Εχω φωτογραφια της. Αλλα ειναι στα υποψιν
και εγω...αλλα ρε γαμωτο πανε γαμανε και δεν λενε τιποτα..
αν δεν του την ελεγα του geopa δεν θα ελεγε τιποτα
Εχω φωτογραφια της. Αλλα ειναι στα υποψιν
τι ξερουμε για την κυρια???
Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος, γι'αυτο και οι κριτικες ειναι αντιφατικες, ελπιζω να το καταλαβες !!!φιλε master21 τον κοπο τον εκανα αλλα οι κριτικές ειναι αντιφατικες
Εεεε όχι κανά χρόνο!!!
Προχτές της πέταξα τα μάτια έξω με 100 +20 ακάποτο στοματικό χωρίς άναλ!!!!
Και στα 4 η κιουρία τα δίνει όλα.....της μαύρισα τον κώλο στα κωλοσκάμπιλα και ζήταγε και άλλο!!!!
"Έσπρωχνε" με τέτοια δύναμη που γονάτισα....όλα τα υπόλοιπα που διάβασα απλώς με εμένα δεν ίσχυσαν!!!!
Κορμί 30αρας, χαλαρό αλλά χωρίς περιττά κιλά και κώλος για χουφτώματα!!!!
Έχει θέμα με τα μπροστινά δόντια αλλά εγώ το ξεπέρασα όταν άρχισε να "χτυπιέται" από πάνω μου!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/46928054498792829474.jpg[/img[/URL]]
Ξέρει να γαμιέται και το ευχαριστιέται....και όταν την γαμάς, ούτε μαξιλαροθήκες θέλεις ούτε τίποτα....κλασσική Ρώσσιδόφατσα!!!!
[/quote]
ηλικια-εθνικοτητα?
Δεν ειναι η γνωστη Μαιρη ετσι?Γραφείο. Ίδιο τηλ με την "Ειρηνούλα"
Δεν ειναι η γνωστη Μαιρη ετσι?
ΟΧΙ δεν ειναι η γνωστη !!!Δεν ειναι η γνωστη Μαιρη ετσι?
Είναι η Νάταλι από μαμπα?ηλικια-εθνικοτητα?
thirio11 Στα "τρια σηκωμενα παλουκια" αλλα δεν θυμαμαι την ωρα που βγαινει μηπως κατα τις τσιμπουκαμιση ???για την αποκατασταση της ταξης ενημερωνω για λιζακι ουτε για 100 ευρω το εχουμε ξαναπει!και για τη τραγουδιστρια του αρη ναι τραγουδαει στο κεντρο τα σηκωμενα παλουκια!
Ρε παίχτες μας παρουσιάζεται από το mamba όλα τα πουρά!!!
Τα γλυκά κοριτσάκια δεν τα γουστάρετε μάλλον!!!!
Τι έχουμε εδώ καλέ?
Να μας πουν οι μουναχοφάηδες πόσο χρεώνει η κοπέλα την ώρα!!!!
Και από σέρβις έτσι?
Υ.Γ. Συνεχίστε έτσι.....κατά τα άλλα κάποιοι και καλά "ενημερώνουν" και κάνουν και παρατηρήσεις στους άλλους!!!!
Εεεε όχι κανά χρόνο!!!
Προχτές της πέταξα τα μάτια έξω με 100 +20 ακάποτο στοματικό χωρίς άναλ!!!!
Και στα 4 η κιουρία τα δίνει όλα.....της μαύρισα τον κώλο στα κωλοσκάμπιλα και ζήταγε και άλλο!!!!
"Έσπρωχνε" με τέτοια δύναμη που γονάτισα....όλα τα υπόλοιπα που διάβασα απλώς με εμένα δεν ίσχυσαν!!!!
Κορμί 30αρας, χαλαρό αλλά χωρίς περιττά κιλά και κώλος για χουφτώματα!!!!
Έχει θέμα με τα μπροστινά δόντια αλλά εγώ το ξεπέρασα όταν άρχισε να "χτυπιέται" από πάνω μου!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/46928054498792829474.jpg[/img[/URL]]
Ξέρει να γαμιέται και το ευχαριστιέται....και όταν την γαμάς, ούτε μαξιλαροθήκες θέλεις ούτε τίποτα....κλασσική Ρώσσιδόφατσα!!!!
[/quote]
Είχαμε σχηματίσει την εντύπωση πως αν δεν δώσεις 300(χωρίς ταξί-κώλο-τρόλει-cim,cif,jif,vim,ava perle κλπ),δεν ευχαριστιέσαι γαμήσι!!!
τελικά αυτή είναι η Νάταλι από το mamba?Είχαμε σχηματίσει την εντύπωση πως αν δεν δώσεις 300(χωρίς ταξί-κώλο-τρόλει-cim,cif,jif,vim,ava perle κλπ),δεν ευχαριστιέσαι γαμήσι!!!
Είχαμε σχηματίσει την εντύπωση πως αν δεν δώσεις 300(χωρίς ταξί-κώλο-τρόλει-cim,cif,jif,vim,ava perle κλπ),δεν ευχαριστιέσαι γαμήσι!!!
Ζητάνε τ άντερά τους ρε παιδί μου.100 η ώρα +20 owo+30 extraball +20 cim +30 anal +.......+.......+......!!!!Tελικά δεν ξέρεις τι λογαριασμός θα σούρθει.Πρεπει να κουβαλάς και ένα ΑΤΜ στην πλάτη.αισχος μακρια οοοουστ!
τι ξερουμε για την κυρια???
Ζητάνε τ άντερά τους ρε παιδί μου.100 η ώρα +20 owo+30 extraball +20 cim +30 anal +.......+.......+......!!!!Tελικά δεν ξέρεις τι λογαριασμός θα σούρθει.Πρεπει να κουβαλάς και ένα ΑΤΜ στην πλάτη.αισχος μακρια οοοουστ!