Διαγραμμένο μέλος 8467
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
και εκτος απο την 1η, τη 2η και την προτελευταια φωτο που ειναι τραβηγμενες στο ιδιο "μαγαζι" ολες οι υπολοιπες φαινεται να ειναι εντελως ψευτικες.
παιδια μια αρτεμισ απο το olx.gr αξιζει τον κόπο;
δεν μπορεί...πλάκα μας κάνετε...Τηλεφώνησα χτές στην αρχή γύρω στις 18:00 να μάθω πληροφορίες.100 για 1 ώρα και με 2η εκτόνωση.Της λέω ότι μπορει να την πάρω αργότερα.Έτσι και έγινε,την πήρα το βραδάκι να βρεθούμε..Αναμονή 45 λεπτά στο ξενοδοχείο σηκώθηκα και έφυγα.
Μου στέλνει sms μετά από λίγο ζητώντας συγνώμη και αν μπορεί λέει να επανορθώσει.Μου πρότεινε την επόμενη φορά 1 ώρα extra με τα ίδια λεφτά..
δεν μπορεί...πλάκα μας κάνετε...
100 εβραίους για αυτό το ...πράγμα;;;
δεν μπορεί ρε συ......δεν είναι δυνατόν...
....ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ!
εχει αναφερθει οτι δουλευει και σε μασατζιδικο στην Καλλιθεα, νομιζω στο Θησεως 31Εδώ θα δείτε και πρόσωπο
Μην τη χάσετε !!!
εχει αναφερθει οτι δουλευει και σε μασατζιδικο στην Καλλιθεα, νομιζω στο Θησεως 31
Η συγκεκριμένη:
Κυκλοφορεί και ως αφέντρα:
Ότι αρπάξει κανείς...
καμμια κριτικη για τη συγκεκριμενη??Φίλε αυτή μέσα σε 2 μήνες μεγάλωσε 5 χρόνια....γαμήθηκε να σβήνει κεράκια λέμε!!!!!
Υ.Γ. Πολωνέζα μασατζού μάλλον....
σε καλο σου βγηκε ... γλιτωσες τα λεφτα σου ...Αναμονή 45 λεπτά στο ξενοδοχείο σηκώθηκα και έφυγα.
Μου στέλνει sms μετά από λίγο ζητώντας συγνώμη και αν μπορεί λέει να επανορθώσει.Μου πρότεινε την επόμενη φορά 1 ώρα extra με τα ίδια λεφτά..