Αθανάσιος Διάκος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2021
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
70 μου είπε η ώρα 2 φορές πιπα χωρις και τα συναφή..χωρίς κουλούρι. Της ζήτησα φωτο και μου είπε δεν έχω αυτή που βλέπεις στην αγγελία.σου κανε σκόντο 10 ευρώ....αναδουλειές!
70 μου είπε η ώρα 2 φορές πιπα χωρις και τα συναφή..χωρίς κουλούρι. Της ζήτησα φωτο και μου είπε δεν έχω αυτή που βλέπεις στην αγγελία.σου κανε σκόντο 10 ευρώ....αναδουλειές!
Αυτό το ότι δεν έχει φωτό και ότι υπάρχει στην αγγελία δεν μου αρέσει...Μήπως απέχει από την φωτό αυτή αρκετά;70 μου είπε η ώρα 2 φορές πιπα χωρις και τα συναφή..χωρίς κουλούρι. Της ζήτησα φωτο και μου είπε δεν έχω αυτή που βλέπεις στην αγγελία.
αδερφέ την έχω πάρει πριν πολύ καιρό.Αυτό το ότι δεν έχει φωτό και ότι υπάρχει στην αγγελία δεν μου αρέσει...Μήπως απέχει από την φωτό αυτή αρκετά;
Δουλευει στα ίδια στούντιο με την φίλη της σαν Iro αλλά εδώ και καιρό δεν την έχω δει στο πρόγραμμα… Και αυτή κομοδίνο ειναι…Έτσι έχω ακούσει και το ψάχνω
Αν ανακαλύψεις τίποτα σφύρα το γιατί το έχω κάψα το μικρό
ναι το πα η sia ivanka και ενοουσα η φιλη της ivanka καλα το διευκρινησες για οσους δεν ξερουν..Αλλη η sia και άλλη η ivanka βουλγάρες και οι 2 ..
η φώτο είναι της sia (40χρονών +) ανόρεκτη στα 80ευρώ που μας κάνει χάρι!
η ivanka είναι πιο μπαμπάτσικη στα 60 ....και αν την πετύχεις στα καλά της σε στέλνει! βέβαια στο κορμί έχει χαλάσει....δεν εχει σχέση με τις φωτος (προ τριμήνου που την πήρα)
5-10 κιλά παραπάνω από τις φώτο....δεν είχα και ζυγαριά.....αλλά μιλάμε πριν ένα χρόνο.....έκτοτε δεν ξέρω αν παχυνε η αδυνάτισε....δεν την ξαναείδαοταν την ειχες παρει τι βαρος ειχε;
να προσθεσω οτι το βυζι ειναι πραγματικο, διαθεση για πιπα οχι και μεγαλη και οτι η μονη σταση που θα μπορεσεις να κανεις εινατ στα 4 και εκει θα δεις οτι η κοιλια νικαει τα βυζια και φτανει πιο κοντα στο σεντονι.
αν και μου αρεσουν τα 5αρια δεν νομιζω οτι θα ξαναπηγαινα ακομα και αν μειωνε τιμη
Φίλε δεν μιλάω για μενα ούτε για σένα.Τώρα αυτό είναι σαν να λες να αγοράζουμε όλοι skoda, μέχρι να πέσουν οι τιμές στα mercedes…
Ο καθένας φίλε μου ψωνίζει αναλόγως την τσέπη του…
ρε παπάρες παίρνετε μαζί σας μια ζυγαριά στα ραντεβού να βγάζουμε άκρη5-10 κιλά παραπάνω από τις φώτο....δεν είχα και ζυγαριά.....αλλά μιλάμε πριν ένα χρόνο.....έκτοτε δεν ξέρω αν παχυνε η αδυνάτισε....δεν την ξαναείδα
Χαχαχα.....βασικά το δήλωσε η ίδια....χαχαχα.....ούτε ζυγαριά διαθέτουμε ουε μεζούρα....χαχαχαρε παπάρες παίρνετε μαζί σας μια ζυγαριά στα ραντεβού να βγάζουμε άκρη
Αν έπαιρνα 100,000 το μήνα δε θα έμπαινα στο μπου για να συλλέξω απόψεις, θα τις έπαιρνα όλες και θα σχημάτιζα δική μου γνώμη. :-DΕγώ και εσύ που πιθανόν να βγάζουμε 100.000€ το μήνα να το θεωρούμε τίποτα. Έχουμε και γαμαμε.
Θέλεις να πω και άλλα για να νιώσεις τη σκέψη μους
Όμορφη?Καλά δεν είναι με την αυστηρή έννοια του όρου.....δουλεύει και σε άλλη δουλειά.....από τον τηλέφωνο λέει ότι κάνει μασάζ χαλαρωτικό και ταντρα...ο Θεός να το πει....και από κοντά άμα σε γουστάρει δίνει τα πάντα.....την πρώτη ζήτησε 100 και τις επόμενες που την ξεσκισα από παντού της έδωσα λιγότερα.....
Θα είχες πηδήξει τη μισή Αθήνα σαν τον Τατσόπουλο.Αν έπαιρνα 100,000 το μήνα δε θα έμπαινα στο μπου για να συλλέξω απόψεις, θα τις έπαιρνα όλες και θα σχημάτιζα δική μου γνώμη. :-D
Άλλη μια καρτοζητιάνα...Προκαταβολή με paysafe και βλέπουμε...Ξερει κανεις για αυτην?
.Mairy_Pap. (@mairypap08) • Instagram photos and videos
3,781 Followers, 4,620 Following, 10 Posts - See Instagram photos and videos from .Mairy_Pap. (@mairypap08)www.instagram.com
Για ποια λεμε παιδες?Όμορφη?
Λεπτο κορμι ή μπαμπάτσικο?
Από κορμί τι λέει το κορίτσι?Καλά δεν είναι με την αυστηρή έννοια του όρου.....δουλεύει και σε άλλη δουλειά.....από τον τηλέφωνο λέει ότι κάνει μασάζ χαλαρωτικό και ταντρα...ο Θεός να το πει....και από κοντά άμα σε γουστάρει δίνει τα πάντα.....την πρώτη ζήτησε 100 και τις επόμενες που την ξεσκισα από παντού της έδωσα λιγότερα.....
Απορώ γιατί ζητάνε κάτι τέτοιο;Άλλη μια καρτοζητιάνα...Προκαταβολή με paysafe και βλέπουμε...
Απάτη είναι και τα μαζεύουν από τα θύματα.Απορώ γιατί ζητάνε κάτι τέτοιο;
Δεν θα έβαζα ποτέ μπροστά προκαταβολή