Αρχιδοεμπορας
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2022
- Like
- 968
- Πόντοι
- 81
εκτος απο τιμη για την μια ωρα ρωτησε την και ποσα κιλα παγκο κανει στο γυμναστηριο εκει θα καταλαβεις αν γεννηθηκε ανδρας η γυναικαΞέρουμε κάτι εδώ?
εκτος απο τιμη για την μια ωρα ρωτησε την και ποσα κιλα παγκο κανει στο γυμναστηριο εκει θα καταλαβεις αν γεννηθηκε ανδρας η γυναικαΞέρουμε κάτι εδώ?
Τι να σου πω. Ρώτα την, τι σχέση έχει με την "Stela.mela". Υπάρχει σχέση - συνέχεια, μεταξύ αυτών των λογαριασμών. Πάντως αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις, έχε το νου σου!Κάτι δεν μου άρεσε και εμένα για αυτό έστειλα μήπως ξέρουμε κάτι
Ευχαριστώ φίλεΤι να σου πω. Ρώτα την, τι σχέση έχει με την "Stela.mela". Υπάρχει σχέση - συνέχεια, μεταξύ αυτών των λογαριασμών. Πάντως αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις, έχε το νου σου!
Γιατι μικρή;;
Να υποθέσω μικρή φόλα;;;;
Κατάλαβα, τεράστια....Γιατι μικρή;;
Το τηλ ανοίκει στην Ελενα από Πατησίων αναφερθείς στα Λαδάδικα προ πολλού πολλάκις..55+ με πολλές πλαστικες
Να υποθέσω μικρή φόλα;;;;
Α μάλιστα. Εικονικά φαίνεται not bad. Δηλαδή την προτείνεις, φίλτατε ή not even if??Το τηλ ανοίκει στην Ελενα από Πατησίων αναφερθείς στα Λαδάδικα προ πολλού πολλάκις..55+ με πολλές πλαστικες
![]()
Πενηνταρα καβλιαρα Ελληνίδα
Σούπερ πενηνταρα Ελληνίδα μητρομανης με πλούσιο στήθος πολύ καβλιαρα σε περιμένω σπίτι μου με εχεμύθεια και καθαριότητα να περάσεις μια ώρα όμορφα και χαλαρά 6971941419kanesex.com
Δεν έχω πάρει σε καμία περίπτωση δε μου αρέσει αυτό το πράγμα ούτε να με πληρωνε εκείνη!κ εννοώ αυτό που βλέπω στις φωτό δε μου αρέσει πόσο μάλλον απο κοντά που θα ναι χειρότερα!αλλά ότι έχω διαβάσει εδω μέσα κ θυμήθηκα δεν είδα κ τπτ καλό να λέγεται οπότε ακόμα κ αν είχα αυτοκτονικές τάσεις πάλι όχι...Α μάλιστα. Εικονικά φαίνεται not bad. Δηλαδή την προτείνεις, φίλτατε ή not even if??
Ησουν κατανοητός. Σε ευχαριστώ πάντως.Δεν έχω πάρει σε καμία περίπτωση δε μου αρέσει αυτό το πράγμα ούτε να με πληρωνε εκείνη!κ εννοώ αυτό που βλέπω στις φωτό δε μου αρέσει πόσο μάλλον απο κοντά που θα ναι χειρότερα!αλλά ότι έχω διαβάσει εδω μέσα κ θυμήθηκα δεν είδα κ τπτ καλό να λέγεται οπότε ακόμα κ αν είχα αυτοκτονικές τάσεις πάλι όχι...
Μπορείς να το ψάξεις λίγο μόνος σου,από το τηλ κ δε μου πήρε δύο λεπτά να κάνω αναζήτηση κ είμαι κ μετο κινητό!,
Για το συγκεκριμένο προφίλ που έχει την αγγελία το μόνο που μπορώ να σου πω είναι σιγουρεψε τι θα σου έρθει κ ότι είναι αληθινές οι φωτό κ ότι θα σου έρθει ότι βλέπεις κ όχι άλλη κοπέλα..Ησουν κατανοητός. Σε ευχαριστώ πάντως.
Ήρα 40 χρονών 6943941564 - Εθνική Άμυνα
Αυτή εδώ μήπως είναι γνωστή γενικά εδώ μέσα; Αν ξέρει κανείς βέβαια..
Με κάθε επιφύλαξη, λέει στην αγγελία ότι δέχεται στο χώρο της.Για το συγκεκριμένο προφίλ που έχει την αγγελία το μόνο που μπορώ να σου πω είναι σιγουρεψε τι θα σου έρθει κ ότι είναι αληθινές οι φωτό κ ότι θα σου έρθει ότι βλέπεις κ όχι άλλη κοπέλα..
Είναι παραπάνω από μια κοπέλες που δουλεύουν κ καλά μαζί..δε μιλάς πάντα με το ίδιο άτομο κ δεν είναι διαθέσιμες πάντα όλες όσες βλέπεις για αυτό ξεκαθαριζεις εξαρχής τι ζητάς κ τι θα σου έρθει η τεσπά τι θα βρειςΜε κάθε επιφύλαξη, λέει στην αγγελία ότι δέχεται στο χώρο της.
Πρέπει να είναι από το σπίτι της Αλίκης αυτή...Για το συγκεκριμένο προφίλ που έχει την αγγελία το μόνο που μπορώ να σου πω είναι σιγουρεψε τι θα σου έρθει κ ότι είναι αληθινές οι φωτό κ ότι θα σου έρθει ότι βλέπεις κ όχι άλλη κοπέλα..
Της έστειλα χτες φεικ είναιΚαλημέρα και καλό ΣΚ,ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν εδώ?Με έκανε follow στο ινστα, φωτογραφίες δεν βλέπω να έχει όμως...Έχει πάνω από 2κ ακόλουθους
Στείλτης/στειλτου φωτό τα τρία σου!!!
Ναι άνεταΣε ποια αναφερεσαι;