Στο κομμάτι της καθαριότητας και ευγένειας -προσωπικά- δεν κάνω εκπτώσεις και εννοείται ούτε τα κορίτσια πρέπει να κάνουν.
Έχω ακούσει απίστευτα παρατράγουδα από τα κορίτσια και για τα δύο. Έχουν δει/μυρίσει/βιώσει πάρα πολλά σε σημείο να πιστεύω τα μισά από αυτά που λένε γιατί πραγματικά μου κάνει εντύπωση πώς είναι δυνατόν να κλείνεις ραντεβού με ένα έσκορτ και να πηγαίνεις είτε άπλυτος είτε σε κατάσταση βαριάς μέθης. Στο θέμα συμπεριφοράς επίσης απαράδεκτα πράγματα είτε με την κακή έννοια είτε με την λιγότερη κακή (αγαπούληδες). Δεν τα βγάζουν από την φαντασία τους τα κορίτσια, μην τρελαθούμε...
Πληρώνουν μερικοί πανηλίθιοι, άξεστοι, μπαγλαμάδες μια κοπέλα και νομίζουν πως τους ανήκει και συμπεριφέρονται και μιλάνε σαν ούγκανοι. Ουστ ηλίθιοι!
Κάπου εδώ όμως βάζω ένα στοπ καθώς βλέπω συνεχώς κάποια εσκορτς ειδικά ανεξάρτητες που αλληλουποστηρίζονται και καλά κάνουν βέβαια, λέγοντας ό,τι μαλακία τους κατέβει και συμπεριφέρονται λες και όλοι οι πελάτες είναι ντουγάνια ή μπίχλες. Θέλετε να συζητήσουμε ρε κορίτσια για το τί έχουν δει τα δικά μας μάτια σε επαγγελματίες(!!) συναδέλφισσες σας στο κομμάτι συμπεριφοράς, καθαριότητας και υπηρεσίων?? Αυτό που έχω να πω είναι πως στα @@ μας αν δεν σας αρέσει κάποιος όταν τον δείτε και στα @@ μας αν μπορείτε ή δεν μπορείτε να κάνετε την Χ υπηρεσία που λέτε πως -υποτίθεται- παρέχετε. Πήρες τα λεφτά;; Έμεινες στο δωμάτιο;; Δεν ακύρωσες το ραντεβού;; Αν η απάντηση είναι ΝΑΙ τότε ετοιμάσου να παίξεις βασική και να ιδρώσεις την φανέλα. Τα υπόλοιπα δεν μας αφορούν... Αν δεις πως ο άλλος για τον Χ,Ψ λόγο δεν σου κάνει τότε ακυρώνεις το ραντεβού και θα κριθείς αναλόγως όπως και ο Χ πελάτης που σε έστησε ή τελευταία στιγμή σε ακύρωσε. Όμως αφήστε τα παραμύθια που λέτε όταν σκάνε οι κακές κριτικές που μόνο τότε θυμάστε πως ο πελάτης ήταν έτσι και γιουβέτσι τότε γιατί το πήρες το παραδάκι?? Η άλλη η επιστήμονας ανεβάζει συνομιλίες, φώτο προφίλ και κοροιδεύει για μεγέθη... Για να καταλάβουμε με τί "επαγγελματίες" ντουγάνια έχουμε να κάνουμε εδώ μέσα...