ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
Aα ! Αυτη η απαραδεχτη Βουλγαρα ειναιη φωτο ειναι εξαιρετικη
Aα ! Αυτη η απαραδεχτη Βουλγαρα ειναιη φωτο ειναι εξαιρετικη
Εμφανισιακά είναι σαν body builder αλλά στο πιο αδύνατο. Αν μου έλεγε πως ήταν αγοράκι πριν δε θα μου έκανε εντύπωση. Όσον αφορά το service τώρα από τα καλύτερα deepthroat που μου έχουν κάνει ποτέ. Επίσης πολύ ευγενική και δεκτική σε όλα.Καλησπερα!ρε παιδες,το ψηνω για νεραιδα1234,αλλα δεν βρισκω καμια κριτικη.υπαρχει καποιος να πει μια γνωμη;επισης στις φωτο τη βλεπω λιγο νταυραντισμενη,δε παιζει να ειναι πρωην αγορακι;ευχαριστω εκ των προτερων!
Τώρα αυτό είναι σαν να λες να αγοράζουμε όλοι skoda, μέχρι να πέσουν οι τιμές στα mercedes…Μάγκες θερμή παράκληση - πρόταση.
Να σταματήσουμε να γαμαμε βίζιτες γενικά και να πηγαίνουμε μόνο στα μπουρδέλα με 20-30€.
Οι τιμές έχουν φτάσει στα 170€ και με Κόλο ξεπερνάνε τα 200€. Ημαρτον.
Πάμε να φτιάξουμε το κίνημα ΓΑΜΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ.
Όταν πάνε στα 100€ το βλέπουμε....
Δεν κάνει δηλαδή συναγωνιστές; 70 η ώρα μου είπε και δεν στέλνει φωτο μόνο αυτή που έχει στην αγγελία . Καλημέρα!Aα ! Αυτη η απαραδεχτη Βουλγαρα ειναι
Έτσι έχω ακούσει και το ψάχνωΣτρατηγέ μου, ευπειθώς αναφέρω ότι είναι μουναρος αλλά όντως κομοδίνο στο κρεβάτι.
Η φίλη της που την έχω μπανίσει κι εγώ όντως δουλεύει;
μακρυα αδερφε απ αυτηνΔεν κάνει δηλαδή συναγωνιστές; 70 η ώρα μου είπε και δεν στέλνει φωτο μόνο αυτή που έχει στην αγγελία . Καλημέρα!
Μου είπε 80 συν 20 συν 20 κτλ...Καλημέρα έχω στείλει στο βιπερ κ περιμένω να μου πει τιμη κτλ
Καλησπέρα,δεν θα την έλεγα και θρεφτάρι μάλλον λίγο καμπυλωτή
Ποιο ειναι το προβλημα ? Πας μαζι με τον λογιστη σου κι αν δεν σ αρεσει την πηδαει ο λογιστης. !!!!!Μου είπε 80 συν 20 συν 20 κτλ...
Ο λογιστης χρεωνεται εξτρα.Ποιο ειναι το προβλημα ? Πας μαζι με τον λογιστη σου κι αν δεν σ αρεσει την πηδαει ο λογιστης. !!!!!
Ναι αλλα εαν ειναι καλος...σε γλυτωνει απο μπελαδες.Ο λογιστης χρεωνεται εξτρα.
Μου είπε 80 συν 20 συν 20 κτλ...
οταν την ειχες παρει τι βαρος ειχε;Αυτά που θα πω έγιναν πριν ΕΝΑ χρόνο.....είναι από την Κροατία....ελεωνορα λέγεται.....Πιπα με προφυλακτικο...κωλο....όχι χυσια μούρη στόμα....μια ωρα όσες εκτονωσεις μπορείς 100 ευρώ....μετά από μερικούς μήνες δεχόταν και με 80....αλλά πρέπει να την πάρετε τηλέφωνο....δεν έχω άλλη επικοινωνία....
να προσθεσω οτι το βυζι ειναι πραγματικο, διαθεση για πιπα οχι και μεγαλη και οτι η μονη σταση που θα μπορεσεις να κανεις εινατ στα 4 και εκει θα δεις οτι η κοιλια νικαει τα βυζια και φτανει πιο κοντα στο σεντονι.Φιλε αν θες πες μας κατιτι Φαινεται καλο κορμι
Τι κανει τι δεν κανει?
Κωλαρακι παιζει?Cim?ΘΕΛΕΙ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ?
Δωσε λιγο ινφο αν προλαβαινεις
Μήπως είναι στούντιο;έχει κάποιος γνώμη αν είναι πραγματικές οι φοτό όπως λέει? 100% αυτο που βλεπεις 693-201-19-06
ναι το τηλέφωνο(αριθμός ) είναι απ' το 1993/4έχει κάποιος γνώμη αν είναι πραγματικές οι φοτό όπως λέει? 100% αυτο που βλεπεις 693-201-19-06
σια βουλγάρα καλό κορμί...αλλά δεν της αρέσει η ''δουλειά''
Έχουμε καμία πληροφορία για αυτό συναγωνιστές;
ειναι η sia ivanka γνωστη απο πιο παλια... η φωτο δε νομιζω να ναι δικη της.
Αλλη η sia και άλλη η ivanka βουλγάρες και οι 2 ..ειναι η sia ivanka γνωστη απο πιο παλια... η φωτο δε νομιζω να ναι δικη της..
σου κανε σκόντο 10 ευρώ....αναδουλειές!Δεν κάνει δηλαδή συναγωνιστές; 70 η ώρα μου είπε και δεν στέλνει φωτο μόνο αυτή που έχει στην αγγελία . Καλημέρα!