makis1990makis1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2022
- Like
- 95
- Πόντοι
- 1
Έτσι πιστεύω και εγώΠάρα πολύ δυνατό το κορίτσι, αλλά δεν νομίζω να παίζει μπάλιτσα
Έτσι πιστεύω και εγώΠάρα πολύ δυνατό το κορίτσι, αλλά δεν νομίζω να παίζει μπάλιτσα
Καλά ρε Συνάδελφοι τι γίνετε μ αυτήν την Ιωάννα 34 πούλμαν Την έχουν κλίσει σεζόν εδώ και 3 Μήνες έχω στείλει και ακόμα μου λέει ότι έχει φουλ ραντεβού Τι παραμύθια είναι τώρα αυτάΔεν έχω δει τι παίζει στο σαιτ. Το τηλ έτσι κι αλλιώς υπάρχει στο *****
Η αναμονή όμως είναι μεγαλύτερη από 3 βδομάδες.
Μπορεί και να μην απαντήσει και πότε γτ έχει πολλά αδιάβαστα μηνύματα.
Το αν θα είναι ελληνιδα η ξένη εξαρτάται από το τι θες εσύ περισσότεροΈχετε να προτείνετε το πιο friendly γραφείο Αθήνα μιας και δεν το έχω ξανακάνει ; Επισης προτείνετε να ψάξω ελληνίδα ή ξένη ;
Ίσως ελληνίδα αλλά οκ απλά ότι θα είναι πιο χαλαρό χωρίς προβλήματα γιατί είναι 1η φορά και σίγουρα θα το έχω άγχος ΧαχαχΤο αν θα είναι ελληνιδα η ξένη εξαρτάται από το τι θες εσύ περισσότερο
Καθόλου παραμύθια τύπε μου .Καλά ρε Συνάδελφοι τι γίνετε μ αυτήν την Ιωάννα 34 πούλμαν Την έχουν κλίσει σεζόν εδώ και 3 Μήνες έχω στείλει και ακόμα μου λέει ότι έχει φουλ ραντεβού Τι παραμύθια είναι τώρα αυτά
Δυστυχώς η Ευτυχώς έχεις απόλυτο δίκιοΚαθόλου παραμύθια τύπε μου .
Αυτή είναι η πραγματικότητα .
Οι σταθεροί πελάτες έχουν προτεραιότητα .
Όποιος θέλει να δοκιμάσει (από νέους πελάτες) μπαίνει αναμονή , οι υπόλοιποι προσπερνούν απλά
Καθόλου παραμύθια τύπε μου .
Αυτή είναι η πραγματικότητα .
Οι σταθεροί πελάτες έχουν προτεραιότητα .
Όποιος θέλει να δοκιμάσει (από νέους πελάτες) μπαίνει αναμονή , οι υπόλοιποι προσπερνούν απλά
ετσι ακριβως....δεν ειναι εργοστασιο παραγωγης οπως αλλες που βαζουν συνεχομενα ραντεβου......2 ισως την ημερα (κι οχι καθε μερα) διατηρωντας ετσι την ποιοτητα του ραντεβου....και καλα κανει αφου υπαρχει ζητηση...Οχι απλα θελει να βαζει λιγα ραντεβου και αραια, μπορει και ενα ραντεβου την μερα. Φτιαχνει το προγραμμα της οπως θελει. Ετσι καταλαβα εγω.
Ισχύει πρέπει να κλείσεις ένα μήνα νωρίτερα.Καλά ρε Συνάδελφοι τι γίνετε μ αυτήν την Ιωάννα 34 πούλμαν Την έχουν κλίσει σεζόν εδώ και 3 Μήνες έχω στείλει και ακόμα μου λέει ότι έχει φουλ ραντεβού Τι παραμύθια είναι τώρα αυτά
ισχυουν.......Έλεγα να δοκιμάσω Dior που φαινεται εκπληκτικη αλλά έδωσα μια μικρή αναβολή για να δω πως πλημμυρίζει το δωμάτιο η Ιωαννα34.
Είμαι περίεργος να δω αν ισχύουν όλα αυτά που γράφουν οι συναγωνιστές! Χαχα
Προλαβαίνουμε ...όποιος πρόλαβε πρόλαβε
Εγώ προσκαλώ επίσημα την @DiorPoison να καταχραστούμε μαζί το νήμα της Κιαρα
συγνωμη γενικα παιζει κατι τετοιο σε ραντεβου? η μεταφορικο ειναι???Μην ασχολεισε καν πολύ περίεργη φάση στην καλύτερη θα πας ωροπο άδικα στην χειρότερη σε βλέπω να ξυπνάς με κάνα νεφρό λιγότερο
Πιο ακριβώς? Να σου πούμεσυγνωμη γενικα παιζει κατι τετοιο σε ραντεβου? η μεταφορικο ειναι???
για το νεφρο...Πιο ακριβώς? Να σου πούμε
A γιαυτό έλεγες, ε όσο να ναι είναι ρίσκο αυτό εννοούμεγια το νεφρο...
τι συζηταμε, οτι μπορει να πας σε ραντεβού (γενικα λεω, οχι με την συγκεκριμενη) και να υπαρχει κίνδυνος να σου αφαιρέσουν νεφρό επιτόπου??????? εχω τρομοκρατηθεί αν υπάρχει οντως τέτοια πιθανότηταA γιαυτό έλεγες, ε όσο να ναι είναι ρίσκο αυτό εννοούμε