Ntamari
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 6
- Like
- 778
- Πόντοι
- 361
Πρέπει να είναι καλή φάσηΣτο χώρο τους , τουλάχιστον γλιτώνεις το ξενοδοχείο . Με κάνα 100-120€ κανείς παρτουζιτσα ! Δοκίμασε κάποιος ;
Πρέπει να είναι καλή φάσηΣτο χώρο τους , τουλάχιστον γλιτώνεις το ξενοδοχείο . Με κάνα 100-120€ κανείς παρτουζιτσα ! Δοκίμασε κάποιος ;
Παλιά καραβανα κάποτε την είχα βάλει στο πρόγραμμα να την πάρω αλλά δεν ταίριαξε ποτέ...Ξερει κανεις τπτ για εδω φαινεται καλο Καυτο μιλφ με Απίστευτα Βυζια 6940250820
Η σέξυ Άννα οι φωτογραφίες που κοιτάς δεν είναι δικές της πολύ άσχημο πρόσωπο και τίποτα το ιδιαίτερο στα υπόλοιπα..Ξερει κανεις τπτ για εδω φαινεται καλο Καυτο μιλφ με Απίστευτα Βυζια 6940250820
Τι ξέρουμε για τις κυρίες;;;
εισαι τυχερος τοτε οπως γραφει μυστης πιο πανω καμια σχεση με τις φωτο,το ξενερωμα σου ερχεται αποτομοΠαλιά καραβανα κάποτε την είχα βάλει στο πρόγραμμα να την πάρω αλλά δεν ταίριαξε ποτέ...
Τι ξέρουμε για τις κυρίες;;;
Την Ellen είχα δοκιμάσει πριν 2 χρόνια κάπου στην Καλλιθέα σε διαμέρισμα της. Καλή αλλά πανάκριβη στα 200 για την ηλικία της που είναι 35-40. Ότι βλέπεις στις φωτογραφίες, καλό σέρβις προς το GFE και γενικά δεν κλαις τα λεφτά σου.
πάρε εναν κολλητό σου και πάτε για τσίπουρα...Ξερει κανεις τπτ για εδω φαινεται καλο Καυτο μιλφ με Απίστευτα Βυζια 6940250820
πάρε εναν κολλητό σου και πάτε για τσίπουρα...
με τα 80 γιουρια που θα πέταγες σε δαύτην.
καποτε ειχε γνησιες και γινοτανε καλο παιχνιδι. τωρα ειναι σχεδον απο παντου γραφεια , και εχει γεμισει και με αδερφες καργα. χαλασε και αυτο.γενικως απο το KaneSex - Δωρεάν Ερωτικές Αγγελίες για Γνωριμίες και Σεξ με Γυναίκες υπαρχουν γνησιες?? η ολες ειναι fake
αδερφε δεν ειναι μονο το κανεσεξ παντου τα ιδια σκατα κανουν,το μονο διαφορετικο που εχει το κανεσεξ σε συγκριση με αλλα ειναι οπως λεει κ ο συναδερφος απο πανω οτι εχει γεμισει πουστηδες,οχι αξιοπρεπεις γκευ που ειναι ειληκρινης στο τι ψαχνουν αλλα κομπλεξικοι που κρυβονται πισω απο ψευτικα προφιλ μπας κ αρπαξουν τπτ...καμια κοπελα απο εδω να ειναι γνησια υπαρχει??
KaneSex - Δωρεάν Ερωτικές Αγγελίες για Γνωριμίες και Σεξ με Γυναίκες
Βρείτε το ταίρι σας στο KaneSex Αγγελίες - Ερωτικές Γνωριμίες. Στείλτε Δωρεάν τις Αγγελίες σας για σεξ. Γυναίκες, Κοπέλες ψάχνουν άντρες, σχέση, γνωριμία!kanesex.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτη αξιζει??
Αλκυόνη, 6908248758 θερμή και παιχνιδιαρα
Είμαι η Αλκυόνη,29χρονη Ελληνίδα. Έχω δικό μου χώρο, ανεξάρτητη! Με φωνάζουν θερμή και παιχνιδιάρα.Αισθησιακή και χαδιάρα με baby face.Καλή ακροάτρια και δίνω σημασία στην ψυχολογία!Το κορίτσι της διπλανής πόρτας! Έλα μωρό να πάμε σε άλλες διαστάσεις με έντονο πάθος και τονωτική χαλάρωση!!! Έλα...kanesex.com
Πηγαινε καλυτερα για καυτα τσιπουρα με το φιλαρακι σουΞερει κανεις τπτ για εδω φαινεται καλο Καυτο μιλφ με Απίστευτα Βυζια 6940250820
Δηλαδη δέχεται μπατσακια ανελέητα???
βρηκες καμια ακρη σου απαντησε εστειλα και εγω μνμ αλλα τιποτα για δωσε infosκαλημερα συναγωνιστες, εχει δοκιμασει καποιος? Ειμαι σε επικοινωνια αλλα αν καποιος ξερει κατι και με γλιτωσει απο καμια φολα θα τον ευγνωμονω ...
Την είχα δοκιμάσει προ δεκαετίας. Ήταν ήδη τότε περί τα 45, δε θα την έλεγα ''κακή'' στην απόδοση, είχε από τότε βυζάρες, φίλαγε, έκανε cim, απλά δεν είχε κάτι το ξεχωριστό ώστε να θελήσω να την ξαναδώ.Ξερει κανεις τπτ για εδω φαινεται καλο Καυτο μιλφ με Απίστευτα Βυζια 6940250820