Ελα σοβαρα?Να προσθέσω και πρώην αγοράκι
Εχει γουστο?
Ελα σοβαρα?Να προσθέσω και πρώην αγοράκι
Ναι την είχε πατήσει και ένα παλικάρι που έκανε κονέ μέσω τότε που διατηρούσε λογαριασμό στο mamba... αλλά υπήρχε και καταχώρηση της/του σε σάιτ για τρανς και το έλεγε καθαρά εγχειρισμένη....Ελα σοβαρα?
Εχει γουστο?
Ναι φίλε το αιδιο της ηταν διαφορετικο απο νορμαλ γυναικα . Εψαχνα κλειτορίδα ολη την ωρα. Δεν ξέρω αν την βρήκα η αν υπαρχει.Ναι την είχε πατήσει και ένα παλικάρι που έκανε κονέ μέσω τότε που διατηρούσε λογαριασμό στο mamba... αλλά υπήρχε και καταχώρηση της/του σε σάιτ για τρανς και το έλεγε καθαρά εγχειρισμένη....
Δεν είναι και πυρηνική φυσική.εχεις σωσει ΠΟΛΥ κοσμο..
Το είδα οτι έγινε αναφορά σε μενα,δεν θα περάσει απο καμία συνεντευξη,μην γράφονται αλλα αντ αλλων εδω μέσα,και απλά εσυ έχεις εμπάθεια μαζι μου και κάτι εναντίον μου,και βρήκες ευκαιρίατυπε η Αγγελικουλα θα λειπει εχει πει η ιδια μεχρι τις 7 του μηνος.
αλλωστε για να την κλεισει,πρεπει να περασει απο συνεντευξη πρωτα.
δεν προλαβαινει ο ανθρωπος μεχρι το σ/κ που θελει.
Αγγελικούλα καλή χρονιά και καλή συνέχεια στις διακοπές σου.Το είδα οτι έγινε αναφορά σε μενα,δεν θα περάσει απο καμία συνεντευξη,μην γράφονται αλλα αντ αλλων εδω μέσα,και απλά εσυ έχεις εμπάθεια μαζι μου και κάτι εναντίον μου,και βρήκες ευκαιρία
Εσυ γενικά ομως με αντιπαθείς,τελος πάντων,ας μην συνεχισω και εγω,δεν γινεται να αρέσουμε σε όλους στο κατω κατω,και ούτε που με ενδιαφέρει αν δεν με συμπαθεί κάποιος,λέω "ας πάει να βρει άλλη"Αγγελικούλα καλή χρονιά και καλή συνέχεια στις διακοπές σου.
Μην βλέπεις δράκους.
Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει το νήμα σου και να δει τι και πώς και αν πρέπει η όχι να περάσει συνέντευξη για ραντεβού.
Μόνη σου τα έχεις γράψει, δεν τα λέω εγώ.
Βάζω ταινία τώρα, δεν με ενδιαφέρει η συνέχεια τυχόν απάντησης σου.
Την έχει δοκιμάσει κανένας τη κορασίδα αυτή; Εντυπώσεις;Λία ανεξάρτητη συνοδός
ήΕιμα η λια σας περιμενω να περασουμε ομορφα μια ωρα με καβλα και σεξ ξεκιναω 10 το πρωι με 20.00 το βραδυ το δωρακι μου ειναι 50 ευρω την ωρα 2 φορες σεξ ελευθερο στοματικο δεν κανω πρωκτικο ραντεβου σε ξενοδοχειο μπιλ - πριβε και 60 ευρω την ωρα σε δικο μου χωρο ... πολλα πολλα φιλια 6984142582kanesex.com
Θα συμφωνήσω και εγώ όντας παθών .Το πήρα πρέφα στο ραντεβού που ήταν πλέον αργά .Επίσης το παίζει ντίβα μη όχι ετσι ,σιχαίνομαι κτλ . Να προσθέσω επίσης ότι μου είχε έρθει χωρίς προφυλακτικά . Προσωπικά εγώ την είχα βρει μέσω facebook. Για όποιον ενδιαφέρεται να κλείσει ραντεβού μαζί της το έχει Βαλεντινα Αχινου .Ετσι θα την βρειτε .Να προσθέσω και πρώην αγοράκι
Έχουν αναφέρει ότι είναι η μεγάλη αδερφή του Μαμ - Ρα!Την έχει δοκιμάσει κανένας τη κορασίδα αυτή; Εντυπώσεις;
...μαγκα μου νομιζω οτι ειναι αυτη που εκανε κ ραντεβου με την "αδελφη" της κ τελευταιως σταματησε την δουλεια γτ ηταν εγκυος. Οποτε ????Συνάδελφοι, ας μου απαντήσει κάποιος. Θέλω να πάρω την Lydia.gia.sena. Ας μου πει κάποιος ότι δεν πρόκειται για βελοτρα, γιατί διάβασα κάτι σχόλια στο φουμπου και πάγωσα
Ευχαριστώ
Κι οι δυο είναι εγγύηση 100% ότι θα περάσεις καλά!Aννα Πιπινακι η Αγγελικη
Δεν είχα κάποια τέτοια σκέψη μέχρι στιγμής. Απλώς με αιφνιδιασαν κάποια σχόλια, ίσως και παπατζες. Αλλά από το να πάθω κάνα κοκομπλοκο, είπα να ερωτησω...μαγκα μου νομιζω οτι ειναι αυτη που εκανε κ ραντεβου με την "αδελφη" της κ τελευταιως σταματησε την δουλεια γτ ηταν εγκυος. Οποτε ????
ναι!Κι οι δυο είναι εγγύηση 100% ότι θα περάσεις καλά!
Καλά λέει κ πολλοί το λένε.. είσαι περίεργη και με παράξενο τρόπο επικοινωνίας κ καχύποπτη έχεις ακυρώσει πολλούς με το παραμικρό κ αυτό γτ έχεις πελατεία οκΤο είδα οτι έγινε αναφορά σε μενα,δεν θα περάσει απο καμία συνεντευξη,μην γράφονται αλλα αντ αλλων εδω μέσα,και απλά εσυ έχεις εμπάθεια μαζι μου και κάτι εναντίον μου,και βρήκες ευκαιρία
Εδώ μιλάμε για διπλωματικό επεισόδιο, σκουπίζει τον κωλο της με την Ελληνική σημαίαΚαι αυτη
Φαβελο γυφτάκι ! Γρι Αγγλικα. Πιο χαλαρη απο τις φωτο.
Σερβις καλύτερο απο στούντιο. Η πιο σπερματοφοβικη γκόμενα που εχω δει.
Κανει λες και αντι για σπέρμα της ρίχνεις οξυ απο αυτό που είχαν για αιμα στο Aliens τα τερατα.
Μακρυα!