koutalianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ξεχασες να πεις και κατι αλλο ;) ;) ;)
Μη τα μαρτυραμε ολα!!
Οποις θελει να μαθει...πρωτα να παει να παθει ;)
Ξεχασες να πεις και κατι αλλο ;) ;) ;)
E αφου είναι ετσι κλειστε το siteΜη τα μαρτυραμε ολα!!
σαν εναλλακτικη μπορει να κανει καταθεση 20 ευρω στον λογ/σμο paypal που θα του πουμε,για να μαθει περισσοτερα..Μη τα μαρτυραμε ολα!!
πες στα παλληκαρια ρε μονοφαγα..
Πραγματι...μονος μου τον εφαγα
να & οι μετακινησεις..Νιοβη μη μου θυμωνεις,εχω ανοιξει και ολοκληρο θεμα για την Αλεξια
Καλα ρε, η εβιτα ακομα amateur ειναι?
Με τοση προυπηρεσια
ξέρουμε κάτι για αυτό;
Αυτο που ξερουμε ειναι οτι δεν ειναι ανεξαρτητη απλα την πασαρουν ετσι για να τραβαει πιο πολυ.Βιλμα και Νιοβη!!
Κατα τα αλλα ειναι μετριας εμφανισης στην πραγματικοτητα,σκυλομουρα με μετριοτατο σερβις και σε καμια περιπτωση δεν ειναι 21!
Nομίζω ότι η ίδια δεν αυτοπροσδιορίζεται ως amateur. Απλά ο συνάδελφος από τη Θεσ/νίκη την αποκάλεσε amateur για λόγους που δεν καταλαβαίνω (μήπως εννοούντας ότι η Εβίτα δεν είναι -κατά κυριολεξία- city tour girl;)
κατι ξερεις..Πάντως η λευλα δέν έχει καμιάααααααααααα μα καμίαααααα σχέση με το νιοβικό λόχο! Δούλευε στον Zoyzoyna... (πρίν βρεί τον έρωτά της!!! )
ξέρουμε κάτι για αυτό;
κατι ξερεις..
μολογα..
ποιος ειναι ο αγαπουλης προμοτερ???
πως τα ανακαλύπτεις αυτά τα site?
γιατι ρε???μπορει να κανει καλα ακαποτα..Μήπως αυτον θα γαμήσουμε??!!!
Πότε την πήρες και οι υπηρεσίες της ήταν μέτριες.. Γιατί εγώ που έχω αντοχές.. 25χρονών γαρ με ξετίναξε!!!
Μαλι μπαμπακι ψωλη φαρμακι!!
Και μη με ζαλιζεις...ποιος σου ειπε οτι εισαι μετρο συγκρισης?
Καθενας εχει αποψη και γουστα διαφορετικα.
Αν δε γουσταρεις τραβα ανοιξε δικο σου φορουμ να γραφεις μονος σου και να συμφωνουν ολοι μαζι σου.
Και η γκομενα για μενα ειναι ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ!