james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 17.213
- Πόντοι
- 11.645
Γράφω κι εγώ για τελευταία φορά (σε σχέση με την αντιπαράθεση μας) και απαντώ ανα παράγραφο!Στο επαναλαμβάνω τελευταία φορά, μετά δεν ξανά - ασχολούμαι. Μια ερώτηση - παρατήρηση έκανα. Μετά, απάντησα στις παραθέσεις συναγωνιστών.
Αν δεν σου αρέσει μην ασχολείσαι. Αν θες να πληρώνεις παραπάνω, δικαίωμα σου και ας κάνεις κακό στο γενικό σύνολο.
Έχω κάψει πολύ περισσότερα χρήματα από ότι νομίζεις. Άλλωστε γαλουχήθηκα σε κωλόμπαρα πρώτα. Για αυτό μπορώ και βλέπω πιο συνετά τα πράγματα.
Να ξέρεις κάτι όμως με την λογική σου, απλά οδηγείς τα πράγματα σε ακριβότερες τιμές. Καλό είναι να έχουμε μια αυτογνωσία, δεν βλάπτει!
Τέλος, στην τελευταία παράγραφο είσαι λάθος, γιατί με κρίνεις χωρίς να με γνωρίζεις και με προσβάλλεις ταυτόχρονα. Είναι κάτι που προσωπικά, απέφυγα να κάνω για κάποιο συναγωνιστή στις απαντήσεις που έδωσα.
1ον: η δράση φέρνει αντίδραση, γράφεις, απαντάμε κ.ο.κ.!
2ον: σιγά μην έχω τόση δύναμη που μπορώ να χαλάσω το γενικό σύνολο!
3ον: κι εγώ …
4ον: ζήτω συγνώμη αν σε προσέβαλα, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου!! Ήταν γενικό το σχόλιο αλλά απευθυνόμενος σε σένα…ακούστηκε προσωπικό! Η ουσία όμως δεν αλλάζει!! Μέσα από αυτήν την τιμολόγηση, νομίζω ότι οι εργαζόμενες κάνουν ένα ξεσκαρτάρισμα! Οποίος κολλάει στα 200, ενώ τα 170 που έπαιρνε τα βρίσκει οκ, προφανώς δεν τους κάνει!! Εμενα δεν με χαλάει φίλε μου, μάλλον με βολεύει γιατί αν μειωθεί ο αριθμός των…επισκεπτών, θα την βρω πιο εύκολα!!
Και πιθανών, αν ήμουν στην θέση τους, να έκανα ακριβώς το ίδιο! Θα προτιμούσα δλδ να με γαμησουν 100 για να βγάλω 20k παρά 120-130 για να βγάλω τα ίδια λεφτά! Common sense…
Αυτά κ χαιρετώ κ καληνυχτίζω…