Και για να συμπληρώσω την εικόνα. Η πληροφορία είναι δύναμη. Πάντα ήταν.
Και όπως υπάρχουν κοπέλες που θα ακούσουν 150 για 3 ώρες και θα τσιμπήσουν , γιατί για να βγάλουν αυτά τα χρήματα από την δουλειά τους θέλουν 3 μεροκάματα, έτσι υπάρχουν και συναγωνιστές που έχουν πληρώσει τον κούκο αηδόνι.
Υπάρχουν επαγγελματίες είτε σε γραφείο είτε με αγγελία στα 150 την ώρα που έχουν δαγκώσει συναγωνιστές στην διπλάσια ή και στην τριπλάσια τιμή την ώρα, γιατί τους γνώρισαν μέσα από άλλες εφαρμογές γνωριμιών ή στο club στο οποίο έκαναν "παρουσία", οι συναγωνιστές δεν ήξεραν τι παίζει, μάσησαν το παραμύθι, εγώ είμαι κοπέλα καθώς πρέπει, δεν κάνω τέτοια κατ επάγγελμα, όταν τύχει και πρέπει να μου αρέσει ο άλλος... κοινώς αματούρι/ερασιτέχνης... κατάπιαν το αγκίστρι και τα έσκασαν κανονικά. Οι κοπέλες έκαναν πολύ καλά. Δεν είναι κακό. Η κοπέλα και η κάθε κοπέλα μπορεί να ζητά όσα θέλει. Από εκεί και πέρα είναι πάνω στον καθένα μας να δει τι εναλλακτικές έχει και σε τι τιμή, να δει τι θέλει να ξοδέψει και να δράσει ανάλογα. Υπάρχουν τόσες πολλές γκόμενες έξω που μπορείς να διαλέξεις, από γραφεία από αγγελίες, από εφαρμογές, από κονε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σώνει ντε και καλά να πηδήξουμε κάποιες συγκεκριμένες.