Rebel Romeo 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Επιβεβαιωνω συναγωνιστηισχυει !
Επιβεβαιωνω συναγωνιστηισχυει !
Δε δινει φιλια αν αυτο εννοεις..Έχει πάρει κάποιος Μαρία Μολδαβή τελευταία; Έγραφαν οτι λόγω covid είχε μειώσει τις υπηρεσίες της. Γνωρίζουμε αν έχει επανέλθει στα παλιότερα δεδομένα;
δουλευε παλια κασσανδρας μετριοΣιλβυ 6982289182
Μωράκι με λένε σιλβυ είμαι 28 χρονών και βρίσκομαι στο κέντρο με δικό μ χώρο κάλεσε με στο 6982289182 και θα σου μείνω αξεχαστηkanesex.com
γνώμη κανένας για το μωράκι εδω?
Αν δεν με απατά η μνήμη μου , πριν μερικά χρόνια ήταν Σιλβος.Σιλβυ 6982289182
Μωράκι με λένε σιλβυ είμαι 28 χρονών και βρίσκομαι στο κέντρο με δικό μ χώρο κάλεσε με στο 6982289182 και θα σου μείνω αξεχαστηkanesex.com
ισχυει !
Επιβεβαιωνω συναγωνιστη
Ευχαριστώ παιδιά!Δε δινει φιλια αν αυτο εννοεις..
Σιλβυ 6982289182
Καλησπερα οντως δουλευει σε γραφειο η ανεξαρτητη;μαγγες η ελενακι ζουζουνιτσα δουλευει σε γραφειο η ανεξαρτητη?
Που τη βλέπουμε-βρισκουμε μαν την εν λόγω ?Χριστινα ανεξαρτητη
συναντηση πριν λιγες εβδομαδες. Οι φωτο αληθινες, κσι ηλικια σωστη. Ωραιο ντυσιμο teenager και πολυ καθαρη. Σεξυ προσωπο , ωρσιο μαλι και γαλανογκριζα ματια. Φοβερο στηθος 3αρι σιλικονατο , πολυ καλα φτιαγμενο με ρωγα που θυμιζει σλουρπ. Γυμνασμενη αν κσι προσφατα μαμα , κολαρα δυνατη. Καλο στοματικο αλλα οχι κατι φοβερο και στον αγωνα ισως δεν την πετυχα στην καλυτερη της μερα , ποναγε καισταματησαμε για λιγο αλλα παιχτηκε παιχνιδι μετα απο λιγοαλλα οχι κατι φοβερο. Βιαστικη θα ελεγα . Πολυ τιμοκαταλογος τα εξτρα και αυτο με χαλασε αλλα δεν ειπα τιποτα γιατι απλα δεν την ξαναδα απο τοτε. Ελπιζω να βοηθησα.
Σορυ την 3Χ εννοείς;Που τη βλέπουμε-βρισκουμε μαν την εν λόγω ?
Σιλβυ 6982289182
Όχι. Δεν ήταν Σίλβος. Είναι μαγκάκι όμως .Αν δεν με απατά η μνήμη μου , πριν μερικά χρόνια ήταν Σιλβος.
ειχα παει μαζι της το καλοκαιρι που μας περασε. συναντηση σπιτι της, η 60 η 80, δε θυμαμαι, παρολο που απο το τηλ σου λεει ατακες του τυπου "φουλ προγραμα" η "τα κανουμε ολα", αν δε τα διευκρινησεις ενα ενα μετα βρισκεσαι πρω εκπληξεος. σεξ μονο απο μουνι (πολυ στενο, αυτο της το δινω), πιπα με προφυλακτικο μονο, και τελειωμα το ιδιο. πολυ ομορφο σωμα, προσωπο λιγο καλυτερο απ οτι φενεται στην αγγελια, απολυτα καθαρη, οπως και ο χωρος της το ιδιο. σοσιαλ σχεδον καθολου, αν και ευγενικη μεν μαζι μου, φανηκε οτι δε γουσταρε κουβεντα... δε μπορω να πω οτι εκλαψα τα λεφτα μου, καλα ηταν, να ειναι καλα η κοπελα, αλλα δε θα την ξαναδω.... φανταζομαι αυτη ειναι η λεγομενη "συμπεριφορα στουντιοκοριτσου" (δεν εχω παει σε στουντιο), κατι το οποιο δε μου κανει....Σιλβυ 6982289182
γιατι, ξερουμε κατι οτι οντως δουλευει??????μαγγες η ελενακι ζουζουνιτσα δουλευει σε γραφειο η ανεξαρτητη?
Καποια κοριτσια σε στουντιο ξεφτιλιζουν 'ανεξαρτητες' απο πλευρας συμμετοχης, επιδοσεων κλπ κλπ. Ταπεινη αποψη παντα κσι οχι βεβαια κανονας η συνηθες...ειχα παει μαζι της το καλοκαιρι που μας περασε. συναντηση σπιτι της, η 60 η 80, δε θυμαμαι, παρολο που απο το τηλ σου λεει ατακες του τυπου "φουλ προγραμα" η "τα κανουμε ολα", αν δε τα διευκρινησεις ενα ενα μετα βρισκεσαι πρω εκπληξεος. σεξ μονο απο μουνι (πολυ στενο, αυτο της το δινω), πιπα με προφυλακτικο μονο, και τελειωμα το ιδιο. πολυ ομορφο σωμα, προσωπο λιγο καλυτερο απ οτι φενεται στην αγγελια, απολυτα καθαρη, οπως και ο χωρος της το ιδιο. σοσιαλ σχεδον καθολου, αν και ευγενικη μεν μαζι μου, φανηκε οτι δε γουσταρε κουβεντα... δε μπορω να πω οτι εκλαψα τα λεφτα μου, καλα ηταν, να ειναι καλα η κοπελα, αλλα δε θα την ξαναδω.... φανταζομαι αυτη ειναι η λεγομενη "συμπεριφορα στουντιοκοριτσου" (δεν εχω παει σε στουντιο), κατι το οποιο δε μου κανει....
ποσο ρεαλιστικο ειναι να "ψησεις" στουντιοκοριτσο για πριβε ραντεβου σε χοτελι? εχει τυχει σε κανεναν τετοια φαση? γτ παιζουν μερικες φορες κατι κορμια που σαν ανεξαρτητες θα ειχαν πελατεια φουλ.....
το θεμα ειναι μη σε κυνηγαει μετα ο νταβας..Show them the h(m)oney ...
το θεμα ειναι μη σε κυνηγαει μετα ο νταβας..
η να καταληξεις παθητικοςΤο πολύ πολύ να πέσει καμιά σφαλιάρα ...
η να καταληξεις παθητικος