Απάτη και χαμένα λεφτά συγκεκριμένη αγγελία με την : πολύ καυτή γυναίκα που τελειώνει το τηλ. σε 3 τεσσάρια. Κλείστηκε το ραντεβού από τις 12 και αφού έφτασα στο ξενοδοχείο που μου είπε για να κλείσω δωμάτιο και αφού κλείστηκε το δωμάτιο την κάλεσα και είπαμε όροφο και νούμερο, περίμενα μισή ώρα και ξανακάλεσα χαμογελώντας μου είπε ότι είναι στο δρόμο και έρχεται μετά από μισή ώρα ξανακάλεσα και γελωντας μου λέει: έρχομαι ρε περπατάω στο τρίτο τηλέφωνο μετά από μια ώρα και δέκα λεπτά, με κάτι μαλακισμένες κλαψομουνιές μου είπε ότι είχε πρόβλημα στο σπίτι δεν μπορούσε να έρθει στο ραντεβού !!!αυτά. Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν.
Η παραπάνω περιγραφή είναι μέλους φίλου ο οποίος δεν έχει λογαριασμός στο site και με παρακάλεσαε να το ποστάρω. όσοι λοιπόν έχετε δει την παραπάνω αγγελία ή έχετε δοκιμάσει και έχετε παρόμοια εμπειρία μοιραστείτε τις. Ο δικός μου έχασε μόνο τα λεφτά του ξενοδοχείου βέβαια αλλά εννοείται ότι εχασε και μιάμιση ώρα στο ξενοδοχείο δεν μπόρεσε να βρει και άλλο ραντεβού στο απίκο και πήγε χαμένο και στράφι το απόγευμα. Ας μπει στο black list για λίγο καιρό μπας και βάλει μυαλό η κυρία.