Johnny_Castle
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 438
- Πόντοι
- 280
Και εμένα με ενδιαφέρει, απλά κάνει συνέχεια tour και δεν την έχω δει καθόλου Αθήνα.
Καλησπέρα. Για τη συγκεκριμένη κυρία, έχει κάποιος άποψη?
Και εμένα με ενδιαφέρει, απλά κάνει συνέχεια tour και δεν την έχω δει καθόλου Αθήνα.
Καλησπέρα. Για τη συγκεκριμένη κυρία, έχει κάποιος άποψη?
Την είχα πάρει μια φορά.. παιδιά εμένα με έκαψε η γλώσσα της.. απίστευτο γλυψιμο κ πίπα.. γενικά όμως δεν τρελάθηκα κ όλας τίμια συνεύρεσηκαλοστεκούμενη μελαχρινή
μιλφάρα με 3άρια βυζιά ηλικία την κάνω γύρω στα 42-43
Αυτη η Βάνα λέει τίποτα ρε παιδιά??
Την έχει πάρει κανείς?
Ηλικία ξέρουμε?
Ακριβώς έτσι είναι.Φίλε Νικόλα και υπόλοιποι συναθλητές απάντηση και κριτική μαζί. Έχουμε και λέμε πήρα την εν λόγω πριν λίγο καιρό...κανα τριβδόμαδο...(για δεύτερη φορά)
Καταρχήν είναι κοριτσάκι 100% αλλά πάρα πολύ γυμνασμένη... σίγουρα έχει παίξει και αναβόλα θα μπορούσε κάλλιστα να κατέβαινε σε αγώνες body bulding! Σε φάτσα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά από κορμί σκίζει αν σου βγάζουν γούστα τα γυμνασμένα. Στο ραντεβού έσκασε με πολύ απλό ντυσιματάκι τελείως casual. Με ενημέρωσε (και τις δύο φορές) ότι είχε κάνει μπανάκι και δεν μπήκε για μπάνιο και πράγματι έλεγε την αλήθεια πολύ καθαρή. Τώρα από φάτσα θα έλεγα σκυλί... του πολέμου από τα άγρια. Μην περιμένεις να δεις κανένα κοριτσάκι γλυκό. Ανάστημα μέτριο!
Στα του αγώνα.... τα κάνει όλα κυριολεκτικά όλα! Fisting κώλο και μουνί, squirt αβέρτα, ειδικά άμα την γλύφεις και πιάσεις το ρυθμό της θα σε κάνει μούσκεμα... Γενικά είναι για PSE καταστάσεις γουστάρει να γαμιέται! Όταν χύνει θα την ακούσει όλο το ξενοδοχείο με την βαριά βραχνή έως αντρική φωνάρα της.... εκεί λίγο το χαλάει.
Και το κλου της.... πιπάρα τον βάζει όλο στο στόμα μέχρι πνιγμού και τα αρχίδια μαζί όσο πάει μέχρι να πάθει φαρυγγίτιδα!
Απο social μην περιμένεις κάτι το ιδιαίτερο αλλά μπορείς να ανταλλάξεις και δύο κουβέντες επιπέδου κομμωτηρίου.
Εν κατακλείδι προτείνεται σε σχέση με κάτι άλλες ανεξάρτητες! Τώρα τα 150 € είναι σχετικά..... Θεωρώ ότι τα αξίζει και βασικό δεν είναι με το ρολόι στο χέρι ούτε έχει κανέναν νταβά από κάτω να αρχίζει τα κουδουνίσματα στο smartphone.
Χρόνια Πολλά ΈλεναΧρόνια Πολλά παιδιά!
Και το δωράκι πόσο είναι??καλοστεκούμενη μελαχρινή
μιλφάρα με 3άρια βυζιά ηλικία την κάνω γύρω στα 42-43
Μύστη αν μπορείς στείλε το τηλέφωνο σε pmΣυνάντηση με Κατερίνα Mamba πολύ πρόσφατη.
