Θα δώσεις 250 /h για να πάρεις αυτό? Κριτική όχι τόσο για την εμφάνιση της αλλά για υπηρεσίες και συμμετοχή ,,,'' πολυ ομορφη κοπελα, πιο ομορφη απο τις φοτο, πολυ χαριτωμενη κι εξυπηρετικη, καθαρος χωρος και καθαρες πετσετες. Ομως καθόλου φιλιά, πίπα καλή αλλά με προφυλακτικό. πολυ παθιτικο σεξ, αλλα ειναι νεα ακομα, εχει πολλα να μαθει. ''
Καλημέρα. Έδωσα 150 για μια ώρα. Δεν αξίζε να πάρει ουτε ένα δεκάρικο αν ηταν στο μετάξι. Θα ακολουθήσει κριτική μπας και γλιτώσει κάνεις. Τα λάθη είναι για να τα κανουμε
Καλημέρα. Έδωσα 150 για μια ώρα. Δεν αξίζε να πάρει ουτε ένα δεκάρικο αν ηταν στο μετάξι. Θα ακολουθήσει κριτική μπας και γλιτώσει κάνεις. Τα λάθη είναι για να τα κανουμε
Αδερφέ, ούτε ο πρώτος θα'σαι ούτε και ο τελευταίος που θα φολιαστει αλλά είχε όλες και όλες 3 κριτικές ,η μία εντελώς αρνητική την οποία την έκανα κοπυ και άλλες δύο που ήταν ολοφάνερο ότι δεν έγινε συνάντηση και απλά εκθειάζουν το πόσο ωραία είναι και από υπηρεσίες μουγγα στην στρούγκα. Κρίμα φίλε μου αλήθεια σε καταλαβαίνω.
Σε περιμένω καυλωμενη στα νότια προάστια για ανεπαναληπτες στιγμες. Δεν είμαι ομως μόνη μου θα έχω μαζί μου και την κολλητή μου αν θες μπορείς να πάρεις μόνο την φίλη μου Αλλά πάντα δυο γυναίκες διπλή ευχαρίστηση Από τις 11:00 μέχρι τις 23:00 6998262407 Βανέσσα 27 χρόνων και Αναστασία 35 χρόνων...
Μονο στο θεμα του google που λες, προφανως και δεν θα ειχε καμια σχεση με τα αποτελεσματα του google. ειναι σαν να εψαξες "Κατερινα Instagram" ή "Γεωργια Facebook". τα ονοματα που δινουμε εμεις εδω μεσα δεν εχουν νοημα στο google
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
επισης ελεος ρε παιδες με την Κατερινα, απο εκει που την κουβεντιαζαμε μονο στο θεμα του μαμπα πριν 6 χρονια, εγραψε καποιος τυπος εναν διθυραμβο και απο τοτε ολοι ζητανε το τηλεφωνο της.
υπαρχουν και αλλες κοπελες, θα ρεταρει η κοπελα αμα την δειτε οσοι ζητατε το τηλεφωνο της
μαγκες καλησπερα, εχω κολλήσει και θελω βοηθεια. vana η μαρινα 60??? με την μαρινα εχω βρεθει στο παρελθον αρκετες φορες και ξερω τις υπηρεσιες της. η βανα τι λεει?? υπαρχει καποιος που να χει δοκιμασει και τις 2??
Αν googlαρείς Κατερίνα Mamba, σου βγάζει πρώτο αγγελία Αθηναίας που “ψάχνει για σεξ».
Επίσης αν κανεις αναζητηση το κινητό βγάζει πρώτο αποτέλεσμα μια boutique στο Αιγάλεω μέσω instagram, η κοπέλα που δοκιμάζει τα ρούχα της boutique είναι ίδια με την κοπέλα της αγγελίας.
Αν googlαρείς Κατερίνα Mamba, σου βγάζει πρώτο αγγελία Αθηναίας που “ψάχνει για σεξ».
Επίσης αν κανεις αναζητηση το κινητό βγάζει πρώτο αποτέλεσμα μια boutique στο Αιγάλεω μέσω instagram, η κοπέλα που δοκιμάζει τα ρούχα της boutique είναι ίδια με την κοπέλα της αγγελίας.
Να πω κ μια εμπειρία από άλλο ένα ραντεβού που είχα πρόσφατα κ ξέχασα να αναφέρω.. δυνατό γαμησι με πολλά κεφια.. Αιμιλία Μπάρακ γνωστή σε πολλούς..αν κ τσιμπημενη τιμή κ μέτρια εμφάνιση είναι μεγάλη ψωλαρπαχτρα κ ευχαριστήθηκα σκισιμο..φουλ πρόγραμμα