velis8
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 231
- Πόντοι
- 280
Παρα πολυ ενδιαφερον θα πω για οσο την ειδαΩραίο;;;
Παρα πολυ ενδιαφερον θα πω για οσο την ειδαΩραίο;;;
Προβλημα επικοινωνιας.Sophia Βραζιλιάνα πολύ τούμπανο στο κρεβάτι !!!
η νορα απο athensgirls ηταν τοπ σε αυτο αλλα εχει σταματησειΚαλημερα,
Εχει καποιος να προτεινει κοπελα για ζευγαρι; Μας ενδιαφερει και εμας και οπως λεει και το @ταπεινο χαμομιλακι το σημαντικο ειναι να υπαρχει χημεια μεταξυ των κοριτσιων.
Ευχαριστω πολυ!
Πορτογαλικά γράψε τύπεΠροβλημα επικοινωνιας.
Τις γραφω στα αγγλικα απανταει με μια λεξη, 150 εχει και αναλ αλλα δεν ξεκαθαρισε για εξτρα λεφτα.
Στις φωτο φαινεται τουμπανο.
Δεν ξερω ρεΠορτογαλικά γράψε τύπε
Το μόνιμο πρόβλημα των Λατινοκουβάδων .Δεν ξερω ρε
Σε ευχαριστω, αλλα δεν βοηθησες ιδιαιτερα :-)η νορα απο athensgirls ηταν τοπ σε αυτο αλλα εχει σταματησει
150€ με anal και cim στην τιμή. Και όμορφο κορίτσι. Not bad1.64 .... 150€ ....
Αν ήταν 1.77 πόσα θα ζήταγε ;;;
500€ ;;;
Σοφια απο Μαγο. Ανεπαναληπτη.Καλημερα,
Εχει καποιος να προτεινει κοπελα για ζευγαρι; Μας ενδιαφερει και εμας και οπως λεει και το @ταπεινο χαμομιλακι το σημαντικο ειναι να υπαρχει χημεια μεταξυ των κοριτσιων.
Ευχαριστω πολυ!
ΕΜΑΝΟΥΕΛΑ JUICE ΣΕΞΥ ΚΑΥΛΑΚΙ καλημέρα παληκαροι ! Ξέρουμε τίποτα για δαύτη ;;
Όποιος έχει κάτι δοκιμασμένο και πραγματικά ανεξάρτητο (κατά προτίμηση υποτακτικό), έχω και εγώ 2-3 για ανταλλαγή. Ας μου στείλει dm
Όποιος έχει κάτι δοκιμασμένο και πραγματικά ανεξάρτητο (κατά προτίμηση υποτακτικό), έχω και εγώ 2-3 για ανταλλαγή. Ας μου στείλει dm
Οχι δεν είμαι..Μήπως είσαι από αυτούς που ζητάει ανταλλαγή και τελικά δεν στέλνει κάτι πίσω;
....εχω 4 φορες Platini και 2 φορες Zico!!! Αλλαζεις?!?!?!Όποιος έχει κάτι δοκιμασμένο και πραγματικά ανεξάρτητο (κατά προτίμηση υποτακτικό), έχω και εγώ 2-3 για ανταλλαγή. Ας μου στείλει dm
....εχω 4 φορες Platini και 2 φορες Zico!!! Αλλαζεις?!?!?! χαχα
χαχαχαχαχαχαχ....εχω 4 φορες Platini και 2 φορες Zico!!! Αλλαζεις?!?!?!
Γίνονται τέτοια πράγματα στο Μπου? Μπα!!! Συκοφαντίες!!!Μήπως είσαι από αυτούς που ζητάει ανταλλαγή και τελικά δεν στέλνει κάτι πίσω;