AggelosFeetLover
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2021
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
νταξει μια χαρα ειναι σε αυτο , αμα ειναι οπως στης φωτο το θεμα ειναι να ειναι καλη !Τα έχει τα κιλάκια της
νταξει μια χαρα ειναι σε αυτο , αμα ειναι οπως στης φωτο το θεμα ειναι να ειναι καλη !Τα έχει τα κιλάκια της
Από ότι βλέπω μάλλον τυχερός ήταν χαχαχχαΑπάτη και χαμένα λεφτά συγκεκριμένη αγγελία με την : πολύ καυτή γυναίκα που τελειώνει το τηλ. σε 3 τεσσάρια. Κλείστηκε το ραντεβού από τις 12 και αφού έφτασα στο ξενοδοχείο που μου είπε για να κλείσω δωμάτιο και αφού κλείστηκε το δωμάτιο την κάλεσα και είπαμε όροφο και νούμερο, περίμενα μισή ώρα και ξανακάλεσα χαμογελώντας μου είπε ότι είναι στο δρόμο και έρχεται μετά από μισή ώρα ξανακάλεσα και γελωντας μου λέει: έρχομαι ρε περπατάω στο τρίτο τηλέφωνο μετά από μια ώρα και δέκα λεπτά, με κάτι μαλακισμένες κλαψομουνιές μου είπε ότι είχε πρόβλημα στο σπίτι δεν μπορούσε να έρθει στο ραντεβού !!!αυτά. Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν.
Η παραπάνω περιγραφή είναι μέλους φίλου ο οποίος δεν έχει λογαριασμός στο site και με παρακάλεσαε να το ποστάρω. όσοι λοιπόν έχετε δει την παραπάνω αγγελία ή έχετε δοκιμάσει και έχετε παρόμοια εμπειρία μοιραστείτε τις. Ο δικός μου έχασε μόνο τα λεφτά του ξενοδοχείου βέβαια αλλά εννοείται ότι εχασε και μιάμιση ώρα στο ξενοδοχείο δεν μπόρεσε να βρει και άλλο ραντεβού στο απίκο και πήγε χαμένο και στράφι το απόγευμα. Ας μπει στο black list για λίγο καιρό μπας και βάλει μυαλό η κυρία.
η κλειω κοντουλα ειναι καινουργια στο χορο γενικα μετρια κατασταση και ναι και οχιπαιδια ξερει κανεις κατι για την κοπελα εχει παει απο φωτο ειναι πολυ καλο απο οτι εχω δει !
Μασαζ χαλάρωσης με HAPPY END
ααααα οκ καταλαβα σε ευχαριστω φιλε μουη κλειω κοντουλα ειναι καινουργια στο χορο γενικα μετρια κατασταση και ναι και οχι
Annagula πες καλυτερα.Παίδες χρόνια πολλά!
Μια anaanula με 130 φουλ την έχει πάρει κανείς; Κάπου νομίζω είχα δει κριτικές
πολυ ακριβο για αυτα που προσφερει....πολλα τα +(40αρια,50αρια)......υπερβολικηααααα οκ καταλαβα σε ευχαριστω φιλε μου
Έχει αναφερθεί ξανά με άσχημα λόγια,αν θυμάμαι καλά αυτή τη συνάντησε κάποιος μύστης στον χώρο της κ παίχτηκε τσαμπουκας με τον γκόμενο ντάβα..Poli kavti gineka(699..70.40.231)
Ia soy.ego kano kanouniko programa.eleftero.teliotiko.glipsimata filia.69.aftarxiko.bodi bodi.erotiko ke xolarotiko massaj.mouaresi kinki pexnidia sto krevati.pare me tel.na perasoume poli kala(69.9.70.40.231)kanesex.com
Επειδή περιγράφεις μια ιστορία που δεν είναι σπάνια. Έχει συμβεί πολλές φορές - πιο πολλές από ότι μπορείς να φανταστείς - να σου πω τι κάνεις.Αυτήν με τα greeklish : poli kauti ginaika....
Ξανθιά με τηλ. που τελειώνει σε. 444 θα ψάξω για την αγγελία να την ποστάρω
Xaxxaxa ναι?? Έστειλε κάτι φωτό κούκλαAnnagula πες καλυτερα.
Είχε δημιουργήσει πριν λίγο καιρό νήμα συναγωνιστή. Ωστόσο, την "έκανε" σχετικά άμεσα....παιδια ξερει κανεις κατι για την κοπελα εχει παει απο φωτο ειναι πολυ καλο απο οτι εχω δει !
Μασαζ χαλάρωσης με HAPPY END
Annagula πες καλυτερα.
FakeΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Too good to be true?
Παμε παρακατω φιλε, δεν ειμαστε για τετοιαXaxxaxa ναι?? Έστειλε κάτι φωτό κούκλα
Ξέρεις αν είναι Ελληνίδα? Δούλευε παλιά στο caroline studio?Αυτη την είχα παρει πολύ παλια και ηταν μουναρος από γραφείο.
Τώρα μετά από τόσα χρόνια τι να πω μου φαινεται χλωμό
Αδερφέ καλημέρα, εχεις πάει με καποια απο αυτες που έστειλες, τι αποψη εχεις. Επίσης οι υπόλοιποι τι λενε?Καλή ερώτηση, το δεύτερο φαίνεται πολύ καλό. Το έχει δοκιμάσει κανείς;