συνεχιζεις εσυ εε??
ελπιζω να μην βρεθει καποιος να σου απαντησει τι αγγελιες ειναι αυτες...παρε εσυ και πες μας τι βρηκες σε αυτες τις αγγελιες...
συνεχιζεις εσυ εε??
τραβας κανενα ζορι με το τι κανω?συνεχιζεις εσυ εε??
ελπιζω να μην βρεθει καποιος να σου απαντησει τι αγγελιες ειναι αυτες...παρε εσυ και πες μας τι βρηκες σε αυτες τις αγγελιες...
παλιόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΜου σταλθηκε αυτο το εμαιλ
Clara diathetei kai diko tis xoro se ksenodoxeio sto kentro 160 euro Ariana,Valeria,Crystal anazitoun tin parea sou! 140 euro 1 hour,All possible positions,Extra ball,Kissing with tongue, Oral without condom, Cum on body, Cum in face, 69 position, Foot fetish, Masturbation, Striptease
Τουμπανο η clara
Μου σταλθηκε αυτο το εμαιλ
Clara diathetei kai diko tis xoro se ksenodoxeio sto kentro 160 euro Ariana,Valeria,Crystal anazitoun tin parea sou! 140 euro 1 hour,All possible positions,Extra ball,Kissing with tongue, Oral without condom, Cum on body, Cum in face, 69 position, Foot fetish, Masturbation, Striptease
Τουμπανο η clara
συνεχιζεις εσυ εε??
ετσι για την ιστορια...ο male το κανει αυτο απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου στο forum!συνεχιζεις εσυ εε??
Προχορα Παιχτη !!!τραβας κανενα ζορι με το τι κανω?
αν δεν σου αρεσουν τα links μου, σου συνιστω η να τα παραβλεπεις η να παραπονεθεις στον admin. Δεν σου συνιστω ομως να μου ζαλιζεις τα @ρχιδι@.
Δεν ζητησα απο κανενα να μου πει τι βρικε απο αυτα που ποσταρο και τι εκανε μετα.
Επειδη δεν σκοπευω να σταματησω (οχι μονο εδω αλλα και πουθενα) να γραφω και να λεω αυτα που θελω, σε παρακαλω θερμα να μην ξανα ασχοληθεις προσωπικα μαζι μου.....
ετσι για την ιστορια...ο male το κανει αυτο απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου στο forum!
δεν ρωταει πληροφοριες...παραθετει απλα links!
ελεος! >Μηπως βγαζει μεροκαματο ο φιλος ?
+1Οχι απλα μας ανοιγει τα ματια !!
Οχι απλα μας ανοιγει τα ματια !!
Προχορα Παιχτη !!!
Μαζι σου !!