BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 135
- Like
- 36.816
- Πόντοι
- 27.636
....καλο??!?!?Χρατσα χρούτσα , το καταφέραμε το πιπινακι
....εχω 4 φορες Platini και 2 φορες Zico!!! Αλλαζεις?!?!?!
Τύπε αν σου δώσω ίνφο για γκόμενά μου τη δεκαετία του 80 έχεις κάτι καλό?Όσο εσείς με κράζετε χωρίς λόγο.. στα dm γίνεται χαμουλης από τύπους που μου δίνουν info για κοπέλες και που φυσικά τους δίνω και εγώ! Γιατί δεν λέω ποτέ ψέματα
Δεν σέ φοβάμαι εσένα έχεις διδακτορικό στα πιπινιαΧρατσα χρούτσα , το καταφέραμε το πιπινακι
Αρίστης ποιότητος , με λίγα χιλιόμετρα....καλο??!?!?
Με κατάποση ψάχνεις τύπε ?Καλησπέρα αγαπητοί.
Έχει κανείς εμπειρία από golden shower? Δέχομαι και dm
...και απο επιδοσεις?!?Αρίστης ποιότητος , με λίγα χιλιόμετρα
αυτη μοιαζει με σιλιαΜάλλον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
https://instagram.com/siliabellou_?igshid=MzRlODBiNWFlZA== ??
καμια μα καμια μα καμια σχεση!!!
Καμία σχεση
Οποιος πρόλαβε,πρόλαβε με Σιλια… τώρα με παιδί κ άντρα κάθεται στ αυγα τηςκαμια μα καμια μα καμια σχεση!!!
περι σιλιας μην ονειρευεσται αδικα..
το ειπε και αλλος οτι εχει σταματησει αλλα καποιοι ακομα ονειρευονταιΟποιος πρόλαβε,πρόλαβε με Σιλια… τώρα με παιδί κ άντρα κάθεται στ αυγα της
Ντάξει δεν κάνει τα 0-400 σε 6 δευτερόλεπτα , δεν είναι για αγώνες Drugster...και απο επιδοσεις?!?
Έκανε παιδί η Σιλια πόρνε μου ? Είναι ακόμα με εκείνο τον σφιχτή τον γυμναστήριακο ??Οποιος πρόλαβε,πρόλαβε με Σιλια… τώρα με παιδί κ άντρα κάθεται στ αυγα της
μπα σέ καλό σου πνίγηκα με την περιγραφή σούΝτάξει δεν κάνει τα 0-400 σε 6 δευτερόλεπτα , δεν είναι για αγώνες Drugster
Πιο πολύ θα έλεγα για χαλαρή τσάρκα στην δεξιά λωρίδα της παραλιακής
Σαφώς και η χαλαρή βόλτα με το γυαλιστερό Alfa Romeo που μόλις βγήκε από την αντιπροσωπεία είναι ωραία αγαπητέ μου κύριε καθηγητά ,μπα σέ καλό σου πνίγηκα με την περιγραφή σού
Ωραία και ή χαλαρή βόλτα ρε συ
Αυτά τά γρήγορα τά τουρμπατα αγαπητέ έχουν άλλη χάρη, άλλη αίσθηση συμφωνούμε απόλυτα.Σαφώς και η χαλαρή βόλτα με το γυαλιστερό Alfa Romeo που μόλις βγήκε από την αντιπροσωπεία είναι ωραία αγαπητέ μου κύριε καθηγητά ,
Αλλά υπάρχουν και αυτά τα διπλοτούρμπινα , που σε κάθε αλλαγή ταχύτητας αφήνουν καμμένο ελαστικό στην άσφαλτο και φλόγες από άκαυτη βενζίνη με την σκάστρα να βρυχάται
Όλα χρειάζονται , ανάλογα την ώρα , την περίσταση και τίς ορέξεις .