Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Δυστυχώς κατέβασε την αγγελία από παντούΚατέβασα την εφαρμογή αλλά πατώντας στο λινκ σου δεν με πετάει στο προφίλ της δυστυχώς.
Δυστυχώς κατέβασε την αγγελία από παντούΚατέβασα την εφαρμογή αλλά πατώντας στο λινκ σου δεν με πετάει στο προφίλ της δυστυχώς.
επισης κατα ποσό εμπιστευτικές ειναι οι τιμές γτ δεν ξερω ; Υπάρχει περίπτωση κάποια κοπέλα όταν πας να σου ζητήσει παραπάνω και δεν εννοώ ανάλογα το τι κάνετε αν δηλ δεν ζητήσεις τίποτα έξτρα εσυ θα πληρώσεις όσο αναγράφει ας πούμε στα αντίστοιχα σάιτ ;Συνήθως ξενοδοχείο της κοπέλας κάποια γραφεια τις αλλοδαπές τις μπάζουν εκεί συνήθως Συγγρού
Ναι αυτό εννοώ χωρίς έξτρα αν λέει πχ 140 θα είσαι στα τόσα δηλ δν είναι συχνό ας πούμε να προσπαθούν να βγάλουν παραπάνω από ότι έχεις συμφωνήσει ξρ γω… το λεω από άποψη απάτης Χαχαχ να είμαι σίγουροςΚοίτα να δεις τα έξτρα κάθε κοπέλα απο γραφεια τα γράφει πόσα κάνει και πόσο οπότε δες τιμοκαταλογους και είσαι κομπλέ
Ναι αυτό εννοώ χωρίς έξτρα αν λέει πχ 140 θα είσαι στα τόσα δηλ δν είναι συχνό ας πούμε να προσπαθούν να βγάλουν παραπάνω από ότι έχεις συμφωνήσει ξρ γω… το λεω από άποψη απάτης Χαχαχ να είμαι σίγουρος
Είναι αυτή που θελει να πας ωροπο να σε γαμησει κ να της δώσεις κ για διακοπές..Για το παραπάνω gilf έχουμε καμία ενημέρωση ρε παιδιά;Για κατι πιο εκλεπτυσμενο????
Υπαρχουν αραγε ωριμοι, εμπειροι και γενναιοδωροι κυριοι κυριοι που εκτος απο σεξ ( αυτο ειναι εξασφαλισμενο) θελουν κατι πιο πιπερατο?? Π.χ. ματι με μαλακια? Ενα αργο βασανιστικο στοματικο? Cuckold κατασταση? Cock milking?Μηπως καποιοι εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ φαντασιωσεις με ατομα της οικογενειας τους...kanesex.com
Ναι κάτι τέτοιο είχε γράψει σε μια αγγελία της διακοπές σε είδοςΕίναι αυτή που θελει να πας ωροπο να σε γαμησει κ να της δώσεις κ για διακοπές..
Μην ασχολεισε καν πολύ περίεργη φάση στην καλύτερη θα πας ωροπο άδικα στην χειρότερη σε βλέπω να ξυπνάς με κάνα νεφρό λιγότεροΝαι κάτι τέτοιο είχε γράψει σε μια αγγελία της διακοπές σε είδος
Καλημερα. Σου είναι εύκολο να μου στείλεις κινητο σε pm?Κατερίνα mamba
Login • Instagram αν ερθει η ιδια ....παιξε τζοκερ....
Εχεις μιλησει με ιωαννα 34?εχει πολυ κοσμο να μουσκεψειΈλεγα να δοκιμάσω Dior που φαινεται εκπληκτικη αλλά έδωσα μια μικρή αναβολή για να δω πως πλημμυρίζει το δωμάτιο η Ιωαννα34.
Είμαι περίεργος να δω αν ισχύουν όλα αυτά που γράφουν οι συναγωνιστές! Χαχα
Την βρήκες στο ίδιο τηλέφωνο που κυκλοφορεί εδώ στο σαιτ;Μπήκα σε ένα κενό που προέκυψε από ακύρωση.
Αλλιώς θα ήταν δαγκωτό Dior
Δεν έχω δει τι παίζει στο σαιτ. Το τηλ έτσι κι αλλιώς υπάρχει στο *****Την βρήκες στο ίδιο τηλέφωνο που κυκλοφορεί εδώ στο σαιτ;
Με μηνύματα επικοινωνήστε η στο τηλέφωνο;Δεν έχω δει τι παίζει στο σαιτ. Το τηλ έτσι κι αλλιώς υπάρχει στο *****
Η αναμονή όμως είναι μεγαλύτερη από 3 βδομάδες.
Μπορεί και να μην απαντήσει και πότε γτ έχει πολλά αδιάβαστα μηνύματα.
Πάρα πολύ δυνατό το κορίτσι, αλλά δεν νομίζω να παίζει μπάλιτσαXara Katsou (@xara_katsou) • Instagram photos and videos και τι δεν θα έδινα για αυτήν
Τύπε έχει γίνει μόδα.απαντανε οταν δεν υπαρχει πελατεια.....οσο η δουλεια ρολαρει το παιζουν βαρια πεπονια