KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.795
- Πόντοι
- 6.166
Δεν ανοίγει! Μάλλον έπεσε το λινκ
Δεν ανοίγει! Μάλλον έπεσε το λινκ
Ένα ονομα θα βοηθούσε πιστεύω
Ναταλία Μανιάτη φιλε μου !!!Ένα ονομα θα βοηθούσε πιστεύω
Ευχαριστώ πολύ Φαραώ !! Να είσαι καλά !Δες πμ .
Τι μουνακι ειναι αυτο αν παιζει θα μας φαει το χαρτι
Ρε μαγκεσ συγγνωμη που το ανεβασα αλλα δεν ασχολουμε με τα γνωστα σοσιαλ αρκετα αλλα ειδα κατω κατω που τησ εκαναν αφιερωσεις για γεννεθλια κλπ και ειναι φοιτητρια στην Ξανθη αρα αυτη ειναι .Μαλλον δυσκολα να παιζειwww.facebook.com
τωρα πρεπει να δουλευει
παντως και εμενα μου φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο
Για στείλε κ εδώΔες πμ .
Αν μπορείς φίλε Faraw στείλε.Δες πμ .
αρκετα
αν εχετε info πειτε
Όταν λες φυσάει;;;; Προσπαθούσε να σε φουσκώσει τύπε;;;; χαχαχαKatia στο χωρο της
ελπιζω το ανωθι λινκ να λειτουργει, συναντησα προσφατα την κατια στο χωρο της, ειχαν ειπωθει και κατι σχολια πιο πριν εδω πριν κατι μερες Τυχερος βρηκα παρκινκ ακριβως μπροστα απο το διαμερισμα της. Δυσκολη περιοχη. Με υποδεχτηκε με ενα μαλλινο τοπ και στριγκακι μονο με τακουνια. Αυτο με κατακαβλωσε. Μονο κρεβατι στην ακρη του σαλονιου καπως περιεργο αυτο αλλα οκ. Το σοσιαλ μια χαρα αλλα εχει οντως λιγο ακραιες αποψεις το κοριτσι. Ποκυψευγενικη και καθαρη .Ωραιο κορμακι και συμπαθητικο προσωπακι next door girl λιγο κουρασμενο αλλα οκ. Το μουνακι της δεν ειναι ξυρισμενο ουτε οι μασχαλες. Ποδια οκ.Αυτο τωρα δεν με τρελανε αλλα αρχισε πιπουλα , εχει την ιδιαιτεροτητα να φυσαει τον πουτσο ωρα αυτο εμενα δεν με τρελανε αλλα οκ. Καλο καβαλημα μπρος και reverse cow girl, πισοκολλητο και ιεραπο καλο κουνημα και στησιμο. Μια φορα πυροβολημα στα βυζακια της. Γενικα μια θετικη εμπειρια η κατια . Πιο πολυ με χαλασε οτι ειχε πολυ φως το δωματιο κσι κατι σελοτεπεια στα αλουμινια δεν μπορουσε να τα κλεισει παρα οι τριχες, να τονισω οτι μονο απο πανω ειχε το μουνακι της και οχι γενικα κλπ οποτε δεν ηταν και κατι φοβερο. Πολυ ωραιο κωλαρακι και βυζακια . Αυτα παικτες ελπιζω να βοηθησα. Υ.Γ :Κατι μου ελεγε για κατι λυκους στο μπαλκονι μαλλον επειδη ηταν η πρωτη γνωριμια και ισως φοβαται , δεν ακουσα τιποτα γαβ παντως εκει που την επαιρνα πισοκκολητο μεσα στο φως ειδα μια χοντρη γατα μα περπαταει στο μπαλκονι. Καλο κοριτσι η κατια
να τονισω εδω οτι οταν ειχε ανοιξει αυτο το προφιλ, ειχε ΜΟΝΟ την αγγελια της υποτιθεμενης στελλας για κανα μηνα, και με το ιδιο ονομα προφιλ με αυτο τις αγγελιας...προφιλ με 5 αγγελιες, ολες με διαφορετικα νουμερα, καμια με το νουμερο της αγγελιας που παραθεσε ο προηγουμενος φιλος.....KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Μαρίνα
Browse listings and information of seller Μαρίναkanesex.com
και τελος απο το ιδο προφιλ, αγγελια με αυτες τις φωτο, ονομα στελλα, αλλα και παλι με διαφορετικο νουμερο (ολες οι αγγελιες αναδημοσιευμενες σημερα)Στελλίτσα 6995199284 για καυτές νύχτες
Ηρθα στην αθηνα για να σου μαθω τα μυστικα μου στο SEX !!! Ειμαι μελαχρινι και λεπτη με ατελειωτα ποδια. Με λενε στελλα και ειμαι 22 χρονων. Παρε με τωρα στο 6995199284 !!!!!!?????!!!!!!!! Ερχομαι στο χωρο σου και στο ξενοδοχειο για ενα ατελιοτο και αχαλινοτο SEX!!!!!!! Μοναδικη εμπιρια...kanesex.com
συμπερασματα δικα σας
Στον σαλιωνει και στον φυσάει με δύναμη για να στον παγώσει. Και αν δεν σου αρέσει στραβώνει κιολαςΌταν λες φυσάει;;;; Προσπαθούσε να σε φουσκώσει τύπε;;;; χαχαχα
Μου θυμισε μια πρωην...μου ειχε κανει παραπονο οτι αργω να τελειωσω στην πιπα της...και οταν της ειπα οτι δεν παιζει να τελειωσω γιατι ποναω που εβαζε δοντι στραβωσε..εν τω μεταξυ ειχα ακομα και κοκκινιλες πανω στο πουλακι μου.Στον σαλιωνει και στον φυσάει με δύναμη για να στον παγώσει. Και αν δεν σου αρέσει στραβώνει κιολας
Αν θες, στειλε και σε εμενα , φιλε μου faraw! Να εισαι καλα!Δες πμ (έχει γράψει και το κορονακι πιο πάνω .Να είναι καλά ).Σου εύχομαι το καλύτερο .