και τι 8ελεις να πεις???
παρε τηλ και πες μας
Από εμφάνιση λένε τίποτα;Kαμιά φώτο δε στέλνουν;Και 20χρονες.
Μπα !!! πιο πολλη για μονοφθαλμη την κοβω δεν πιστευω να πεις οτι ειναι και γαλανοματα ???
Αδέλφια, μπηκα για τα καλα στο ψαξιμο.
αυτό εδώ: Ξέρουμε τίποτα???
www.adoos.gr/post/18931199/iifrac14iimicroisup1iimacriplusmninbspimicroiisup1iiiquestimacrimiddotiimiddotiiimicroifrac14iicedilimicroisup1iplusmn]http://www.adoos.gr/post/18931199/iifrac14iimicroisup1iimacriplusmninbspimicroiisup1iiiquestimacrimiddotiimiddotiiimicroifrac14iicedilimicroisup1iplusmn[/url]
γνωρίζει κανείς κάτι για αυτό?
ζητάει 100 αλλά δεν κάνει CIM/CIF και δεν δίνει κουλουράκι. Να κάνω scouting?
Από εμφάνιση λένε τίποτα;Kαμιά φώτο δε στέλνουν;
Οταν δεν βαζουν φωτο κατι βρωμαει.στέλνουν και φωτό αλλά ξέρεις αν είναι αληθινές?
έχει πάρει κάποιος να μας πει?
Αν πηγαινες στο θρεντ του μαμπα θα την εβλεπες.Ζηταει 200 την ωρα φουλ μαζι με αναλΡε παίχτες μας παρουσιάζεται από το mamba όλα τα πουρά!!!
Τα γλυκά κοριτσάκια δεν τα γουστάρετε μάλλον!!!!
Τι έχουμε εδώ καλέ?
Να μας πουν οι μουναχοφάηδες πόσο χρεώνει η κοπέλα την ώρα!!!!
Και από σέρβις έτσι?
Υ.Γ. Συνεχίστε έτσι.....κατά τα άλλα κάποιοι και καλά "ενημερώνουν" και κάνουν και παρατηρήσεις στους άλλους!!!!
Αν πηγαινες στο θρεντ του μαμπα θα την εβλεπες.Ζηταει 200 την ωρα φουλ μαζι με αναλ
ααααα....τώρα μιλάμε!!!!Και 150 χωρις anal.....ειναι και φοβερο πιπινι (κατα εγκυρους κυκλους... )
Πρεπει να εκανε ντουετο με την Αντριαννα.Υπαρχουν δικες της φωτο στο προφιλ της.Στην αρχη νομιζα οτι ηταν η ιδια αλλα μου το ξεκαθαρισε
ααααα....τώρα μιλάμε!!!!
Για να δω λοιπόν τους "έγκυρους κύκλους" τι λένε!!!!
150 όλα ή χωρίς άναλ ή 200 με άναλ?
Και πότε άλλαξε αυτό.....γιατί παλιότερα ήταν άλλα τα γιούρια που ζητούσε!!!!
Υ.Γ. Σηκώθηκαν τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι!!!!!
Aφου τα ξερεις τι ρωτας.Ενα μηνα εχω να μπω γιαυτο τον λογο και μπηκα σημερα και ειδα χειροτερα.Καλυτερα ειναι ετσι οπως εγινε εκει μεσα να το ριξεις στο καμακιααααα....τώρα μιλάμε!!!!
Για να δω λοιπόν τους "έγκυρους κύκλους" τι λένε!!!!
150 όλα ή χωρίς άναλ ή 200 με άναλ?
Και πότε άλλαξε αυτό.....γιατί παλιότερα ήταν άλλα τα γιούρια που ζητούσε!!!!
Υ.Γ. Σηκώθηκαν τα πόδια να βαρέσουν το κεφάλι!!!!!
Aφου τα ξερεις τι ρωτας.Ενα μηνα εχω να μπω γιαυτο τον λογο και μπηκα σημερα και ειδα χειροτερα.Καλυτερα ειναι ετσι οπως εγινε εκει μεσα να το ριξεις στο καμακι
Εχεις δει την ταινια ΕΝΑ ΒΟΤΣΑΛΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ;Κανει τον ανηξερο ο geopas....δεν ξερει λεει!!!!
Βρε συναγωνιστή δεν τα έχω μαζί σου!!!!Κανει τον ανηξερο ο geopas....δεν ξερει λεει!!!!