Καταρχήν η κοπέλα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που θα εμφανίσει αν googlάρει κάποιος «Κατερίνα Mamba”.
Εμφάνιση πρόσωπο μέτριο, με κανονικό χαμόγελο και μετρίου μήκους κάστανα - μαύρα μαλλιά.
Κορμί αδύνατο,αλλά σφιχτό, με 2αρι στήθος κ πολύ ωραίο κωλο. Ύψος γύρω στο 1.60.
Για τα γούστα μου πολύ καλό.
Προσωπικότητα θετική αύρα, ευγενική, χαμηλών τόνων και απ ότι κατάλαβα πολύ χαλαρό τυπάκι.
Ηλικία μου είπε 27 αλλά αν πόνταρα τα λεφτά μου κάπου θα ήταν στο 32.
Υπηρεσίες βασικές. Στοματικό χωρίς προφύλαξη, μέτριο προς αδιάφορο.
Στην αρχή θέλει σιγά αλλά μετά αντέχει και γουστάρει.
Φιλία να, με γλώσσα όχι.
Καθαριότητα πολύ σχολαστική, μπάνιο πριν, στο ημίχρονο και στο τέλος.
Τιμές 1ω 80, 1,5ω 100, 2ω 140 χωρίς έξτρα.
Επικοινωνία τ/φ κ sms μόνο. Δύσκολη γενικά. Παραδοξως στην ώρα της ακριβώς και έκατσε κανα 20λεπτο παραπάνω.
Αν τη συναντούσα ξανά θα ήταν για μια ώρα λόγω vfm κ καθαριότητας.
Καλο τριήμερο σε όλους.
Ουφ....Ευτυχώς γιατί χάθηκε όλη η παρουσία σου....Καλημέρα. Έγινε κάτι άσχημο, κάποιος έστειλε κάπου φωτό μου κι έπρεπε να σβηστεί το νικ εδώ τουλάχιστον για κάποιο διάστημα. Μερικές φορές ίσως γράφω σε αυτό το θρεντ για να μη με ξεχάσετε, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα που θα γράφω εδώ. Φιλιά σε όλους!
Χρόνια Πολλά Έλενα
Καλησπέρα Έλενα,Καλημέρα. Έγινε κάτι άσχημο, κάποιος έστειλε κάπου φωτό μου κι έπρεπε να σβηστεί το νικ εδώ τουλάχιστον για κάποιο διάστημα. Μερικές φορές ίσως γράφω σε αυτό το θρεντ για να μη με ξεχάσετε, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα που θα γράφω εδώ. Φιλιά σε όλους!
Δεν πειράζει είμαι καλύτερα έτσι, ηρεμησα, μάλλον δεν θελω να το ανοίξουν πάλι. Πολλές info. Θελω να μαι ασφαλής. Όμως μην γράφω για μένα εδώ, εδώ είναι για όλες τις κοπέλες. Που και που θα βάζω καμία φώτο αν δεν σας πειράζει. Συγνώμη που έγραψα.Ουφ....Ευτυχώς γιατί χάθηκε όλη η παρουσία σου....
πολλες αγγελιες με παρεμφερη ονοματα Κατερινα, Τινα, Χριστινα
Εσύ ότι επιθυμείς....Δεν πειράζει είμαι καλύτερα έτσι, ηρεμησα, μάλλον δεν θελω να το ανοίξουν πάλι. Πολλές info. Θελω να μαι ασφαλής. Όμως μην γράφω για μένα εδώ, εδώ είναι για όλες τις κοπέλες. Που και που θα βάζω καμία φώτο αν δεν σας πειράζει. Συγνώμη που έγραψα.
Τίμιο.. Λες και καμμια μλκια πριν και μετά..ξουραφι..Καλησπερα, ξερουμε κατι??? υπαρχουν καπου κριτικες??Είμαι η Βάνα .. Ελληνίδα
sexorama.eu