nikos_poly1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
Θα ήθελα πρόταση για κορίτσι που έρχεται σπίτι κ όχι ξενοδοχείο.εχουμε τίποτα στα υπόψιν?
δεν τη βρήκα ως μαλβίναΕίναι ομορφη όντως αλλά είναι μέσα στην γκρίνια. Εμένα προσωπικα μόλις μπηκε στο δωμάτιο μου άρχισε τα είμαι bi και προτιμώ να πηγαίνω με γυναίκες περισσότερο. Και μόλις μου σηκώθηκε με είδε και μου είπε ότι είναι πολύ μεγάλο και ότι είναι πολύ στενή και με εδιωξε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Malvina
συγκεκριμενα θα σε βρισει κιολας που πηγες αν δεν της αρεσει ο τροπος που πας να κανεις σεξ ( δεν μιλαω για κατι εκτος του συνηθισμενου και δεν αναφερομαι ουτε σε βιαιοτητες και γενικα κατι που να μην προϋποθέτει σεβασμο στην εργαζομενη.) , αφου σου πει για το σκισμενο τις σκουλαρικι στο αιδοιο και οτι αλλο μπορει να σκεφτει και να μην σε ενδιαφερει.
δεν τη βρήκα ως μαλβίνα
ή είμαι τυφλός
Θα πας σε ένα άλλο σαιτ που έχει τα στούντιο και τα προγράμματα στο Ελληνίδες κύριες θα πας στο στούντιο Τριγετα 3 και θα πας κάτω που έχει όλες τις κοπέλες και θα ψάξεις για την malvina αλλά σου λέω δεν αξίζειδεν τη βρήκα ως μαλβίνα
ή είμαι τυφλός
Ναι 600ευρω το μισαωρο σε σουιτα του Hilton μονο.Για το παρακατω κοριτσι γνωριζουμε κατι
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ότι είναι κλειστό το Hilton,κρίμαΝαι 600ευρω το μισαωρο σε σουιτα του Hilton μονο.
Εσυ ξερεις κατι αλλο?
Οχι δεν εχω καταφερει επικοινωνιας μεχρι στιγμης!!! Δεν εχει απαντησει σε κανενα μηνυμα....Εχεις τηλεφωνο??Ναι 600ευρω το μισαωρο σε σουιτα του Hilton μονο.
Εσυ ξερεις κατι αλλο?
Kανεις τιποτα;;Με τη fiorella.marr απο ινστα εχει συναντηθει κανεις;Ισχυει οντως ή ειναι αλλη μια απατεωνισσα;;
Κωλαράκι δίνει το κορίτσι?Εγω περασα πολυ καλα μαζι της παντως δεν ειχα κσνσ παραπονο. Μια φορα ειχα κλεισει 3ωρο πριαμπ εγινε πολεμος. Αντεχει δυνατο σφυροκοπημα, γερο σασμαν και πολυ ωραιο κωλο και στηθος για απο πλαγια που μσ τη συγκεκριμενη κορασιδα μου αρεσε πολυ. Οπως ειπα δε ξερω αν το εχει στα 60 ακομη εχω να τη δω πολυ καιρο
Όχι.Κωλαράκι δίνει το κορίτσι?
Χαχαχα μου το χάλασες τώραΌτι είναι κλειστό το Hilton,κρίμα
Κάνε κράτηση στο Hilton κ τα υπόλοιπα μετάΟχι δεν εχω καταφερει επικοινωνιας μεχρι στιγμης!!! Δεν εχει απαντησει σε κανενα μηνυμα....Εχεις τηλεφωνο??
Υπάρχει κάπου αγγελία της;Εγω περασα πολυ καλα μαζι της παντως δεν ειχα κσνσ παραπονο. Μια φορα ειχα κλεισει 3ωρο πριαμπ εγινε πολεμος. Αντεχει δυνατο σφυροκοπημα, γερο σασμαν και πολυ ωραιο κωλο και στηθος για απο πλαγια που μσ τη συγκεκριμενη κορασιδα μου αρεσε πολυ. Οπως ειπα δε ξερω αν το εχει στα 60 ακομη εχω να τη δω πολυ καιρο
Λιμουζίνα τη φέρνει;Ναι 600ευρω το μισαωρο σε σουιτα του Hilton μονο.
Εσυ ξερεις κατι αλλο?
και μονο που ζητουσε προκαταβολη με paysafe κτλ, οταν ειχα μιλησει μαζι της, απλα δεν πλησιαζω....εχει βάλει και τιμοκατάλογο,έχει δοκιμάσει κανείς????
www.instagram.com
η φωτο ειναι εξαιρετικη
Έχουμε καμία πληροφορία για αυτό συναγωνιστές;
ειναι η sia ivanka γνωστη απο πιο παλια... η φωτο δε νομιζω να ναι δικη της..η φωτο ειναι εξαιρετικη
Στρατηγέ μου, ευπειθώς αναφέρω ότι είναι μουναρος αλλά όντως κομοδίνο στο κρεβάτι.Μεγάλη φόλα
Αν ξέρει κάποιος η φίλη της η Φούλα που δουλεύει και με τι όνομα θα το εκτιμούσα