Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Συγνώμη για το άσχετο της ερώτησης, αλλά μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να επικοινωνήσω με Λίνα και εννοώ αυτή -
Συγνώμη για το άσχετο της ερώτησης, αλλά μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να επικοινωνήσω με Λίνα και εννοώ αυτή -
Η συγκεκριμένη κυρία κάνει μασάζ καί μόνο "φραπέ".Αφήνει βέβαια υπόσχεση γιά "περισσότερα" στό επόμενο ραντεβού.Νά σημειώσω πώς δέν έχει χώρο δικό της,δέν έρχετε σέ ξενοδοχείο καί πάει μόνο σέ σπίτι τού πελάτη.
Η συγκεκριμένη κυρία κάνει μασάζ καί μόνο "φραπέ".Αφήνει βέβαια υπόσχεση γιά "περισσότερα" στό επόμενο ραντεβού.Νά σημειώσω πώς δέν έχει χώρο δικό της,δέν έρχετε σέ ξενοδοχείο καί πάει μόνο σέ σπίτι τού πελάτη.
Τήν δοκίμασε φίλος.Επίσης τήν έχει δοκιμάσει καί άτομο από τό forum.Αν πάς στήν κατηγορία "μασάζ" στήν θεματολογία "μασάζ κατ'οίκον" υπάρχει αναφορά.Την δοκίμασες?
αμα εχεισ και εμφανιση σαν την κυρια σε παιρνω εγω!!!χαχαχαχαχαχχαχαχα!!!!Φραπέ φτιάχνω και μόνος μου
αμα εχεισ και εμφανιση σαν την κυρια σε παιρνω εγω!!!χαχαχαχαχαχχαχαχα!!!!
πλακα κανω ε!!!!!!!!
ρε φιλαρακι, εχεις ποσταρει 435 φορες εδω μεσα, εκ των οποιων οι 434 ειναι να κανεςις απλο copy paste αγγελιων απο το ιντερνετ και να σου λενε οι αλλοι τι ισχυει με την καθε μια απο αυτες, χωρις βεβαια αν το ζητας.και ουτε μια κριτικη δεν εχεις γραψει!για μαλακες ψαχνεις??
κοφτο ρε μεγαλε...μη γαμας το θεμα
Ξερό απέξω ρώσικα και υπάρχουν δεκάδες στη mamba, και με πληρωμή και χωρείς, ποιος ενδιαφέρεται
Όλες πληροφορείς να γράψω για κάθε μια θα πάρει εβδομάδεςεφόσον λές ότι ξέρεις, άρχισε να δίνεις τις αντίστοιχες πληροφορίες στο thread του mamba και μετά να ζητήσεις το τηλέφωνο της Άννας και της κάθε Άννας.
Δώσε πληροφορίες για να πάρεις πληροφορίες, απλά και κατανοητά.
Τι έκανες τόσο καιρό, είσαι γραμμένος στο φόρουμ εδώ και 4 μήνες, απλά παρακολουθούσες χωρίς να μιλάς ;
Όλες πληροφορείς να γράψω για κάθε μια θα πάρει εβδομάδες
που τις βρισκουμε αυτες?καμια σχεση εμφανισιακα η Τζουλιεν με την Τζενη....
η τζουλιεν ειναι τουμπανο και μοσχομυριστο πιπινι...
που τις βρισκουμε αυτες?