dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 30.442
- Πόντοι
- 22.936
Το μόνιμο πρόβλημα των Λατινοκουβάδων .Δεν ξερω ρε
Καμία δεν ξέρει αγγλικά .
Το μόνιμο πρόβλημα των Λατινοκουβάδων .Δεν ξερω ρε
Σε ευχαριστω, αλλα δεν βοηθησες ιδιαιτερα :-)η νορα απο athensgirls ηταν τοπ σε αυτο αλλα εχει σταματησει
150€ με anal και cim στην τιμή. Και όμορφο κορίτσι. Not bad1.64 .... 150€ ....
Αν ήταν 1.77 πόσα θα ζήταγε ;;;
500€ ;;;
Σοφια απο Μαγο. Ανεπαναληπτη.Καλημερα,
Εχει καποιος να προτεινει κοπελα για ζευγαρι; Μας ενδιαφερει και εμας και οπως λεει και το @ταπεινο χαμομιλακι το σημαντικο ειναι να υπαρχει χημεια μεταξυ των κοριτσιων.
Ευχαριστω πολυ!
ΕΜΑΝΟΥΕΛΑ JUICE ΣΕΞΥ ΚΑΥΛΑΚΙ καλημέρα παληκαροι ! Ξέρουμε τίποτα για δαύτη ;;
Όποιος έχει κάτι δοκιμασμένο και πραγματικά ανεξάρτητο (κατά προτίμηση υποτακτικό), έχω και εγώ 2-3 για ανταλλαγή. Ας μου στείλει dm
Όποιος έχει κάτι δοκιμασμένο και πραγματικά ανεξάρτητο (κατά προτίμηση υποτακτικό), έχω και εγώ 2-3 για ανταλλαγή. Ας μου στείλει dm
Οχι δεν είμαι..Μήπως είσαι από αυτούς που ζητάει ανταλλαγή και τελικά δεν στέλνει κάτι πίσω;
....εχω 4 φορες Platini και 2 φορες Zico!!! Αλλαζεις?!?!?!Όποιος έχει κάτι δοκιμασμένο και πραγματικά ανεξάρτητο (κατά προτίμηση υποτακτικό), έχω και εγώ 2-3 για ανταλλαγή. Ας μου στείλει dm
....εχω 4 φορες Platini και 2 φορες Zico!!! Αλλαζεις?!?!?! χαχα
χαχαχαχαχαχαχ....εχω 4 φορες Platini και 2 φορες Zico!!! Αλλαζεις?!?!?!
Γίνονται τέτοια πράγματα στο Μπου? Μπα!!! Συκοφαντίες!!!Μήπως είσαι από αυτούς που ζητάει ανταλλαγή και τελικά δεν στέλνει κάτι πίσω;
Αυτό ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω... μπαίνετε ζητάτε να σας στείλουμε δοκιμασμένο φρούτο με καλές εντυπώσεις αλλά εσείς δεν στέλνετε (εκτός και να σας δώσουμε) .... τι το περάσατε ρε τύποι;;; πάτε καλά;;;;Όποιος έχει κάτι δοκιμασμένο και πραγματικά ανεξάρτητο (κατά προτίμηση υποτακτικό), έχω και εγώ 2-3 για ανταλλαγή. Ας μου στείλει dm
Μα δίνω και εγώ! Ίσως δεν εγινα αντιληπτόςΑυτό ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω... μπαίνετε ζητάτε να σας στείλουμε δοκιμασμένο φρούτο με καλές εντυπώσεις αλλά εσείς δεν στέλνετε (εκτός και να σας δώσουμε) .... τι το περάσατε ρε τύποι;;; πάτε καλά;;;;
Όσο εσείς με κράζετε χωρίς λόγο.. στα dm γίνεται χαμουλης από τύπους που μου δίνουν info για κοπέλες και που φυσικά τους δίνω και εγώ! Γιατί δεν λέω ποτέ ψέματαΑυτό ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω... μπαίνετε ζητάτε να σας στείλουμε δοκιμασμένο φρούτο με καλές εντυπώσεις αλλά εσείς δεν στέλνετε (εκτός και να σας δώσουμε) .... τι το περάσατε ρε τύποι;;; πάτε καλά;;;;
μολιςσυμπληρωσεις ολο το λευκωμα με τα χαρτακια,να το πας στην bingo να σου δωσει μια κουτα σοκολατες.Όσο εσείς με κράζετε χωρίς λόγο.. στα dm γίνεται χαμουλης από τύπους που μου δίνουν info για κοπέλες και που φυσικά τους δίνω και εγώ! Γιατί δεν λέω ποτέ ψέματα