TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ti ennoεις δεν ειναι ασχετηα. προ καιρού άλλο πράγμα, τώρα πάλι άλλο...
β. η ερώτησή μου ήταν τέτοια που η αναφορά των γραφείων δεν είναι άσχετη
ti ennoεις δεν ειναι ασχετηα. προ καιρού άλλο πράγμα, τώρα πάλι άλλο...
β. η ερώτησή μου ήταν τέτοια που η αναφορά των γραφείων δεν είναι άσχετη
Εννοώ πως για τους λόγους που προανέφερα, το μόνο που θα μπορουσε να δικαιολογεί το ίνστα (φυσικά αν δε μου διαφευγει κάτι) είναι η ποικιλία (ας πουμε ότι κάποιος εξάντλησε τις ανεξάρτητες του μπου).ti ennoεις δεν ειναι ασχετη
Εννοώ πως για τους λόγους που προανέφερα, το μόνο που θα μπορουσε να δικαιολογεί το ίνστα (φυσικά αν δε μου διαφευγει κάτι) είναι η ποικιλία (ας πουμε ότι κάποιος εξάντλησε τις ανεξάρτητες του μπου).
Η οποία όμως προσφέρεται από τα γραφεία.
Εκτός κι αν το "ανεξάρτητη", που παίρνει πολλά εισαγωγικά, είνσι αυτοσκοπός
εμενα μου στελνει συνεχεια μονη της να βρεθουμε κτλ!!! χαχαχαχαΔουλεύει οπως λέει με Viva κάρτα και την στελνεις. Μετρητά δεν παίρνει στο χέρι λόγω κορονοιου οπότε μούφα γιλαρακι
εμενα μου στελνει συνεχεια μονη της να βρεθουμε κτλ!!! χαχαχαχα
Καλημέρα. Επειδή έψαξα και διάβασα κάποια πράγματα για αυτό ρώτησα, αν κάποιος έχει πιο πρόσφατη εμπειρία.Έχουν γράφτει πολλά ψάξε λίγες σελίδες ποίο πίσω, συναγωνιστες έχουν γράψει αρκετά
Έχουν ακουστεί διαφορά από μύστες εδώ, κάποιος θά σε ενημέρωση αν είχε πρόσφατη συνάντηση αν και δέν νομίζω νά άλλαξε κάτι... Θά δούμε φίλε μουΚαλημέρα. Επειδή έψαξα και διάβασα κάποια πράγματα για αυτό ρώτησα, αν κάποιος έχει πιο πρόσφατη εμπειρία.
Έχω διαβάσει για το θαμνάκι της, το οποίο είναι φετίχ μου, για αυτό ρωτάω τους συναγωνιστές. Αν έχει και καλή συμπεριφορά στις συναντήσεις, θα ήταν πολύ ευχάριστη εξέλιξη. Όπως είπες θα δούμε!Έχουν ακουστεί διαφορά από μύστες εδώ, κάποιος θά σε ενημέρωση αν είχε πρόσφατη συνάντηση αν και δέν νομίζω νά άλλαξε κάτι... Θά δούμε φίλε μου
Sexy.Electra (@sexy.electra.athens) • Instagram photos and videos
1,497 Followers, 71 Following, 18 Posts - See Instagram photos and videos from Sexy.Electra (@sexy.electra.athens)www.instagram.com
εχει κανεις αποψη για αυτην εδώ Μαλακιες. Σου ζητάει payssfe προκαταβολή
Καλησπερα στην ομαδα υπαρχει καποια τιμια γυρω στα 30-40 που να αξιζει τα λεφτα της και να κοστιζει 50-60 γιατι εχουν ανεβοι πολλοι οι τιμες τωρα τελευταια 100-150 και πας εκει και τρως πετσετα μετα
το κορυφαιο ειναι που με εμενα ξεκινησε με την ερωτηση, που εισαι? της λεω μια πολη εκτος Αθηνων, και μου λεει δεν θα το πιστεψεις, και εγω στην ιδια πολη ειμαι!!! χαχαχαχαχαLogin • Instagram Λοιπόν έστειλα στην συγκεκριμένη για 2 ώρες 100 τα 60 με viva … έριξα άκυρο … και στα καπάκια μ στέλνεις κάποιος τύπος κ μ έλεγε την έχω κάνει αρκετά ραντεβού μαζί της θέλω το τηλ της … μαύρο κύριοι !!
Και μένα μ το είπε αυτό καλά μ λέει ποιος στο είπε ότι είμαι εκεί ..το κορυφαιο ειναι που με εμενα ξεκινησε με την ερωτηση, που εισαι? της λεω μια πολη εκτος Αθηνων, και μου λεει δεν θα το πιστεψεις, και εγω στην ιδια πολη ειμαι!!! χαχαχαχαχα
φίλε το κυνήγι πρέπει κατά την άποψή μου να υπάρχει το θέμα είναι η παγίδα που είναι στημένη να μπορείς να την αποφύγεις. Άλλωστε υπάρχει και το προσωπικό προμόσιον σε κάποια πράγματα . Πχ η Κατερίνα sirina όλοι γνωριζουμε ότι είναι η Ρωμανού είναι σε γραφείο αλλά θέλει από οτι φαίνεται να κάνει και μόνη της κάποιες αρπαχτέςΣωστός!
Μερικές φορές εξιτάρει το κυνήγι, που συνήθως καταλήγει με φόλα.
Οι φωτό από ινστα αληθινές?100 βιβα της έβαλα σε βενζινάδικο αυτής τής Χριστίνας για 2 ώρες καί καλά πού τελικά ήταν 1 μισή . Όμορφη κοπέλα αλλά το χάνει σε συμπεριφορά όχι από εμένα
μια χαρά, υποθέτω της είπες ότι όντως ΔΕΝ το πίστεψες...το κορυφαιο ειναι που με εμενα ξεκινησε με την ερωτηση, που εισαι? της λεω μια πολη εκτος Αθηνων, και μου λεει δεν θα το πιστεψεις, και εγω στην ιδια πολη ειμαι!!! χαχαχαχαχα
Να φανταστώ είσαι η Χριστίνα100 βιβα της έβαλα σε βενζινάδικο αυτής τής Χριστίνας για 2 ώρες καί καλά πού τελικά ήταν 1 μισή . Όμορφη κοπέλα αλλά το χάνει σε συμπεριφορά όχι από εμένα