Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.926
- Πόντοι
- 2.476
την ΜαντοναΚαλησπέρα, έχετε να προτείνετε καμία να κάνει καλό γλυφοκωλι και deepthroat?
την ΜαντοναΚαλησπέρα, έχετε να προτείνετε καμία να κάνει καλό γλυφοκωλι και deepthroat?
Ειμαι η Αφροδιτη μια juicy μιλφαρα 40 ετων με πολυ ορεξη και καυλα - Αγγελίες Σεξ | Openday
της είπα οτι δεν βολεύει το Μπορα Μπορα για να δω ποσα ακριβως κοστίζει η επιβάρυνση ταξι.. ζήτησε 40 ευρώ ταξί για νότια.. δηλαδή 140.. δεν πάμε καλα..
εδώ πήγαινε η απάντηση, απλα τα μπέρδεψα λιγο.. ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσειςλοιπόν τα δίνει όλα όντως...... κώλους, τσιμπούκια μέχρι λαρύγγι
αλλά έχει αλβανόφατσα,
αρκετά κιλά περισσότερα απ' τις φώτος,
είναι σίγουρα 50αρα πλεον,
δεν αξίζει με τίποτα 100 (εγώ για φούλ είχα δώσει 70 πριν πολύ καιρό)
μια τίμια τιμή για δαύτην είναι 50/60 max....
Αδερφε αναφερεσαι στην Μαντονα που δούλευε παλια στα στουντιο στον Κεραμεικό?την Μαντονα
θα ριξω μια τρομπιτσα αφιερωμενηΚαλυτερα παρα να πληρωνες
Άσε φίλε Γιώργο η ποιό άσχημη εμπειρία αλλά συμβαινουν αυτα .τουλάχιστον να σωθεί κανενας άλλοςΆντα ναι .. άιντε γεια καλύτερα
Όχι, φίλε κοριτσάκι είναι, απλά είναι πολύ γυμνασμενηΗ nereida έχει κάνει αλλαγή φίλου ή απλά έτσι φαίνεται ;
Σωστός ο παιχτης.Επειδή λόγω επαγγέλματος βλέπω πολλά άρρωστα περιστατικά, τείνω να είμαι λίγο υπερβολικός. Επειδή το διαδίκτυο δουλεύει περίεργα και τα γραπτά μένουν (scripta manent) ήθελα να της επιστήσω την προσοχή. Εφόσον η ίδια είναι σίγουρη εγώ δεν μπορώ παρά να το δεχτώ.
Και τσιγαροβραχνιασμένη ...Όχι, φίλε κοριτσάκι είναι, απλά είναι πολύ γυμνασμενη
Κάποιον γνωστό, ευτυχώς όχιΞέρουμε κάποιον που το τόλμησε και δεν έχασε τα 80€;! ?
κι εγω αδερφε την πρωτη φορα που την ειδα σκεφτομουν αν θα την εχει μεγαλυτερη αυτη η εγω.... χαχαχαχαχα! αλλα το κοριτσι ειναι πρωην αθλητρια στοιβου, και φουλ γυμναστηριακη, γι αυτο φενεται ετσιΗ nereida έχει κάνει αλλαγή φίλου ή απλά έτσι φαίνεται ;
Αδερφε αναφερεσαι στην Μαντονα που δούλευε παλια στα στουντιο στον Κεραμεικό?
Αν ναι τώρα που την βρίσκουμε?
Γιατί μου θυμίζει κάποια Αθανασια (Νανσυ) από το badoo πριν από 8-9 χρονια??εδώ πήγαινε η απάντηση, απλα τα μπέρδεψα λιγο.. ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις
εχει ακόμα βίζιτες το badoo?Γιατί μου θυμίζει κάποια Αθανασια (Νανσυ) από το badoo πριν από 8-9 χρονια??
Προχώρα ακάθεκτος, είναι μπόμπα!!!Μύστες έχει πάει κανεις με την neraida να μας πει εντυπώσεις ;
Μέχρι πριν 4 χρόνια έβρισκες άνετα και όχι βίζιτες. Τώρα τίποτα... Η συγκεκριμένη πάντως δεν την είχα πάρει βιζιτα. Απλά μετα από 1-2 μηνες είχε στείλει μνμ ότι σκέφτεται να το ξεκινήσει. Την πέτυχα στο promo ....εχει ακόμα βίζιτες το badoo?
Νομίζω μόνο ινσταγκραμΡε σεις.. τη νεράιδα που σκ@ατά τη βρίσκουμε ? έχει κάπου φωτός ?