woopsie
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 1.196
ΕυχαριστώΣχετικά πρόσφατα . Παρτούζα με τη φίλη της. Γουστάρει λεσβιακό
ΕυχαριστώΣχετικά πρόσφατα . Παρτούζα με τη φίλη της. Γουστάρει λεσβιακό
Μάλιστα... Κατάλαβαόχι τόσο τα
κιλά
όσο η σφριγηλότητα
του δέρματος
Τυπε κι η Λιλια κωλου είναι και πολύ εκφυλη μάλιστα..... Σαν τα μησιαγα όμως με Νικόλ δεν έχει, δυστυχώς δεν παίζουν ακόμη μπάλα λόγω ευρεσης μονίμων χορηγιών....Είχα πάρει εγώ κωλο πριν χρόνια χωρίς μα και μου. Τότε μου την είχε προτείνει ως ακριβή η Σβετλανα στα 100 με κωλο. Σκεφτείτε ότι τότε η Σβετλανα δεν με είχε αφήσει για πρωκτικο λόγω πάχους και η Έλλη δεν κατάλαβε τπτ. Η δε Λιλια μου είχε πει για Νικόλ και Έλλη "αυτές είναι κωλουδες"
Η Λιλια με το ζόρι με άφησε κωλο εμένα οπότε δεν την είχα στις κωλουδες μόνο η Νικόλ δεν μάσησε από την παρέα, Σβετλανα κκαι Βαλεριάνα ούτε κανΤυπε κι η Λιλια κωλου είναι και πολύ εκφυλη μάλιστα..... Σαν τα μησιαγα όμως με Νικόλ δεν έχει, δυστυχώς δεν παίζουν ακόμη μπάλα λόγω ευρεσης μονίμων χορηγιών....
Ενδιαφέρουσα η τελευταία σου παραγραφος για τη Νικόλ !!!Η Λιλια με το ζόρι με άφησε κωλο εμένα οπότε δεν την είχα στις κωλουδες μόνο η Νικόλ δεν μάσησε από την παρέα, Σβετλανα κκαι Βαλεριάνα ούτε καν
Η Νικόλ δεν θα έλεγα ότι έχει χορηγό, δουλεύει και έκανε και παιδακι
Αν αξίζει η Αντριάνα;;; ΤύπεΜάγκες καλησπέρα μια ερώτηση η Αντριάνα αξίζει;Φωτιά φενεται πάντως με αυτά που ανεβάζει!!
Μάγκες καλησπέρα μια ερώτηση η Αντριάνα αξίζει;Φωτιά φενεται πάντως με αυτά που ανεβάζει!!
Ούτε καν να το τολμήσεις....Καλησπέρα σας παιδιά , προσπαθω να γαμησω τελευταία αλλά σε όλες συνομιλίες που κάνω με κοπέλες μου ζητούν πληρωμή είτε με paysafe ή PayPal.
Είναι η συνηθισμένη διαδικασία πληρωμής στις μέρες μας ?
Είναι ασφαλής η διαδικασία λετε?
PayPal λογαριασμό έχω και paysafe είδα μπορείς να αγοράσεις και από περίπτερο.
Δεν ειναι safeΚαλησπέρα σας παιδιά , προσπαθω να γαμησω τελευταία αλλά σε όλες συνομιλίες που κάνω με κοπέλες μου ζητούν πληρωμή είτε με paysafe ή PayPal.
Ωραίες βιζαρες!!!!!Άννα 6971662768, είμαι μια καύλα Ρωσίδα και σε περιμένω στο χώρο μου. | Etaires
Είμαι η Άννα, 38 ετών, μια γυναίκα ύψους 1,72 με τέλεια πόδια και φυσικές βυζάρες με τις οποίες μπορείς να παίξεις και να βάλεις τον πούτσο σου...www.etaires.gr
αρκετα καλη 40αρα βιζιτου απο Aθηνα
Μην κάνεις καμία μαλακία λεβέντη μου ...Καλησπέρα σας παιδιά , προσπαθω να γαμησω τελευταία αλλά σε όλες συνομιλίες που κάνω με κοπέλες μου ζητούν πληρωμή είτε με paysafe ή PayPal.
...ναι, αρκετες φορες. Σε μασαζ παλιοτερα, σε πηδημα, σε duo, σε αναλ και γενικα σε ολα τα κολπα και τα σχεδια! Πιτσιρικα, ντροπαλο στην αρχη, λολιτακι, αψογη στο κρεβατι βγαζει γουστα και αξιζει με το παραπανω!Ενδιαφέρουσα πρόταση και με κώλο στο μενού... Έχει δοκιμαστεί?
Κλείνεις πρωινές ώρες σε χοτελι κέντρου και μια χαρά στην ώρα της έρχεται . Σε όλα τα παραπάνω συμφωνώ...ναι, αρκετες φορες. Σε μασαζ παλιοτερα, σε πηδημα, σε duo, σε αναλ και γενικα σε ολα τα κολπα και τα σχεδια! Πιστιρικα, ντροπαλο στην αρχη, λολιτακι, αψογη στο κρεβατι βγαζει γουστα και αξιζει με το παραπανω!
Το μοναδικο μειον, ειχε κ εχει καποιες φορες θεμα με το προγραμματισμο των ραντεβου, αλλα το στρωνει το θεματακι της. Στα υπολοιπα ολα ειναι αστερι η μικρουλα
αστο αδερφέ δε λέει τίποτα..
και τεράστια υπομονή επι της αναμονήςκοιτα το νημα της διπλα (Αριαδνακι) και κοιτα να εχεις μπολικο χρονο διαθεσιμο αν κλεισεις ραντεβου
Αυτή εργάζεται ακόμα ???Μόνο εγώ πατάω το λινκ και βγάζει Κέλλυ 32 χρονών;
Ποια σου είχε προτεινει με 100 η Σβετ;Είχα πάρει εγώ κωλο πριν χρόνια χωρίς μα και μου. Τότε μου την είχε προτείνει ως ακριβή η Σβετλανα στα 100 με κωλο. Σκεφτείτε ότι τότε η Σβετλανα δεν με είχε αφήσει για πρωκτικο λόγω πάχους και η Έλλη δεν κατάλαβε τπτ. Η δε Λιλια μου είχε πει για Νικόλ και Έλλη "αυτές είναι κωλουδες"