assfucker7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.471
- Πόντοι
- 201
Προφανώς και έσβησε το τατοο για να μην την αναγνωρίζουν από κάτι χαρακτηριστικό .ο καθένας μετά μπορεί να την αναγνωρίσει. Γιατί να ξέρουν ότι είναι βίζιτα.
Ποτέ δεν ήταν σε γραφείο.'Ηταν και σε γραφείο ? Έχω χάσει επεισόδια χαχαχαχα
Είδες από πότε την έχει βάλει? Φαίνετε ημερομηνία.Η Λίνα έβαλε αγγελία ? Πως και έτσι ρε φιλε assfucker ?
Ναι ... και μένα θα μου φαινόταν δύσκολο να είναι γιατί και καλά δεν ήθελε να μαθευτεί, αλλά πάει και πολύ καιρός.Ποτέ δεν ήταν σε γραφείο.
Εμένα ρωτάς γιατί δεν έχει βάλει anal ? Που να ξέρω γιατί γκόμενος της είμαι?Ναι ... και μένα θα μου φαινόταν δύσκολο να είναι γιατί και καλά δεν ήθελε να μαθευτεί, αλλά πάει και πολύ καιρός.
Είχε φίλες από γραφεία όμως.
Εντύπωση μου κάνει η αγγελία. Τι έγινε ? Ανοίξαμε φτερά ?
Και πως και δεν έχει μέσα το anal ?
ανά καιρούς ναι με 300€, τώρα το παίζει οτι είναι σε σχέση και κάνει τη δύσκολη!Ερώτηση
Η Ναταλία από sugar babes
Ασκεί το επάγγελμα???
Ευχαριστώ πολύ παιχταρα μουανά καιρούς ναι με 300€, τώρα το παίζει οτι είναι σε σχέση και κάνει τη δύσκολη!
Πως αλλιώς μπορω να εχω φωτο της αν δεν ειναι απο την αγγελια? πως τις βρισκω ? Εχει αγγελια μονη της.
Ποτέ δεν ήταν σε γραφείο.
Το πρωτο φαινεται δυναμιτης θ γαμηθει μετα το Πασχα .....οποιος ξερει κατι ας μιλησει....Γνωμη για τις δυο παρακατω αν γνωριζει κανεις
1/ ΕΊΜΑΙ ΈΝΑ ΠΟΛΎ ΠΑΙΧΝΙΔΙΆΡΑ ΚΟΡΊΤΣΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΌ ΣΤΉΘΟΣ..!!!
2/ Ευα φετιχ ποδολαγνεια - 6944998464
εγω αλεξανδρα διαμαντοπουλου θελω να φαω απο αυτεςανά καιρούς ναι με 300€, τώρα το παίζει οτι είναι σε σχέση και κάνει τη δύσκολη!
Τις ίδιες μαλάκιες λετεΒγήκες ένας και είπε μια μαλακία ταχα μου ταχα . πως να κολλήσεις σνμ ??με προφυλακτικό? ?
Με τις κατουροκαβλες το σκεφτόσουν? Ξέρεις καμία της δουλειάς να γαμιεται τσάμπα πόσο μάλλον για παρτούζα και ακάποτα κιόλας που οι φίλοι σου θα έπρεπε να αφήσουν και το νεφρό τους εκεί. Για πες μας οι φίλοι σου τι ποσό της έδωσαν και πόσα άτομα ήταν?Τις ίδιες μαλάκιες λετε
Παρτουζα χύμα στο κύμα ήταν όλοι
Χωρίς καποτες
Αινντεεε
Δυστυχώς η Δυστυχώς όλα είναι ναι θέμα give it and deal it οποτεε..Με τις κατουροκαβλες το σκεφτόσουν? Ξέρεις καμία της δουλειάς να γαμιεται τσάμπα πόσο μάλλον για παρτούζα και ακάποτα κιόλας που οι φίλοι σου θα έπρεπε να αφήσουν και το νεφρό τους εκεί. Για πες μας οι φίλοι σου τι ποσό της έδωσαν και πόσα άτομα ήταν?
Μπορείς να μου στείλεις και εμένα pm? ΕνδιαφέρομαιΣου εχω στειλει pm
Πάντως όλα αυτά που λέει παραπέμπουν σε έναν μακαρίτη τα ίδια έλεγε μέχρι που απεβίωσεδεν μας νοιαζει τοσο τα τατοο και αν η κοπελα δουλευε παλια σε γραφειο το βρισκω λογικο οσα τα νοσηματα που λεει ο αλλος και ισχυριζεται οτι εχει αυτο ισχυει? Γιατι εμενα αυτο ειναι που με καει κυριως?
Άντε πάλι με τα ύψη...150€ 1.60 ;;;
Αν ήταν 1.79 πόσα θα ήθελε ;;;
350€ ;
Μπας και αναστήθηκε, μέρα που ειναι;Πάντως όλα αυτά που λέει παραπέμπουν σε έναν μακαρίτη τα ίδια έλεγε μέχρι που απεβίωσε