Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μαλι μπαμπακι ψωλη φαρμακι!!
Αυτό πάντως ομολογώ οτί θα το χρησιμοποιήσω στο μέλον! και γαμώ τις ατάκες.. Ρε τι μαθαίνει κανείς!
Μαλι μπαμπακι ψωλη φαρμακι!!
Παρε χαμπαρι δεν ειναι ανεξαρτητη...παραμυθα ;)
ΧΑΧΑΧΑ ανέβασε και την τιμή 250 ευρώ/ώρα χαχαΠλάκα στην πλάκα αφού πήγε να προσφέρει υπηρεσίες σε άλλη πόλη μπορούμε άνετα να την αποκαλέσουμε TOYR!!! Μy name is TOUR... CITY TOUR!!!
ΧΑΧΑΧΑ ανέβασε και την τιμή 250 ευρώ/ώρα χαχα
times: 1 wra-200 eyro/ 2 wres-300 / me 2 antres 400-1wra 500-2 wres/ me zeygari antrogyno 300-2 wres/ΧΑΧΑΧΑ ανέβασε και την τιμή 250 ευρώ/ώρα χαχα
αντε γαμησου ρε μουνακι που μπηκες να μας χωρισεις......Άλλωστε εγώ σύντομα θα γαμίσω τον pleasure και θα ολοκληρώσω την καριέρα μου στο paid sex!
Σωστά έχετε δίκιο.250 ευρω για την ΘεσσαλονίκηΑν μιλάς για την Εβίτα, στο σάιτ της αναφέρει για 200 ευρώ/ώρα. Αυτό για 250 πού το είδες;
Οι ανακρίβιες σου είναι απίστευτες.. Είσαι πολύ αναξιόπιστος και δεν έχεις ιδέα τη συμβαίνει πραγματικα φίλε μου... Την δοκίμασες και έλαβες μέτριες υπηρεσίες? Είναι ελλάδα 5 χρόνια, μένει μόνη της, και έχει πλήθος πελατών που σκάνε 300άρες και 400άρες για πάρτυ της (μαλάκες βέβαια γιατί είπαμε!! πλαφον!! )
Πότε την πήρες και οι υπηρεσίες της ήταν μέτριες.. Γιατί εγώ που έχω αντοχές.. 25χρονών γαρ με ξετίναξε!!!
Σωστά έχετε δίκιο.250 ευρω για την Θεσσαλονίκη
Αυτο που ξερουμε ειναι οτι δεν ειναι ανεξαρτητη απλα την πασαρουν ετσι για να τραβαει πιο πολυ.Βιλμα και Νιοβη!!
Κατα τα αλλα ειναι μετριας εμφανισης στην πραγματικοτητα,σκυλομουρα με μετριοτατο σερβις και σε καμια περιπτωση δεν ειναι 21!
Υπαρχει και το.....ασπρα μαλλια στη κεφαλη,κακα μαντατα στη ψωληΑυτό πάντως ομολογώ οτί θα το χρησιμοποιήσω στο μέλον! και γαμώ τις ατάκες.. Ρε τι μαθαίνει κανείς!
Ρε σειρά το nickname σου πως προφέρεται στα ελληνικά? Οχιές? ;)Αχα, τα 50 Ευρώ είναι για τα "εκτός έδρας" να υποθέσω; ΟΚ, λογικό ακούγεται, γιατί θα πρέπει να καλύψει τη δαπάνη για το ξενοδοχείο της.
Αχα, τα 50 Ευρώ είναι για τα "εκτός έδρας" να υποθέσω; ΟΚ, λογικό ακούγεται, γιατί θα πρέπει να καλύψει τη δαπάνη για το ξενοδοχείο της.
παράξενα πράγματα φίλε μου είναι τα παραπάνω.
και μάλιστα από κάποιον που απότι φαίνεται δεν την έχει πάρει.