Ανεξαρτητη, η οχι, ειναι ακριβη ρε παιδια, 150 και 200 εχω την εντυπωση οτι ειναι παρα πολλα για μια ωρα, και μαλιστα αυτη την εποχη!!!
Ξέρεις τίποτα καλύτερο ? όλο οι ίδιες και οι ίδιες….και το 150 εκεί καρφωμένο
Και αγγελίες ένα χάλι είναι
Ανεξαρτητη, η οχι, ειναι ακριβη ρε παιδια, 150 και 200 εχω την εντυπωση οτι ειναι παρα πολλα για μια ωρα, και μαλιστα αυτη την εποχη!!!
,αυτη η μαβα η γνωστη,
Βρε συναγωνιστή δεν τα έχω μαζί σου!!!!
Με τους "έγκυρους κύκλους" τα έχω!!!!
Και τι ζημιά κάνουν, καταλάβατε από την νέα τιμολόγηση της κιουρίας!!!!!
Φωνάζουν για τις τιμές αλλά υπογείως άλλα κάνουν.....πουτανιές στην πουτάνα γίνονται?
Από μένα η κιουρία θα πάρει τα αρχίδια μου!!!!!
Όταν θα πέσει στα 100 ΟΛΑ ΜΕΣΑ τότε θα γίνει VFM για μένα τουλάχιστον....άιντε 1,65 με τα χέρια ανάταση και ζητάει 200!!!!
Την λενε και Βαλερια.Ο Νιτρο μονο θουριο δεν της εγραψε!!!!!!!
Ποια είναι αυτή η μαβα?Και για να συνεχισω για την κατασταση που βρηκα μετα απο ενα μηνα στο μαμπα,αυτη η μαβα η γνωστη,εκει που με παρακαλαγε με 100 για 2 ωρες πριν ενα μηνα τωρα μου ζηταει 100 για μια ωρα ακατεβατα.
Εεεε όχι κανά χρόνο!!!Κατά την ταπεινή μου γνώμη αν περιμένεις να γαμησεις με 100 την ώρα…μάλλον θα σου πάρει κανένα χρόνο
Τώρα με τις κοντούλες εγώ τη βρίσκω αρκεί να είναι λεπτουλες…τις μανουβράρεις καλύτερα στο κρεβάτι…εντάξει γούστα είναι αυτά
Της έστειλα μήνυμα εδώ και πολύ ώρα.Την βλέπω ότι είναι συνέχεια online την ρωτάω πως μπορούμε να βρεθούμε και δεν μου απαντάει.Ρε παίχτες μας παρουσιάζεται από το mamba όλα τα πουρά!!!
Τα γλυκά κοριτσάκια δεν τα γουστάρετε μάλλον!!!!
Τι έχουμε εδώ καλέ?
Να μας πουν οι μουναχοφάηδες πόσο χρεώνει η κοπέλα την ώρα!!!!
Και από σέρβις έτσι?
Υ.Γ. Συνεχίστε έτσι.....κατά τα άλλα κάποιοι και καλά "ενημερώνουν" και κάνουν και παρατηρήσεις στους άλλους!!!!
Εεεε όχι κανά χρόνο!!!
Προχτές της πέταξα τα μάτια έξω με 100 +20 ακάποτο στοματικό χωρίς άναλ!!!!
Και στα 4 η κιουρία τα δίνει όλα.....της μαύρισα τον κώλο στα κωλοσκάμπιλα και ζήταγε και άλλο!!!!
"Έσπρωχνε" με τέτοια δύναμη που γονάτισα....όλα τα υπόλοιπα που διάβασα απλώς με εμένα δεν ίσχυσαν!!!!
Κορμί 30αρας, χαλαρό αλλά χωρίς περιττά κιλά και κώλος για χουφτώματα!!!!
Έχει θέμα με τα μπροστινά δόντια αλλά εγώ το ξεπέρασα όταν άρχισε να "χτυπιέται" από πάνω μου!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/46928054498792829474.jpg[/img[/URL]]
Ξέρει να γαμιέται και το ευχαριστιέται....και όταν την γαμάς, ούτε μαξιλαροθήκες θέλεις ούτε τίποτα....κλασσική Ρώσσιδόφατσα!!!!
[/quote]
Έλα με το τσιγκέλι θα σου τα βγάζουμε ….. ;)
Την ξέρω την περίπτωση αλλά δίσταζα με φοβίζει το 30…ξέρεις!!!
Άλλο όμως το πιπίνι των 21 και άλλο η 30ρα…δεν συμφωνείς?
ΥΓ. αλήθεια τα παίρνει στο στόμα.. με ενδιαφέρει
Της έστειλα μήνυμα εδώ και πολύ ώρα.Την βλέπω ότι είναι συνέχεια online την ρωτάω πως μπορούμε να βρεθούμε και δεν μου απαντάει.
Αμα δεις τα δοντια της,πιστεψε με θα την σκεφτεις πολυ την πιπα
Θα καεί όμως στο ψήσιμο έτσι όπως πάει.Σε ψήνει!
Εχω φωτογραφια της. Αλλα ειναι στα υποψιντην πηρες και εσυ? δεν μιλατε βρε παλιοπαιδα...ουτε κριτικη...ουτε ενα ποστ
κανε κανα κοπο και διαβασε πιο πριν,χιλιαδες υπαρχουν.καμια πρόφατη εμπειρία ή κριτική για την ARIANA?