TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 653
- Πόντοι
- 96
δηλαδή εμείς που δεν έχουμε... δεν πρόκειται να...!!!!Νομίζω μόνο ινσταγκραμ
δηλαδή εμείς που δεν έχουμε... δεν πρόκειται να...!!!!Νομίζω μόνο ινσταγκραμ
Τι να σου πω τύπε;; κι εγώ από μακρυά!!! Απλά κάπου εδώ το είδα.δηλαδή εμείς που δεν έχουμε... δεν πρόκειται να...!!!!
η neraida είναι που έβαζε σαν τασούλα ;στο κανε σεξ μέχρι πρότεινος;Προχώρα ακάθεκτος, είναι μπόμπα!!!
Ναι αυτή ειναι , έτσι ξεκίνησε στα πρώτα της βήματα στο Κανεσεξ σαν Τασούλα ...η neraida είναι που έβαζε σαν τασούλα ;στο κανε σεξ μέχρι πρότεινος;
που είχαν γράψει για εγχειρισμένη κ.λ.π (εχει φοβερούς κοιλιακούς και γυμνασμένα χέρια με φλέβες)
είναι η ίδια; ξέρει κανείς;
ο.κ τότε συμφωνώ ...είναι Μπόμπα(πυρηνική μάλιστα)Ναι αυτή ειναι , έτσι ξεκίνησε στα πρώτα της βήματα στο Κανεσεξ σαν Τασούλα ...
παρε μια φωτο εσυ που δεν βλεπεις καλα και καλα τωραΤι να σου πω τύπε;; κι εγώ από μακρυά!!! Απλά κάπου εδώ το είδα.
Ναι αυτή είναι. Και φυσικά είναι 100% γυναίκα. Τρελό γαμησι λέμε!!η neraida είναι που έβαζε σαν τασούλα ;στο κανε σεξ μέχρι πρότεινος;
που είχαν γράψει για εγχειρισμένη κ.λ.π (εχει φοβερούς κοιλιακούς και γυμνασμένα χέρια με φλέβες)
είναι η ίδια; ξέρει κανείς;
Και είχε ξεκινήσει με 80 ευρώ....Ναι αυτή είναι. Και φυσικά είναι 100% γυναίκα. Τρελό γαμησι λέμε!!
Παλιότερα είχε γραφτεί πως κάτι έπαιζεμαγγες μια χριστινα μια φαρμακη στο ινστα ξερουμε αν κανει περατζαδα?
Αδερφέ αν υπάρχουν ακόμα τα 20 χρονα αλβανακια με ενδιαφέρουνΟι τιμές 200 και 300 ευρώ είναι τσιμπημένες. Έχω πάει σε ξενοδοχείο με 20-22 ετών αλβανίδες με 80 την ώρα. Τέλειο σωματάκι, χάνουν κάπως στο πρόσωπο. Αλλά τη δουλειά μου την έκανα.
Μπορεις να αναφερεις τιμη και το προγραμματακι σου ?Καλά οκ όποιος έχει αμφιβολία στο ραντεβού μπορω να τ δείξω ταυτότητα ? έτσι για του λόγου το αληθές
Αρα μάλλον κάποιο λάθος κάνεις
Γιατί φίλε ? Πόσα σου έδωσε?Συνάντηση με την κυρία. Οτι χειρότερο εχω κανει.ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΓΓΕΛΕΙΑ απο ατακτη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6959992636 Ειμαι ενα 43χρονο πλασματακι,με εντονες ερωτικες ανησυχιες.@μετρη με γυμνασμενο σωματακι.πλουσιο μπουστο και παιχνιδιαρα τρελλα.Αν θελεις μια λαχταριστη γυναικα που δεν λεει ποτε οχι στα γουστα σου,για ενα ερωτικο ταξιδι στην ηδονη εγω ειμαι εδω.Υποσχεση μου οτι θα περασουμε πολυ...kanesex.com
Είναι στα 150 ελεύθερο στοματικό cif cim (καταπινω ?) φιλια κανονικά 69 dt, χωρίς όριο εκτονωσεων εντός της ώρας. Γενικά δεν υπάρχουν έξτρα και δεν κάνω αναλ ?Μπορεις να αναφερεις τιμη και το προγραμματακι σου ?
απορια , σε επικοινωνια μου ζητησε 120.Γιατί φίλε ? Πόσα σου έδωσε?
xaxax, μακαρι να ηταν ετσι.Γιατί φίλε ? Πόσα σου έδωσε?
Αν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη είναι μέλος εδώ και υποστηρίζει οτι δεν είναι του χώρου.....Συνάντηση με την κυρία. Οτι χειρότερο εχω κανει.ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΓΓΕΛΕΙΑ απο ατακτη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6959992636 Ειμαι ενα 43χρονο πλασματακι,με εντονες ερωτικες ανησυχιες.@μετρη με γυμνασμενο σωματακι.πλουσιο μπουστο και παιχνιδιαρα τρελλα.Αν θελεις μια λαχταριστη γυναικα που δεν λεει ποτε οχι στα γουστα σου,για ενα ερωτικο ταξιδι στην ηδονη εγω ειμαι εδω.Υποσχεση μου οτι θα περασουμε πολυ...kanesex.com
τιμη-ευκαιρια !!!!!Είναι στα 150 ελεύθερο στοματικό cif cim (καταπινω ?) φιλια κανονικά 69 dt, χωρίς όριο εκτονωσεων εντός της ώρας. Γενικά δεν υπάρχουν έξτρα και δεν κάνω αναλ ?
Τασούλη ποια είναι η κυρία;;παρε μια φωτο εσυ που δεν βλεπεις καλα και καλα τωρα