Εχει κανεις το τηλεφωνο της Αναστασιας;Δυο ημερες της στελνω μαιλ και δεν απανταει :-
το εχω αλλα μηπως το εχει αλλαξει γιατι βλεπω στο site της δεν γραφει ποια τηλεφωνο
αν το θελεις στειλε μου πμ
Εχει κανεις το τηλεφωνο της Αναστασιας;Δυο ημερες της στελνω μαιλ και δεν απανταει :-
και γιατί να μην τα γλυτώνει ούτως ή άλλως;;σε καλο σου βγηκε ... γλιτωσες τα λεφτα σου ...
..Sexual orientation:Παιδια η θεια αυτή γαμιεται;
Μη γελασει κανεις..Μαπα στα παπαια μου..ειναι χορευρια και εχει και βιντεο στο προφιλ της κανει κατι ανοιγματα..Πωωωωωωωωωωω
κολαση και απο μαπα μεσα εχει πιο καλες
Ακομα καλυτερα τοτε..Sexual orientation:
Lesbian ..ετσι γραφει.........
Ακομα καλυτερα τοτε
Δικη σας
Εχω κολλημα να γαμησω τετοιο αλογο!!!!!
αφου γραφτεις, κανε αναζητηση για ελλαδα-αθηνα,ποια προσφερει σεξ...φανταζομαι και αλλες προσφερουν ,απλα δεν το δηλωνουν φανερα... ;)το παιχνιδι πως γινεται,κανεις register στο site και οποιος ειναι πιο ομορφος κερδιζει η οπιον γουσταρει?
thanks..@
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ μολις ηρθαν οι χορευτριες απο τα bolsoi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παιδια η θεια αυτή γαμιεται;
Μη γελασει κανεις..Μαπα στα παπαια μου..ειναι χορευρια και εχει και βιντεο στο προφιλ της κανει κατι ανοιγματα..Πωωωωωωωωωωω
αφου γραφτεις, κανε αναζητηση για ελλαδα-αθηνα,ποια προσφερει σεξ...φανταζομαι και αλλες προσφερουν ,απλα δεν το δηλωνουν φανερα... ;)
πληροφορία up~to~date....Μου απάντησε με SMS....εν συντομία :
" Είμαι λίγο άρρωστη , έπαθα γρίπη . Είμαι καλύτερα σήμερα , και από αύριο θα μπορέσουμε να κανονίσουμε "
καμμια κριτικη????Φίλε αυτή μέσα σε 2 μήνες μεγάλωσε 5 χρόνια....γαμήθηκε να σβήνει κεράκια λέμε!!!!!
Υ.Γ. Πολωνέζα μασατζού μάλλον....
Παιδια η θεια αυτή γαμιεται;
εσυ φιλε κρανιδι σταθηκες τυχερος!!!για να δω θα μου απαντησει??? σ ευχαριστω παντως για την ενημερωση!!!Μου απάντησε με SMS....εν συντομία :
" Είμαι λίγο άρρωστη , έπαθα γρίπη . Είμαι καλύτερα σήμερα , και από αύριο θα μπορέσουμε να κανονίσουμε "
Μου απάντησε με SMS....εν συντομία :
πεσαν αφραγκιες?Καλησπέρα σε όλους !!!!
Έρχετε Π/Σ/Κ και ετοιμαζόμαστε για τρεεεεεελεεεεεεςςς
Καλησπέρα σε όλους !!!!
Καλησπέρα σε όλους !!!!