Έχει δοκιμάσει κανεις;
ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΞΙ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ
sexorama.eu
Δεν μου είπε κάτι τέτοιο.. μου είπε 60 ευρώ για μισή ώρα και 80 για φουλ πρόγραμμα..μακρυα ειναι λαμογιο ..pay safe και τετοια.. ουτε για πλακα
Φιλε μου υπαρχουν πολλες αναφορες ....οταν ερθει η ωρα να κλεισεις το ραντεβου θα σου σκασει το παραμυθι για την Paysafe σε βενζιναδικο θα σου πει να πας να πληρωσεις !!!Δεν μου είπε κάτι τέτοιο.. μου είπε 60 ευρώ για μισή ώρα και 80 για φουλ πρόγραμμα..
Δεν νομίζω, άλλο κινητό, διαφορετικός σωματότυπος.εχει μεριδα. Εμιλυ και Λινα ( εφυγε η Λινα).
μακαρι γιατι η αλλη ηταν για τα μπαζαΔεν νομίζω, άλλο κινητό, διαφορετικός σωματότυπος.
Πάνε σίγουρα η Βουλγάρα Ιβανκα κ η Μαρία σλουρπ ( Μολδαβή)..Eχει κάνεις να προτείνει κάποια;
Το Μαρακι δουλευει ακομα φανταζομαι...εχω να τη δω απο προ κοβιντ εποχη... Τοτες ανεβαινε ruby rooms, απο οτι θυμαμαι απο ενα σημειο και μετα ηταν συνεχεια πριαμο. Α ρε το Μαρακι, διαλεξεις για πιπες θ επρεπε να δινει, κερδισμενος τιτλος το σλουρπ....Πάνε σίγουρα η Βουλγάρα Ιβανκα κ η Μαρία σλουρπ ( Μολδαβή)..
Μέγαλη καριόλα είναι Η μεγάλος πούστης από πίσω Από όλα αυτά είναι απατεώνισσα οι απατεώνες Πρέπει να ρίξουμε το προφίλ της στο ίνσταγκραμΦιλε μου υπαρχουν πολλες αναφορες ....οταν ερθει η ωρα να κλεισεις το ραντεβου θα σου σκασει το παραμυθι για την Paysafe σε βενζιναδικο θα σου πει να πας να πληρωσεις !!!
Και οταν τις πεις το λογικο να τις δωσεις το δωρακι τις cash θα σου αρνηθει οτι και καλα θελει η πληρωμη να γινει ετσι για ασφαλεια !!!
Σκεψου αυτο ...εχουν γινει πολλες αναφορες για αυτην/ον και δεν υπαρχει ενας φιλος απο εδω μεσα που να εχει πει οτι εκανε ραντεβου μαζι τις !!!
ξερουμε ποια ειναι στο instagram?Ο πάτος της είναι περασμένος από τρένα
Κάποιο τηλ φίλε για την μικρή?Δεν έχω να σου δώσω κάτι πλην όσων υπάρχουν εδώ μέσα. Μόνο μια που είναι ακριβή όμως. Αν θες στείλε μου
αρκεταΈλενα
ρε μυστες δεν ειναι πολυ καλο για να ναι αληθινο??
Όχι φίλε εγώ δεν ξέρω αν ξέρει κάποιος ας πειξερουμε ποια ειναι στο instagram?
Τυπε δεν εδωσε τυχαία τον τιτλο σλουρπ, ο μεγάλος μύστης Γκάρυ που πήγε κασκαντέρ στο 50ρικο κ την έκανε γνωστή στο κόσμο του μπου..Το Μαρακι δουλευει ακομα φανταζομαι...εχω να τη δω απο προ κοβιντ εποχη... Τοτες ανεβαινε ruby rooms, απο οτι θυμαμαι απο ενα σημειο και μετα ηταν συνεχεια πριαμο. Α ρε το Μαρακι, διαλεξεις για πιπες θ επρεπε να δινει, κερδισμενος τιτλος το σλουρπ....
Έπεσε το λινκ?ποοοοοοο τι ειναι αυτο εχει πραγματικο προφιλ η ειναι πουστης ;;;; μακαρι να παιζει μπαλα
Δουλευει κανονικα , μολις το ξαναανοιξα.Έπεσε το λινκ?
Τι μουνακι ειναι αυτο αν παιζει θα μας φαει το χαρτιΈπεσε το λινκ?
Δεν ανοίγει! Μάλλον έπεσε το λινκποοοοοοο τι ειναι αυτο εχει πραγματικο προφιλ η ειναι πουστης ;;;; μακαρι να παιζει μπαλα