iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.245
- Πόντοι
- 7.865
Φαινεται εντυπωσιακη μιλφαρα
ξερει κανεις καμια καλή σύνοδο που να αξιζει γύρω στα 80€
ξερω εγω !ξερει κανεις καμια καλή σύνοδο που να αξιζει γύρω στα 80€;
Ειχα καταφερει να την συναντησω την τελευταια φορα , απο οτι θυμαμαι , περιπου πριν 2 χρονια ... στο κουρμπετι εχει εμφανιστει αρκετα χρονια πριν αλλα... λογω οικογενειακων προβληματων αλλοτε ηταν κομητης και αλλοτε ηταν διαττοντας αστερας ... στα του αγωνα ειναι πολυ καλη και επαιζε τα παντα ολα και με το αναλ μεσα στα 90€ ... κορμι πολυ καλο για την ηλικια της 50+ ... για ενα διαστημα δε το επαιζε αθλημα μονο ντουετο με το γκομενο της αλλα τωρα βλεπω οτι τον εβγαλε απο τις αγγελιες της .
Ξερουμε κατι για εδω ;
δοκίμασες πρόσφατα?Άννα 6971662768, είμαι μια καύλα Ρωσίδα και σε περιμένω στο χώρο μου. | Etaires
Είμαι η Άννα, 38 ετών, μια γυναίκα ύψους 1,72 με τέλεια πόδια και φυσικές βυζάρες με τις οποίες μπορείς να παίξεις και να βάλεις τον πούτσο σου...www.etaires.gr
αρκετα καλη 40αρα βιζιτου απο Aθηνα
Σχετικά πρόσφατα . Παρτούζα με τη φίλη της. Γουστάρει λεσβιακόδοκίμασες πρόσφατα?
επιβεβαιώνω κι εγώ παλιά άξιζε τον κόπο και έδινε στάνταρ κουλούριΕιχα καταφερει να την συναντησω την τελευταια φορα , απο οτι θυμαμαι , περιπου πριν 2 χρονια ... στο κουρμπετι εχει εμφανιστει αρκετα χρονια πριν αλλα... λογω οικογενειακων προβληματων αλλοτε ηταν κομητης και αλλοτε ηταν διαττοντας αστερας ... στα του αγωνα ειναι πολυ καλη και επαιζε τα παντα ολα και με το αναλ μεσα στα 90€ ... κορμι πολυ καλο για την ηλικια της 50+ ... για ενα διαστημα δε το επαιζε αθλημα μονο ντουετο με το γκομενο της αλλα τωρα βλεπω οτι τον εβγαλε απο τις αγγελιες της .
Ρωσιδα και Ουκρανέζα..... Ρωσο-Ουκρανικός πόλεμοςΣχετικά πρόσφατα . Παρτούζα με τη φίλη της. Γουστάρει λεσβιακό
Από 100 με κωλο αβέρτα στα 100 χωρίς κωλο και + 5 χρόνια... Πρέπει να φάει μαύρο από εδώΣε σχετικά πρόσφατη επικοινωνία είχα αυτήν τήν απάντηση αν σε βοηθάει.
Μπορούμε να βρεθούμε στο ξενοδοχείο που σε βολεύει ,100 μια ώρα χωρίς κωλο Μέχρι 21 απόγευμα Όχι Σαββατοκύριακο Αθήνα Θα σε φιλήσω με την γλώσσα μου, θα σε γλύφω παντού καλά, θα σου κάνω βαθιά πίπα ελεύθερο χωρίς προφυλακτικό, θα με χύνεις στο στόμα η το πρόσωπο μου, 2 φορες
Έκανε κανονικά αναλ χωρίς μα και μου παλιοτεραΜην περιμένεις κάτι διαφορετικό. copy paste είναι εδώ και χρόνια !!
δεν νομίζω ο κωλος είναι έξτραΑπό 100 με κωλο αβέρτα στα 100 χωρίς κωλο και + 5 χρόνια... Πρέπει να φάει μαύρο από εδώ
Δεν ήταν έξτρα τοτε έχω γράψει και κριτικη, τώρα δεν προσφέρεται καν.δεν νομίζω ο κωλος είναι έξτρα
Για την sexy Russian λέτε?Δεν ήταν έξτρα τοτε έχω γράψει και κριτικη, τώρα δεν προσφέρεται καν.
Ναι ναι, σε αυτούς που μιλησαν παραπάνω είπε 20 χωρίς κωλο και δεν ανέφεραν κάτι για έξτρα.Για την sexy Russian λέτε?
πριν 1 μήνα μου είχε πει +50 anal
οκ εγώ πριν 1 μήνα Περίπου ήξερα 100+50 anal. τώρα εάν άλλαξε κάτι δεν γνωρίζω μιας και είναι συνέχεια κλεισμένηΝαι ναι, σε αυτούς που μιλησαν παραπάνω είπε 20 χωρίς κωλο και δεν ανέφεραν κάτι για έξτρα.
Πάντως και +50 είναι πολλά από της στιγμή που έπαιρνε 100 με κωλο όντας νεότερη.
Anna pipinakiξερει κανεις καμια καλή σύνοδο που να αξιζει γύρω στα 80€;
βρε την αννουλα ε θα μπει κ αυτη στο τσεκλιστ παντως φαινεται πολλα υποσχομενηΕιχα καταφερει να την συναντησω την τελευταια φορα , απο οτι θυμαμαι , περιπου πριν 2 χρονια ... στο κουρμπετι εχει εμφανιστει αρκετα χρονια πριν αλλα... λογω οικογενειακων προβληματων αλλοτε ηταν κομητης και αλλοτε ηταν διαττοντας αστερας ... στα του αγωνα ειναι πολυ καλη και επαιζε τα παντα ολα και με το αναλ μεσα στα 90€ ... κορμι πολυ καλο για την ηλικια της 50+ ... για ενα διαστημα δε το επαιζε αθλημα μονο ντουετο με το γκομενο της αλλα τωρα βλεπω οτι τον εβγαλε απο τις αγγελιες της .
Κανονικά πρέπει πολλές νά φάνε μαύρο αλλά βλέπεις είναι πολλά τά καψουρια.Από 100 με κωλο αβέρτα στα 100 χωρίς κωλο και + 5 χρόνια... Πρέπει να φάει μαύρο από εδώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: