ΦΟΛΑ ALERT
Για ραντεβού: ❤️VIBER: 6981394992 ❤️WHATSAPP: 6943818214 ❤️INSTAGRAM: xristinataff Είμαι η Χριστίνα, ελληνίδα και προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε εχέμυθους άντρες που ξέρουν τι θέλουν. Προσφέρω ολοκληρωμένο πρόγραμμα άνευ πρωκτικού ( δεν κάνω καθόλου ) σε χώρο δικό μου η δικό σου χώρο . Άμεσα...
kanesex.com
Είπα να κάνω την δοκιμή. 120/1h στον χώρο της στα Πετράλωνα.
Ξεκινάμε ότι πήγε να κάνει πιπα σε τελείως πεσμένη πουτσα.. της λέω έτσι δεν κάνεις δουλειά, όχι θα καβλωσεις λέει... τελικά δεν καβλωσα.. δεν δίνει γλωσσοφιλα, δεν αφήνει να την χαιδευεις, δεν θέλει να είναι από πάνω γιατί έχει χτυπήσει λέει ..
Την βάζω στα 4 με είχε μια ώρα να με κεντραρει..όχι εκεί πιο εκεί πιο πάνω..ε ρε μάγκες μου έπεσε, εσάς δεν θα σας έπεφτε? Ξέχασα να πω ότι μου είπε μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο της μου είπε ότι έχει μόνο μια καποτα και της λέω στην ώρα μπορεί να χυσω 2 φορές τι θα κάνουμε μετά? Θα βάφουμε νύχια? Μην τα πολυλογώ μια πιπα την έβαλα να μου πάρει και εχυσα με τα 1000 ζόρια.
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι από κάτω ήταν συναγωνιστής και θέλω να πιστεύω ότι τον έσωσα..αν είσαι εδώ φίλε περιμένουμε....
Συγνώμη για το σεντόνι ,αλλά......