psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
καλο μουνακι ή τζαμπα το τρεξιμο?
πως θα την πάταγααμα βαλεις & τον φωτογραφο,φτασαμε τα 3 που ψαχνουν 4ο για μπιριμπα..
H Τζουλια δεν φαινεται κακη....πιο ομορφη η εβιτα....εχουν και αλλη τιμη βεβαια....καποιος που να εχει παρει και τις 2?
Υπολόγισε κ την διαφορά σε ηλικία και την διαφορά σε υπηρεσίες Συναγωνιστή.
Απο την αλλη ρε μαγκες...δεν γουσταρω να γινει κανα ντου να την μαζεψουν και να εχει το κινητο μου.
Σοβαρευτείτε! Call girl είναι η κοπέλα, δεν είναι τρομοκράτης της Αλ Κάιντα...
H Τζουλια δεν φαινεται κακη....πιο ομορφη η εβιτα....εχουν και αλλη τιμη βεβαια....καποιος που να εχει παρει και τις 2?
οσο κ αν ανετρεξα σε προηγουμενες σελιδες ινφο για μια Πολωνεζα με 60 την ωρα δεν ειδα,λεει οτι ειναι 1,64 κ 60 κιλα.
Φουλ προγραμμα εκτος απο λωκο,εχει ''φαει''κανεις?
Ρε παιδια αυτη την Νιοβη-τζουλια που την βρίσκουμε/
Δεν έχει τηλέφωνο η e-mail. Πως ερχόμαστε σε επικοινωνια μαζι της
tzulia@windowslive.comΔεν έχει τηλέφωνο η e-mail. Πως ερχόμαστε σε επικοινωνια μαζι της
Ρε σεις κουλάρετε μ' αυτή τη φοβία με "Τα τηλέφωνα και τις αντζέντες που έχει η Αστυνομία στα χέρια της και δεκάδες επώνυμοι έχουν χάσει το ύπνο τους!" Μαλακίες του Σταρ και της Εσπρέσσο!
Και το δικό μου τηλέφωνο θα βρούνε αν την πιάσουν! Και λοιπόν; Τί θα γίνει θα αρχίσουν να παίρνουν τα τηλέφωνα ένα ένα και να ρωτούν τί σχέση έχουμε. Εγώ θα τους πω πως την έχω γκόμενα, αλλά να μην το πουν πουθενά διότι παραβιάζουν τα προσωπικά μου δεδομένα!
Ρε σεις κουλάρετε μ' αυτή τη φοβία με "Τα τηλέφωνα και τις αντζέντες που έχει η Αστυνομία στα χέρια της και δεκάδες επώνυμοι έχουν χάσει το ύπνο τους!" Μαλακίες του Σταρ και της Εσπρέσσο!
Και το δικό μου τηλέφωνο θα βρούνε αν την πιάσουν! Και λοιπόν; Τί θα γίνει θα αρχίσουν να παίρνουν τα τηλέφωνα ένα ένα και να ρωτούν τί σχέση έχουμε. Εγώ θα τους πω πως την έχω γκόμενα, αλλά να μην το πουν πουθενά διότι παραβιάζουν τα προσωπικά μου δεδομένα!