Βυζί πλαστικό από ότι έχω καταλάβειOταν λες βάρα και κυριολεκτικά; Δηλ θα την χαρακτήριζες υποτακτική που δέχεται ξυλιές; Επισης το βυζί πλαστικο; Ευχαριστώ
Δεν έχω δει
Βυζί πλαστικό από ότι έχω καταλάβειOταν λες βάρα και κυριολεκτικά; Δηλ θα την χαρακτήριζες υποτακτική που δέχεται ξυλιές; Επισης το βυζί πλαστικο; Ευχαριστώ
Στο ινστα το δίνειΤο τηλέφωνό της που το βρίσκουμε?
Παίχτη:
H γκόμενα είναι δυνατή στο γαμήσι (δν έχω γράψει ακόμα την εμπειρία μου μαζί της) - μπορείς να κτλάβεις όταν λέμε την έννοια ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ του Θανατά ? - ε αυτό ακριβώς - κάνει ότι θέλεις, αρκεί εσύ να μπορείς.....αυτήν μην τη φοβάσαι, τον εαυτό σου να φοβάσαι!!!
Όσο μπορείς βάρα...
Καλό βόλι!!!!
Κανονικα φιλε.Oταν λες βάρα και κυριολεκτικά; Δηλ θα την χαρακτήριζες υποτακτική που δέχεται ξυλιές; Επισης το βυζί πλαστικο; Ευχαριστώ
Αραπάκου ???Καλημέρα και καλό ΣΚ,ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν εδώ?Με έκανε follow στο ινστα, φωτογραφίες δεν βλέπω να έχει όμως...Έχει πάνω από 2κ ακόλουθους
Έτσι και σου πει pay safe πες μου να τη περιλαβω εγω! Έχω γινει εξπερ!Καλημέρα και καλό ΣΚ,ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν εδώ?Με έκανε follow στο ινστα, φωτογραφίες δεν βλέπω να έχει όμως...Έχει πάνω από 2κ ακόλουθους
για την Ιζαμπελα λετε?
Την κόβω να ζητήσει paysafe προκαταβολή. ΜακριάΚαλημέρα και καλό ΣΚ,ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν εδώ?Με έκανε follow στο ινστα, φωτογραφίες δεν βλέπω να έχει όμως...Έχει πάνω από 2κ ακόλουθους
Εγώ τους ξεκοβω την προκαταβολή αλλά αν έχεις κανένα άλλο τρόπο να κάνουμε και την πλάκα μας δώσε ιδεεςΈτσι και σου πει pay safe πες μου να τη περιλαβω εγω! Έχω γινει εξπερ!![]()
Για δες ποιο πισω τις φωτο που ποσταρα και θα παρεις πολλες ιδεες...Εγώ τους ξεκοβω την προκαταβολή αλλά αν έχεις κανένα άλλο τρόπο να κάνουμε και την πλάκα μας δώσε ιδεες
Αδερφέ αυτο το προφιλ ήταν το προηγούμενο τουςΚαλημέρα και καλό ΣΚ,ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν εδώ?Με έκανε follow στο ινστα, φωτογραφίες δεν βλέπω να έχει όμως...Έχει πάνω από 2κ ακόλουθους
Μάλιστα.... Ευχαριστώ να είσαι καλάΑδερφέ αυτο το προφιλ ήταν το προηγούμενο τους
Μου έκανε τσιμπουκάρα χωρίς βιασύνες.
Δουλεμένο το εργαλείο
Μου έκανε τσιμπουκάρα χωρίς βιασύνες.