πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.342
- Πόντοι
- 12.056
Καλό deal έκανες, φίλε!
dinei συμβουλες ο απαρτου και αγαμητου γωνια
Καλό deal έκανες, φίλε!
dinei συμβουλες ο απαρτου και αγαμητου γωνια
Την έχει δοκιμάσει κανένας τη κορασίδα αυτή; Εντυπώσεις;
δωσε καμμια συμβουλη στα παιδια ποια να πηδηξουν μεγαλε γκουρου
Άντε γράψε στο νήμα σου το πρόγραμμά σου μωρή Adrianna4435.
Γελοίε νταβατζή.
Στο άλλο νήμα θα συνεχίσω να σε
Εδώ μη σπαμάρεις, μωρή χοντρή τσατσά.
Θα είχα τους λόγους μουΚαλά λέει κ πολλοί το λένε.. είσαι περίεργη και με παράξενο τρόπο επικοινωνίας κ καχύποπτη έχεις ακυρώσει πολλούς με το παραμικρό κ αυτό γτ έχεις πελατεία οκ
Ιδίως τωρα με εσένα ,τωρα λέω καλά κάνω,μία κοπελα απο εδω(δεν θα πω όνομα),που σε συνάντησε,μου είπε εδω σε πμ οτι ήσουν χυδαίος,αγενής και χωρίς σεβασμό,και λεω μωρε εγω καταλαβαίνω τι και πώς,τα μαθαίνουμε μερικές φορεςΚαλά λέει κ πολλοί το λένε.. είσαι περίεργη και με παράξενο τρόπο επικοινωνίας κ καχύποπτη έχεις ακυρώσει πολλούς με το παραμικρό κ αυτό γτ έχεις πελατεία οκ
..που δεν ειναι ομως ευκολο για ολους...Δεν είναι και πυρηνική φυσική.
Λίγο ψάξιμο παραπάνω θέλει.
βρε το πουστη ..Να προσθέσω και πρώην αγοράκι
Τι είναι το βελοτρα? Την έχω πάρει πρόσφατα.Συνάδελφοι, ας μου απαντήσει κάποιος. Θέλω να πάρω την Lydia.gia.sena. Ας μου πει κάποιος ότι δεν πρόκειται για βελοτρα, γιατί διάβασα κάτι σχόλια στο φουμπου και πάγωσα
Ευχαριστώ
Αυτό μανΤι είναι το βελοτρα? Την έχω πάρει πρόσφατα.
Μάλλον θα με μπέρδεψε η λες ψέματα.. ποτέ μου σε κανένα ραντεβού δν ήμουν αγενής και ασεβής με καμία..αν θες έχω κ αποδείξεις από κοπέλες εδώ οπότε άστο εκτίθεσαι ξαναΙδίως τωρα με εσένα ,τωρα λέω καλά κάνω,μία κοπελα απο εδω(δεν θα πω όνομα),που σε συνάντησε,μου είπε εδω σε πμ οτι ήσουν χυδαίος,αγενής και χωρίς σεβασμό,και λεω μωρε εγω καταλαβαίνω τι και πώς,τα μαθαίνουμε μερικές φορες
πάντα έχεις λόγους εσύ..χωρίς βάση λογική και στη τύχη!!Θα είχα τους λόγους μου
ανεβοκατεβαίνει Πάτρα μαζίJUICY ΚΑΥΤΟ ΚΑΥΛΑΚΙ
Ήρθα στην Αθήνα για να σας τρελάνω, είμαι η Τζουλιάννα 23 χρόνων ,έρχομαι σε χώρο σου η σε ξενοδοχείο . Μου αρέσει να τον παίρνω από πίσω για αυτό μην αργείς πάρε με τηλέφωνο (Έχω και φίλη για παρτουζα ) για μηνύματα μόνο στο viber 6934995426kanesex.com
παιχταραδες καλη χρονια γνωριζουμε κατι επι του θέματος?
ανεβοκατεβαίνει Πάτρα μαζί
με τη φίλη της και κάνουν αρπαχτές… άσχημο σώμα με πεσμένο βυζί και να σαι προετοιμασμένος για τριχούλες στον κώλο!
στον αγωνα πως ειναι? εχεις εμπειρια?ανεβοκατεβαίνει Πάτρα μαζί
με τη φίλη της και κάνουν αρπαχτές… άσχημο σώμα με πεσμένο βυζί και να σαι προετοιμασμένος για τριχούλες στον κώλο!
Ελληνίδα 23 χρονών ξέρουμε τίποτα από αυτό το μικρό καυλακι
Ψεματα ποτέ δεν λέω,τελος παντων,αμα σε μπέρδεψε,αυτο δεν το ξερωΜάλλον θα με μπέρδεψε η λες ψέματα.. ποτέ μου σε κανένα ραντεβού δν ήμουν αγενής και ασεβής με καμία..αν θες έχω κ αποδείξεις από κοπέλες εδώ οπότε άστο εκτίθεσαι ξανα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πάντα έχεις λόγους εσύ..χωρίς βάση λογική και στη τύχη!!
Με τον τράβελο?Έσωσες κόσμο...πραγματικά..σκεφτόμουν να γίνω κασκαντέρ
Εχει κανει ΚαζαμπλανκαΠούτσα είδες ???