Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Και το'λεγα οτι κάτι μου θυμίζουνμας δουλευεις παιχτη???
ολοκληρο θρεντ υπαρχει..
Εμένα πάντως σήμερα μου ήρθε το mail
Και το'λεγα οτι κάτι μου θυμίζουνμας δουλευεις παιχτη???
ολοκληρο θρεντ υπαρχει..
η julia τελος.. σταμάτησε και παιζει πλεων μονο με "καλους" σταθρους πελατες.
Όταν γίνεις κώουτς, σταματάς να παίζεις μπάλα ο ίδιος...
Παρεπιπτόντως απεριόριστο respect στη Julia, για όσα κατόρθωσε.
Σοβαρολογώ!
για laura κανεις ξερει κατι?
oλο παντρευεται αυτος!Την παντρεύτηκε ο Παιχτούρας!!!
ρε μαν να σου πω....κατα ποσο ειναι φερεγγυο αυτο το site,σορυ κιολας αλλα μου φαινεται λιγο μουφα.εχεις δοκιμασει τπτ απο κει;;;;
φιλε μου αυτη ειναι που επαιζε στις ταινιες της Σιρινας,Ελληνιδες φοιτητριες ,ο ταξιτζης κτλ κτλρε μαν να σου πω....κατα ποσο ειναι φερεγγυο αυτο το site,σορυ κιολας αλλα μου φαινεται λιγο μουφα.εχεις δοκιμασει τπτ απο κει;;;;
Λοιπόν. Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω τη μαλακία του καθενός κακοπροαίρετου και να πρέπει να μπαίνω σε ανούσιες αντιπαραθέσεις θα ακολουθήσω την συμβουλή του φίλου μου του Δίκαιου Γαμιά και δεν θα ξαναποστάρω κριτική για ΚΑΜΙΑ κοπέλα που θα συναντήσω στο μέλλον.
Είμαι ως τόσο πάντα διαθέσιμος για ερωτήσεις και συμβουλές (για όποιον θεωρεί αξιόπιστη την γνώμη μου και φυσικά για τους ήδη φίλους μου) με π.μ.
Συγγνώμη για το ενδεχόμενο off topic, αλλά δεν ήθελα να ξαναποστάρω στο θρεντ στο οποίο είχε δημιουργηθεί το ζήτημα.
κυκλοφορει αναμεσα μας.....ετων 40+,1,78,95+κιλα,βυζια4+ που συναντουν τα γονατα,επιδερμιδα χρωματος γυφτε,δεν φιλαει,πιπα μονο με καποτα,χυσιματα ουτε να τα βλεπει γιατι σιχαινεται,ελπιζει μια φορα την ωρα,χοτελ θελει πολυ καλο και ολα αυτα με 100 την ωρα.....ααα θελει ειδοποιηση μια μερα πριν τουλαχιστον γιατι εχει πολλα ραντεβου....ρε μπας και ειμαστε τελειως μα τελειως ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΔΕΣ? YΓ. το διπλο τουβλο εχει κατι τρυπες μουρλια,καλυτερο γαμησι θα κανει....
Θα πληρώνατε αυτό το μπάζο???
Έχουν πληρώσει και χειρότερα! Αυτή είναι μοντέλο μπροστά σε κάτι άλλες!