gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
εισαι σιγουρος ?η κόρη η Diana είναι 27 φρέσκο πράγμα…!!
εκτος αν ειδες το διαβατηριο της ..
εισαι σιγουρος ?η κόρη η Diana είναι 27 φρέσκο πράγμα…!!
εισαι σιγουρος ?
εκτος αν ειδες το διαβατηριο της ..
για τις τανες του μαπα ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΘΡΕΝΤ..
ελεος..
Κώλο δίνει;
ρε μαγκες η εμανουελα ειναι η τζενη η αλβανιδα με αλλο ονομα
την εχω παρει στο παρελθον....ειναι γυρω στα 40 και βαλε...ταλαιπωρημενη...οχι κατι το ιδιαιτερο...και με 50€ καθεται....Φίλε αυτή μέσα σε 2 μήνες μεγάλωσε 5 χρόνια....γαμήθηκε να σβήνει κεράκια λέμε!!!!!
Υ.Γ. Πολωνέζα μασατζού μάλλον....
την εχω παρει στο παρελθον....ειναι γυρω στα 40 και βαλε...ταλαιπωρημενη...οχι κατι το ιδιαιτερο...και με 50€ καθεται....
ξερει κανεις για μια αγγελία που ήταν πριν κανένα μήνα στο ΟΛΧ ?
Εχω κρατησει μόνο αυτή την φωτογραφία αλλα τίποτα άλλο.
και ...φωτεινο πανω απ ολα!!!ωραιο χαμογελο ..!
Επρεπε νά κρατήσεις καί τό τηλέφωνο συναγωνιστή...ξερει κανεις για μια αγγελία που ήταν πριν κανένα μήνα στο ΟΛΧ ?
Εχω κρατησει μόνο αυτή την φωτογραφία αλλα τίποτα άλλο.
Η Πολωνέζα πράγματι τα τιμάει αυτά που της δίνεις και με το 70αρι μπορεί να μείνει και δίωρο. Τα κάνει όλα εκτος anal. Aπο εμφάνιση βεβαία κάτω του μετρίουτην εχω παρει στο παρελθον....ειναι γυρω στα 40 και βαλε...ταλαιπωρημενη...οχι κατι το ιδιαιτερο...και με 50€ καθεται....
Επρεπε νά κρατήσεις καί τό τηλέφωνο συναγωνιστή...
Εμμανουελα η και Εμη δεν ειναι η Τζενη η Αλβανιδα.ρε μαγκες η εμανουελα ειναι η τζενη η αλβανιδα με αλλο ονομα
Οπως βλεπεις ξεκινουν απο 200 την ωρα χωρις να λενε για το μενου τους, εαν παρεις τηλεφωνο και μαθεις τοτε ενημερωσε το κοινο !!!πολύ καλό για να να αληθινό..τρελά μουνιά πάντως...