....εγω δεν θα σταθω στα αυτονοητα (καθαριοτητα κτλ) γιατι αναλυθηκαν αρκετα παραπανω, ουτε στο τι εγινε μιας και ο καθενας παραθεσε την δικη του οπτικη. Θα σταθω ομως ακομα μια φορα στην ακυρωση του ραντεβου! Οταν μια κοπελα τελικα δεν μας καλυπτει τοτε πολυ απλα δεν την δεχομαστε, ειτε κατα την εισοδο της στο δωματιο, ειτε εστω μετα το ντουζ! Οπως επισης και μια κοπελα απο την μερια της εαν δει κατι που δεν της αρεσει στον πελατη (νοιωσει ανασφαλεια, θεματα ασθενειων ή καθαριοτητας κτλ) ζηταει να ακυρωθει το ραντεβου και αποχωρει απο το δωματιο. Εφοσον γινει η οικονομικη συνδιαλλαγη, δλδ ο πελατης δωσει τα χρηματα και η κοπελα τα δεχθει τοτε συναινουν και οι δυο στο "πακετο" παροχης, τοσο απλα, και σχολια κατοπιν ραντεβου δειχνουν υστεροβουλια! Εχω "διωξει" μερικες κοπελες που δεν με καλυπταν , την μια δε την εδιωξα μετα το ντουζ, οπως επισης υπηρξε και κοπελα που μου αρνηθηκε το ραντεβου, ντυθηκε και αποχωρησε.
Το δευτερο που θελω να σταθω, ειναι η ευγενεια σττην συμπεριφορα μας και στον τροπο γραφης μας. Μπορουμε να ειμαστε πιο ευγενικοι απενατι στα κοριτσια, οπως και αυτα απεναντι σε εμας. Αρκετη βρωμια υπαρχει στον χωρο δεν χρειαζεται να προσθετουμε και αλλη!
ΥΓ.
@Maryjane η προταση να ανοιξεις δικο σου νημα στην αναλογη κατηγορια για να μας ενημερωνεις οταν κ αν εισαι διαθεσιμη, ειναι αρκετα καλη, δες την!