Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.496
- Πόντοι
- 8.846
Ανυπόμονος...απλα δεν περιμενω κυρ γιαννη μας.
Να εσείς οι αριστεροί τέτοιοι είστε
Ανυπόμονος...απλα δεν περιμενω κυρ γιαννη μας.
μα υπαρχουν και αλλες κοπελεςΑνυπόμονος...
Να εσείς οι αριστεροί τέτοιοι είστε
Bro, πού είσαι!; Στείλε pm γιατί εμένα ΔΕ με αφήνει! ;)μα με εχουνε χεσμενο ρε συ...εδω αναφερω ενα απτα καλυτερα μουνια,ποσο μαλλον κωλος εβερ που εχει περασει απτην πιατσα και δε λεει κανεις τιποτα...εκανε εσκορτ σε μια φαση και δουλευε στουντιο παλια στο 50αριι....παλι καλα προλαβα και την ξεπουτσιασα μερικες φορες..
...εδώ θα συμφωνήσω.μα υπαρχουν και αλλες κοπελες
μα τα αυτονοητα θα λεμε κυρ γιαννη μας ???...εδώ θα συμφωνήσω.
Και σοβαρά τώρα (πέραν όλων των άλλων), ποιος μπορεί να κλείσει/κανονίσει ραντεβού όχι για μήνα, αλλά για βδομάδα μετά...
Δουλειές δεν έχουν? Τόσο στάνταρ πρόγραμμα πια?
Όλοι δ.υ είναι?
ΣΕ ποιά αναφέρεσαι Τζόνι?Ενα μηνα λεει... Πατε καλα ρε? Παρακαλατε για να γαμησετε? Ουτε το μαγικο μουνι εχει ουτε καμια γκομεναρα ειναι.. Vmf οκ. Απο την αλλη, αμα θελετε να σας κατουρησουν και να παρετε κωλο τοσες υπαρχουν..
Μαλλον στην ιωαννα 34ΣΕ ποιά αναφέρεσαι Τζόνι?
δεν ξερω πολλα σπιτια με smoke detector παντωςAlexia για άμεσο ραντεβού
Πάρε με απόψε! Είμαι μια ερωτική Ελληνίδα συνοδός και το όνομά μου είναι Αλεξία. Εχω απολαυστικό φυσικό στήθος και υπέροχες καμπύλες που μπορείς να θαυμάσεις απόψε. Θα περάσουμε υπέροχα με τις πλούσιες κινήσεις μου. Είμαι ανεξάρτητη και απλά λατρεύω το σεξ. Είμαι χαλαρή και παθιάρα, μια από τις...kanesex.com
Ξέρουμε κάτι γι αυτήν εδώ...? αν ισχύουν οι φωτό ειδικά γιατί φαίνετε πολύ δυνατή...
Μπαμ κάνει ότι είναι μουφαδεν ξερω πολλα σπιτια με smoke detector παντως
Ενα μηνα λεει... Πατε καλα ρε? Παρακαλατε για να γαμησετε? Ουτε το μαγικο μουνι εχει ουτε καμια γκομεναρα ειναι.. Vmf οκ. Απο την αλλη, αμα θελετε να σας κατουρησουν και να παρετε κωλο τοσες υπαρχουν..
Μαλλον στην ιωαννα 34
Δυο φορες επιχειρησα να τη συναντησω και εφαγα ακυρο.Δεν νομίζω ότι κατουράει Τζόνι & Τρύφωνα…και είναι σίγουρα VFM και γαμιεται από κώλο δίχως αύριο, λίγες είναι σαν αυτή…και έχει κ μια γλυκεια φατσούλα με 2 ματάρες πράσινες μαγικες!
Οκ, δεν είναι μουνάρα αλλά είναι εξαιρετική περίπτωση!
Προσπάθησε το, αξίζει!Δυο φορες επιχειρησα να τη συναντησω και εφαγα ακυρο.
Θα το προσπαθησω.Προσπάθησε το, αξίζει!
έχει κ μια γλυκεια φατσούλα με 2 ματάρες πράσινες μαγικες!
Οκ, δεν είναι μουνάρα
Χαχα δεν μιλάω για σένα ρε!
Τίποτα???SOS μύστες, εδώ ξέρει κανείς τι παίζει?