TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
η νεραιδα βρεΤασούλη ποια είναι η κυρία;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπερα Τασο, , ποια ειναι η κορασιδα?
η νεραιδα βρεΤασούλη ποια είναι η κυρία;;
Καλησπερα Τασο, , ποια ειναι η κορασιδα?
η νεραιδα τετοια χοντρελα δεν παιζει!η νεραιδα βρε
η νεραιδα τετοια χοντρελα δεν παιζει!
φιλε η κοπελα ειναι αυτο που βλεπεις τωρα το τι χαρακτηριζει ο καθενας δικαιωμα του και κρινεται απο τα γραφόμενα τουαν η φωτό δείχνει χοντρή κοπέλα τότε φέρτε μου ΧΟΝΤΡΕΣ !!!
ρε παιχτη αμφισβητείς την φωτογραφια?? βαλε μια δικια σου που την εχεις τραβηξει να δουμε αφου την συναντησες .....ΟΚ ΟΚ υπερβολη το χοντρέλα. Απλως συγκριτικα με την Νεαραιδα που παιζει να εχει 5% λιπος είναι "χοντρη"
Εχω παει με Νεραιδα και και ειναι τεζα! δεν εχει ουτε λιγο λιπος στην κοιλια.
λεμε για την neraida1234 στο ινστα?ΟΚ ΟΚ υπερβολη το χοντρέλα. Απλως συγκριτικα με την Νεαραιδα που παιζει να εχει 5% λιπος είναι "χοντρη"
Εχω παει με Νεραιδα και και ειναι τεζα! δεν εχει ουτε λιγο λιπος στην κοιλια
Ρε συ πολύ όμορφη! Εγώ την περίμενα φουλ γυμνασμενη με κοιλιακούς και χέρια μυώδη..και μαυρισμένη!! Χαχαχα.. έτσι τη βλέπω στις φωτογραφίες τηςη νεραιδα βρε
αμα δεις φατσουλα θα σου φυγει η ουγια φιλε ....προσωπαρα με ματαρες και ωραιο κορμι λιγο πιο γεματη απο το αδυνατηΡε συ πολύ όμορφη! Εγώ την περίμενα φουλ γυμνασμενη με κοιλιακούς και χέρια μυώδη..και μαυρισμένη!! Χαχαχα.. έτσι τη βλέπω στις φωτογραφίες της
Για λέγε για λέγε ......αμα δεις φατσουλα θα σου φυγει η ουγια φιλε ....προσωπαρα με ματαρες και ωραιο κορμι λιγο πιο γεματη απο το αδυνατη
τι να πω ρε φιλε γαλανες ματαρες δερμα μικρου παιδιου συμμετοχη φουλ λες και γαμας την δικια σου αξιζει η δοκιμη με 1000Για λέγε για λέγε ......
Δεν είναι σε γραφείο και δουλεύει για πάρτυ της. Κανονίζει μόνη της τα ραντεβού της με όποιον γουστάρει.Η λέξη ανεξάρτητη πώς μεταφράζεται;
Εγώ φαντάζομαι κάποια κοπέλα που δίνει τηλέφωνο από πελάτη σε πελάτη
μαλακιες φουλΑυτα για την νεράιδα ότι είναι εγχειρισμένη ισχύουν ή είναι μαλακίες?
τυπε δεν αμφισβητω ουτε με ενδιαφερει ιδιαιτερα μια φωτογραφια μιας και την εχω δει live και εχω γραψει και κρητικη στο νημα. Παντως δεν ειναι αντικημενικη φωτογραφια. Ειναι οπως την φατναζετε ο Γιωργος Στεργιου. Με κοικιακους και μυωδη χερια. και η κοπελα ειναι ΤΟΠ!ρε παιχτη αμφισβητείς την φωτογραφια?? βαλε μια δικια σου που την εχεις τραβηξει να δουμε αφου την συναντησες .....
Ρε συ πολύ όμορφη! Εγώ την περίμενα φουλ γυμνασμενη με κοιλιακούς και χέρια μυώδη..και μαυρισμένη!! Χαχαχα.. έτσι τη βλέπω στις φωτογραφίες της
Αυτό είναι αματούρι όχι ανεξάρτητη.Η λέξη ανεξάρτητη πώς μεταφράζεται;
Εγώ φαντάζομαι κάποια κοπέλα που δίνει τηλέφωνο από πελάτη σε πελάτη
Είναι να μου κανει το κλικ πιο πολυ να σου πω την αληθεια, συνηθως μου αρεσουν πιο γλυκα προσωπα και οχι σκυλισια, και πιασιματα.Οχι αδυνατες δηλαδη ακομα και να εχουν βυζια κλπ. Δεν εννοω πιο παχουλες απλα δεν την βρισκω με το πολυ αδυνατοΠες μας όμως τι σου αρέσει πάνω κάτω ώστε να σου προτείνουμε κάτι που θα αντιστοιχεί στα γούστα του