nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.570
- Πόντοι
- 456
Σε ποια αναφερεσαι;Δηλαδη δέχεται μπατσακια ανελέητα???
Σε ποια αναφερεσαι;Δηλαδη δέχεται μπατσακια ανελέητα???
ΝεραιδαΣε ποια αναφερεσαι;
Φίλε, τωρα κλεινει ραντεβου για ανοιξη 2025, βιασου να προλάβειςΚαλησπέρα στην παρέα.ερωτηση συναγωνιστές!η Ιωαννα34 συνεχίζει ακόμα ραντεβού?ξέρω είναι δύσκολο να την βρεις αλλά αν είναι ακόμα ενενεργια θα δοκιμάσω .ευχαριστω
Ακόμα τα ίδια?????Φίλε, τωρα κλεινει ραντεβου για ανοιξη 2025, βιασου να προλάβεις
Περίμενες αλλαγή;Ακόμα τα ίδια?????
Και το πήγε 150 αλλά βλέπω μετά παραπονιομαστε για τις αυξήσειςΠερίμενες αλλαγή;
Φταιει ο πολεμος στην Ουκρανία, η Γαζα και οι Χούθι, τι να γινει ρε φιλε;Και το πήγε 150 αλλά βλέπω μετά παραπονιομαστε για τις αυξήσεις
Γιατι μονο 200 ρε τυπε, τσιγκουνιες τωρα θα κανουμε;;Καλά κάνει και το πήγε 150. Αφού έχει ζήτηση. Και 200 να το πάει η κοπέλα
Πολύ σωστός... αφού βρίσκει και πληρώνουν να το πάει 400Γιατι μονο 200 ρε τυπε, τσιγκουνιες τωρα θα κανουμε;;
Αυτη νοικιαζει 2 υπογειες τρυπες, υγρες και στενες, γι αυτο δεν εχει φτασει στα,400 ακομαΠολύ σωστός... αφού βρίσκει και πληρώνουν να το πάει 400
Εδώ ζητάνε για ένα υπόγειο στην Κυψέλη 25τμ του 1960 πολυκατοικία 400 το μήνα (μη ανακαινισμένο) να μην ζητήσει τόσα και αυτή ?
Κράτα μια πισινή, για το αν είναι γεννημένη γυναίκα!Ξέρουμε κάτι εδώ?
Κάτι δεν μου άρεσε και εμένα για αυτό έστειλα μήπως ξέρουμε κάτιΚράτα μια πισινή, για το αν είναι γεννημένη γυναίκα!
εκτος απο τιμη για την μια ωρα ρωτησε την και ποσα κιλα παγκο κανει στο γυμναστηριο εκει θα καταλαβεις αν γεννηθηκε ανδρας η γυναικαΞέρουμε κάτι εδώ?
Τι να σου πω. Ρώτα την, τι σχέση έχει με την "Stela.mela". Υπάρχει σχέση - συνέχεια, μεταξύ αυτών των λογαριασμών. Πάντως αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις, έχε το νου σου!Κάτι δεν μου άρεσε και εμένα για αυτό έστειλα μήπως ξέρουμε κάτι
Ευχαριστώ φίλεΤι να σου πω. Ρώτα την, τι σχέση έχει με την "Stela.mela". Υπάρχει σχέση - συνέχεια, μεταξύ αυτών των λογαριασμών. Πάντως αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις, έχε το νου σου!
Γιατι μικρή;;
Να υποθέσω μικρή φόλα;;;;
Κατάλαβα, τεράστια....Γιατι μικρή;;