Ανοίγω μεγάλη παρένθεση:
Μέσα στο 2024 πήρα περίπου 20 με 25 ανεξάρτητες και 10 μασαζοκοριτσα. (Ξαναλέω μέσα στο 2024, όχι συνολικα σε όλη την πορνοκαριερα μου). Ανάμεσα σε αυτές έδιωξα και 2 - 3 γιατί είχαν μουφα φωτογραφίες.
Όλες τις κοπέλες τις προσέχω σαν τα μάτια μου και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχημένης συνεδρίας. Πάντα! Ποτέ και καμιά δε μου έχει κάνει block. Αντίθετα πολλές φορές μου δίνουν προτεραιότητα έναντι άλλων που δεν ξέρουν. Ακυρώνουν άλλους και περνούν εμένα, εν ολίγοις. ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΔΙΑΝΟΟΎΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΛΙΤΣΑΣ ΑΓΑΠΟΎΛΗΣ, ΑΠΛΑ ΣΈΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΟΠΈΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΤΕΙ!
Δυστυχώς όμως ΟΛΕΣ μου έχουν εκφράσει την ώρα του διαλείμματος ΤΑ ΊΔΙΑ παράπονα! Ότι πλέον πολλοί πελάτες έχουν αποθρασυνθει και προσπαθούν να κάνουν αυτά που βλέπουν στις ακραίες τσόντες με φαπες, πνηξιματα, ακραία deep throat φτάνοντας στα όρια της κάθε κοπέλας καθώς επίσης και μπαίνουν με βία την ώρα του γαμησιου με αποτέλεσμα να τις κάνουν ζημιές από κάτω.
Μετά μη λέτε "αυτή η καριολα με έκανε block στο κινητό" ή "δεν ήταν καλή και έκλεβε στην στάση για μισή διείσδυση". Καλά να πάθετε! Το πουλί μου είναι πάνω από τον μέσο όρο και με όσες κοπέλες έχω κάνει πρωκτικό και κανονικό καμία δε μου παραπονέθηκε γιατί ήμουν πάντα ήρεμος και ανέβαζα ταχύτητα όταν είχε ανοίξει από κάτω η κοπέλα ή είχε πλέον βγάλει τα απαιτούμενα υγρά.
Έχω βοηθήσει πολύ κόσμο δίνοντας τηλέφωνα από κοπέλες καθώς και λέω την άποψη μου αν μου ζητηθεί για κάποιες κοπέλες που έχω πάρει.
Από εδώ και πέρα δεν δίνω σε κανέναν. Παρακαλώ μη με ξαναενοχλησετε στο messenger του Bou πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Ξέρουν αυτοί. Οι οποίοι είναι παλιοί και σέβονται τις κοπέλες.
Ή διαβάζετε αυτά και προσπερνάτε, ή αλλάζετε χαρακτήρα. Εμένα στο μπούτσο μου. Συμβουλή σας δίνω. Στα παπαρια μου το τι θα κάνετε στο μέλλον.
Κλείνω παρένθεση.