Ο φίλος από εδώ θίχτηκε παρά πολύ που δεν τον φίλησα,δεν ήθελα να τον φιλήσω,όμως δεν σκέφτηκε ότι πριν να πάει σε μια κοπελα για ραντεβού θα έπρεπε να είναι καθαρός και περιποιημένος. Γενικά δεν έχω θεμα με τα φιλια,αλλά δεν μπορώ όμως να φιλαω ανθρώπους που δεν σχουν την στοιχειώδη υγιεινή. Δηλαδή αν πηγαίνατε ραντεβού με κοπέλα,και όχι απαραίτητα με δωράκι,θα πηγαίνατε απεριποίητοι; Το ότι κάνω ραντεβού δεν με κάνει λιγότερο γυναίκα από τις πρώην σας. Και χάρη έκανα που σε δέχτηκα. Όσο για τα προφυλακτικά του επεφτε κάθε φορα που του έβαζα προφυλακτικό γιαυτο και στο τέλος είχα μονο 1,μου είχε ξοδέψει ήδη ολόκληρο κουτάκι,δεν ήξερα να αγοράσω 10 προφυλακτικά για τον καθένα που θα έρθει,αυτός ηξερε τον εαυτό του καλύτερα,θα έπρεπε να είχε προνοήσει να φέρει αλλη μια συσκευασία για να είμαστε κομπλέ. Τέλος πάντως,δεν ασχολούμαι με τον καθένα που γράφει κάτι αρνητικό,κάποιοι θα μείνουν ευχαριστημένοι,κάποιο δυσαρεστημένοι. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Αυτό που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι όντως οι φωτογραφίες αντιπροσωπεύουν την πραγματοτικοτητα• Θεωρώ ότι με αδικούν κιόλας• όλα τα άλλα είναι αερολογίες,στην τελική αν έρθεις και δεν σου αρέσω φεύγεις, δεν σε υποχρεώνει κανένας να κάτσεις με το ζόρι.
Όσο για το αν είμαι ανεξάρτητη η όχι δεν με ενδιαφέρει καν να το αναλύσω αλήθεια.
Το 90% μέσα στο kanesex είναι μούφα με ψεύτικες φωτογραφίες και προφανώς από γραφεία φαίνεται κιόλας 1 λογαριασμός με 10 αγγελίες που δηλώνουν ανεξάρτητες . Μάθετε να ξεχωρίζετε . Τέλος πάντων ούτως η άλλως θα φύγω από Αθήνα όταν ξανά έρθω τα λέμε ! Καλή συνέχεια και μη βγάζετε χολή τζάμπα παιδάκια