eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.387
- Πόντοι
- 1.056
πριν κλεισεις δεν διαβασες τπτ εδω >?Κατάλαβα μάγκες, ναστε καλά γιατί έφαγα τη μία φόλα με την Αριάδνη δε θέλω δεύτερη
πριν κλεισεις δεν διαβασες τπτ εδω >?Κατάλαβα μάγκες, ναστε καλά γιατί έφαγα τη μία φόλα με την Αριάδνη δε θέλω δεύτερη
εννοείς τη γνωστή... "από Δευτέρα" ...μήπως???Δεν βρίσκεις ακρη. Απαντάει μετα από ωρες εως μερες. Μάλιστα πριν καιρο εφόσον κανονίσαμε ραντεβού για την επόμενη μερα , συγκεκριμένη ωρα πχ Αύριο 7 ωρα, μετα από ένα λεπτο είχε μπει μέσα και είχε επεξεργαστεί το μήνυμα και το αλλαξε σε Μεθαύριο. Ειχε φτασει η μερα και η ωρα του ραντεβού και αφαντη. Το μυρίστηκα και εννοείται δεν πήγα ούτε έκλεισα δωμάτιο. ΠΡΟΣΟΧΗ μπορεί να είναι και φεικ, δεν ξερω ας βγει κάποιος να το διαψεύσει.
Επίσης σε πάει από αύριο σε αύριο. Δεν μπορώ σήμερα αύριο. Της λες για αύριο τότε και απατάει την επόμενη μερα ότι δεν μπορεί παλι σήμερα αύριο
Ειδικα για την Αντρι....Προχώρα και πάρε και μπουκάλα οξυγόνου
Login • Instagram αν ερθει η ιδια ....παιξε τζοκερ....Έχει πάρει κανείς Nadia να μας πει εντυπώσεις; Φαίνεται φωτιά.
Άργησα να διαβάσω και δεν δουλεύει το λινκ πια. Έχουμε εκ νέου πληροφορίες για τις βυζάρες;Ας προμοταρω άλλη μία μία και μας βγήκε το όνομα
Έχει πάρει αυτές τις βυζάρες κανένας?
Nefeli ένα 23 χρόνο κορίτσι με υπέροχες βυζάρες!
Γεια σου είμαι η Νεφέλη Ελληνίδα με πανέμορφο πρόσωπο και φοβερά σαρκώδη χείλη που θα σε τρελάνουν όταν θα τον έχω στο στόμα μου!!! Έχω ένα πολύ σέξυ ζουμερο κορμί 1.70 υψος με τεράστιες βυζάρες που θα ζαλιστείς όταν θα τις έχεις στο πρόσωπο σου και θα τις γλύφεις!!!! Δεν είμαι επαγγελματίας...kanesex.com
Από Instagram μόνο ή όσοι έχουν τό τηλέφωνο.Ρε παιδιά εμείς που δε έχουμε instagram αυτή τη sexyrussian πως τη βρίσκουμε...?
Άργησα να διαβάσω και δεν δουλεύει το λινκ πια. Έχουμε εκ νέου πληροφορίες για τις βυζάρες;
εγω ειμαι απο χωριο εχουμε πει.Από Instagram μόνο ή όσοι έχουν τό τηλέφωνο.
Ίσως μπορεί να σέ βοηθήσει κάποιος, μισό νά φωνάξω έναν ειδικό
Ρε @petergsp βοηθά λίγο την κατάσταση εδώ εσύ που είσαι ειδικός και αν ξέρεις κάτι παραπάνω.
Μετά από επικοινωνία στο ινστα συναντήσεις κάνει μόνο με συνδρομητές . Paypal για φωτό κλπ . Δε το συνέχισαπολυυυυ ενδιαφερον φαινεταιι
Κρίμα και είναι ωραίο μωρόΜετά από επικοινωνία στο ινστα συναντήσεις κάνει μόνο με συνδρομητές . Paypal για φωτό κλπ . Δε το συνέχισα
Μάλλον βλέπω να έρχεται εντελώς διαφορετική...Login • Instagram αν ερθει η ιδια ....παιξε τζοκερ....
Tζοκερ και ρουλέτα μαζίLogin • Instagram αν ερθει η ιδια ....παιξε τζοκερ....
Κατέβασα την εφαρμογή αλλά πατώντας στο λινκ σου δεν με πετάει στο προφίλ της δυστυχώς.Mamba — دردشة مجانية عبر الإنترنت، وشبكة تعارف اجتماعي
Mamba is the most popular dating network. Meet interesting people, chat, play, flirt. We are already over 35 000 000 people! Join us!mamba.onelink.me
Δυστυχώς κατέβασε την αγγελία από παντούΚατέβασα την εφαρμογή αλλά πατώντας στο λινκ σου δεν με πετάει στο προφίλ της δυστυχώς.
επισης κατα ποσό εμπιστευτικές ειναι οι τιμές γτ δεν ξερω ; Υπάρχει περίπτωση κάποια κοπέλα όταν πας να σου ζητήσει παραπάνω και δεν εννοώ ανάλογα το τι κάνετε αν δηλ δεν ζητήσεις τίποτα έξτρα εσυ θα πληρώσεις όσο αναγράφει ας πούμε στα αντίστοιχα σάιτ ;Συνήθως ξενοδοχείο της κοπέλας κάποια γραφεια τις αλλοδαπές τις μπάζουν εκεί συνήθως Συγγρού
Ναι αυτό εννοώ χωρίς έξτρα αν λέει πχ 140 θα είσαι στα τόσα δηλ δν είναι συχνό ας πούμε να προσπαθούν να βγάλουν παραπάνω από ότι έχεις συμφωνήσει ξρ γω… το λεω από άποψη απάτης Χαχαχ να είμαι σίγουροςΚοίτα να δεις τα έξτρα κάθε κοπέλα απο γραφεια τα γράφει πόσα κάνει και πόσο οπότε δες τιμοκαταλογους και είσαι κομπλέ
Ναι αυτό εννοώ χωρίς έξτρα αν λέει πχ 140 θα είσαι στα τόσα δηλ δν είναι συχνό ας πούμε να προσπαθούν να βγάλουν παραπάνω από ότι έχεις συμφωνήσει ξρ γω… το λεω από άποψη απάτης Χαχαχ να είμαι σίγουρος