Saftes87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.273
- Πόντοι
- 201
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον βρήκα και άντε γειαΤον μπλόκαρα κατευθείαν …
Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Τον βρήκα και άντε γειαΤον μπλόκαρα κατευθείαν …
Αφού θίχτηκες...Να το σβήσω για πιο λόγο τι είσαι εσύ
Βαλε μου και μενα τα μισα στο ντεποζιτο ενα πενηνταρικο βενζινα .Ελα π.μ να κανονισουμε το βενζιναδικο100 βιβα της έβαλα σε βενζινάδικο αυτής τής Χριστίνας για 2 ώρες καί καλά πού τελικά ήταν 1 μισή . Όμορφη κοπέλα αλλά το χάνει σε συμπεριφορά όχι από εμένα
Τυπε χωρισ μαλακιεσ εγραψεσ την λεξη βενζιναδικο και το μυαλο μου παει αλλου προσεχε τι γραφεισΠόσο κάνει 4 επί 5?
Μύστη, η φίλη της είναι μια Ιωάννα στο Ινστα? Αυτή μου φαίνεται πως είναι η γκαστρωμενη, κάτι που αναφέρθηκε για την Άρτεμις...Την πέτυχα πρινβ10-15 μέρες στην Αθήνα με τη φίλη της που ηταν την ίδια εποχή στα ιδια στούντιο Άρτεμις αν θυμάμαι σωστά επίσης την Άρτεμις την ειχα συναντήσει από δω ως Κατια21.Εχω insta και tik tok και των 2 από νησί κατάγονται. Όταν της είδα τις ρώτησα διακριτικα την Κάτια (δεν με θυμοταν) και μου είπε ότι σταματησε οριστικά τέλος Νοεμβρίου
εχει εξαφανιστει εχει σβήσει και το προφιλ της Στο ινσταμάγκες με χαλιμουρδά ξέρει κανείς τι γίνεται? την έχει βρει κανένας να δούμε τι κάνει?
Λες να την έπιασε κανά ηθών;εχει εξαφανιστει εχει σβήσει και το προφιλ της Στο ινστα
Η Ιωάννα μυστη είναι η Κάτια 21 είχε προφίλ εδώ επίσης δούλευε σε στούντιο λ Συγγρού και λ αθηνων η Άρτεμις η Αναστασία η Αφροδίτη ήταν η μία και η Κάτια 21 η άλληΜύστη, η φίλη της είναι μια Ιωάννα στο Ινστα? Αυτή μου φαίνεται πως είναι η γκαστρωμενη, κάτι που αναφέρθηκε για την Άρτεμις...
Και πριν 15 μέρες που τις είδα δεν μου φάνηκε έγκυος καμιά . επίσης η Ιωάννα ανεβάζει συνέχεια στο τικ τοκ δε φαίνεται έγκυος αλλά δεν είμαι και 100%σίγουροςΗ Ιωάννα μυστη είναι η Κάτια 21 είχε προφίλ εδώ επίσης δούλευε σε στούντιο λ Συγγρού και λ αθηνων η Άρτεμις η Αναστασία η Αφροδίτη ήταν η μία και η Κάτια 21 η άλλη
Καλύτερα να τον παίξεις παρά μαζί της … διάβασε πιο πίσω σχόλια …. ΣτουντιοκοριτσοΞέρουμε κάτι για εδώ
Mata Nikolaidh (@mata_hz) • Instagram photos and videos
7,416 Followers, 1,194 Following, 16 Posts - See Instagram photos and videos from Mata Nikolaidh (@mata_hz)instagram.com
Ποια είναι φίλε ??Καλύτερα να τον παίξεις παρά μαζί της … διάβασε πιο πίσω σχόλια …. Στουντιοκοριτσο
καλημερα αδερφεανεξαρτητο μαυρακι 21 ετων με τεραστια βυζια στην πατησιων με δικο της χωρο 100ε νορμαλ σεξ χωρις πρωκτικο 2 εκτονωσεις για οποιον ενδιαφερει μηνυμα για να του δωσω fb name.
ΥΓ οταν μαθουμε να μοιραζομαστε θα ειμαστε ολοι κερδισμενοι.
στειλε αδερφεΠοια είναι φίλε ??
ΤσάκαλοςΚαλύτερα να τον παίξεις παρά μαζί της … διάβασε πιο πίσω σχόλια …. Στουντιοκοριτσο
Φίλε επειδή έχω πάθος με τις μαύρες θα σε παρακαλούσα για το τηλεφωνό της. Ευχαριστώ εκ των προτέρωνκαλημερα αδερφε
θα μου δωσεις τηλεφωνο
Aderfe an Mporis me endiaferei thlκαλημερα αδερφε
θα μου δωσεις τηλεφωνο