txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.822
- Πόντοι
- 496
Να τ'αφησουμε 5 min για μια πιπα?Τεταρτάκι παίζει ρε παιδιά;;;
Να τ'αφησουμε 5 min για μια πιπα?Τεταρτάκι παίζει ρε παιδιά;;;
Να τ'αφησουμε 5 min για μια πιπα?
Ωραια τα λες αλλα οι πραξεις σου με 0(μηδεν) κριτικες 12 χρονια δεν επιβεβαιωνουν τα λογια σουΜαγκες είναι η 4η κοπέλα το τελευταίο 2βδομαδο που αλλάζει την τιμή και ζητάει 150. Μαύρο στις καριολες που νομίζουν ότι δίνοντας 1 ώρα το μουνι τους μπορούν να βγάζουν περιουσίες ολόκληρες. Λες και πριν έπαιρναν λίγα. Μην είστε μαλακες και υποκυπτετε σε τέτοιες προτάσεις. Υπάρχουν ακόμα κοπέλες με λογικές τιμές.
εκθετω σε διαβουλευση μια σκεψη. ας γυρισουμε για λιγο καιρο στα καλα μποθρδελακια του 20 ρικου η του 50 ρικου, ας βαλουμε λιγο παγο στα παραλογα, ναδειτε πως ρυθμιζεται η αγορα αυτοματως. αλλα να μην χαλανε το εμπαργκο τα καγκουρια.Μαγκες είναι η 4η κοπέλα το τελευταίο 2βδομαδο που αλλάζει την τιμή και ζητάει 150. Μαύρο στις καριολες που νομίζουν ότι δίνοντας 1 ώρα το μουνι τους μπορούν να βγάζουν περιουσίες ολόκληρες. Λες και πριν έπαιρναν λίγα. Μην είστε μαλακες και υποκυπτετε σε τέτοιες προτάσεις. Υπάρχουν ακόμα κοπέλες με λογικές τιμές.
Έμενα στο εξωτερικο φιλε. Επισης 2-3 φορες που εγραψα κριτικη, για καποιο λογο δνε δημοσιευτηκε ποτε. Δεν ξερω τι φαση...Ωραια τα λες αλλα οι πραξεις σου με 0(μηδεν) κριτικες 12 χρονια δεν επιβεβαιωνουν τα λογια σου
ειναι μικρος αλλα τα λιγουρια και οι φραγκατοι τις υπερκαλυπτουνΈμενα στο εξωτερικο φιλε. Επισης 2-3 φορες που εγραψα κριτικη, για καποιο λογο δνε δημοσιευτηκε ποτε. Δεν ξερω τι φαση...
Εχω μιλησει με αρκετες κοπελες ομως και παρακολουθω το σαιτ. Την μια μερα γραφουν εδω οτι ζητανε 100 και 120 και μολις της στελνεις, σου ξεφουρνιζει το 150.
Δεν ειναι δικο μου ζητημα φιλε. Ολους θα επρεπε να τους απασχολει. Ο κυκλος των εσκορτς ειναι σχετικα μικρος, επομενως εμεις ως "καταναλωτες" εχουμε αρκετη δυναμη.
Καλα ισχυει. Οι φραγκατοι ομως παιζουν μπαλα με κοπελες απο γραφεια που ουτως ή αλλως κοστιζουν συνηθως απο 150-180 και πανω. Εγω αναφερομαι αποκλειστικα σε ανεξαρτητες κοπελες.ειναι μικρος αλλα τα λιγουρια και οι φραγκατοι τις υπερκαλυπτουν
απο παντου παιζουν μπαλα ειτε γραφειο ειτε ανεξαρτητες φιλος το ιδιο και το αυτο ειναιΚαλα ισχυει. Οι φραγκατοι ομως παιζουν μπαλα με κοπελες απο γραφεια που ουτως ή αλλως κοστιζουν συνηθως απο 150-180 και πανω. Εγω αναφερομαι αποκλειστικα σε ανεξαρτητες κοπελες.
Ε αυτοι ψαχνουν μοντελε φαση. Ελαχιστες οι ανεξαρτητες που συναγωνιζονται τα πιπινακια των γραφειων σε εμφανιση. Τεσπα. Υπαρχουν και αρκετοι βεβαια που παιρνουν σπανια εκδιδομενες, οποτε δεν γνωριζουν κιολας την υπαρξη των ανεξαρτητων.απο παντου παιζουν μπαλα ειτε γραφειο ειτε ανεξαρτητες φιλος το ιδιο και το αυτο ειναι
οι ανεξαρτητες δεν ειναι μονο εδω μεσα,μην το αναλυσουμεΕ αυτοι ψαχνουν μοντελε φαση. Ελαχιστες οι ανεξαρτητες που συναγωνιζονται τα πιπινακια των γραφειων σε εμφανιση. Τεσπα
δεν ψαχνουν μοντελε φαση φιλος,ποιο πολλες ειναι οι ανεξαρτητες και οι κρυφες φιλος παρα των γραφειων να εισαι σιγουροςΕ αυτοι ψαχνουν μοντελε φαση. Ελαχιστες οι ανεξαρτητες που συναγωνιζονται τα πιπινακια των γραφειων σε εμφανιση. Τεσπα. Υπαρχουν και αρκετοι βεβαια που παιρνουν σπανια εκδιδομενες, οποτε δεν γνωριζουν κιολας την υπαρξη των ανεξαρτητων.
έχεις δίκιο τύπεΜαγκες είναι η 4η κοπέλα το τελευταίο 2βδομαδο που αλλάζει την τιμή και ζητάει 150. Μαύρο στις καριολες που νομίζουν ότι δίνοντας 1 ώρα το μουνι τους μπορούν να βγάζουν περιουσίες ολόκληρες. Λες και πριν έπαιρναν λίγα. Μην είστε μαλακες και υποκυπτετε σε τέτοιες προτάσεις. Υπάρχουν ακόμα κοπέλες με λογικές τιμές.
Eχει αναφερθεί ξανα. Μελαχρινη μμιλφαρα με καλές υπηρεσίες . ΠροχωραΚαλησπερα, ξερουμε κατι??? υπαρχουν καπου κριτικες??Είμαι η Βάνα .. Ελληνίδα
sexorama.eu
Αμα σου αρέσουν οι milfares... όρμα!Καλησπερα, ξερουμε κατι??? υπαρχουν καπου κριτικες??Είμαι η Βάνα .. Ελληνίδα
sexorama.eu
Εδώ είσαιΚαλησπερα, ξερουμε κατι??? υπαρχουν καπου κριτικες??Είμαι η Βάνα .. Ελληνίδα
sexorama.eu
Έχω στείλε μήνυμα , απαντάει ότι ναναι , ποτέ με σαφήνεια ( πρόγραμμα , υπηρεσίες κτλ.) Στέλνει μια φωτό για υπηρεσίες μασάζ , αυτό. Νομίζω πως είναι fake .