woopsie
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 1.196
Οχι τυπε, εγινε λαθος, δεν ειναι η ιδιαΕιμαστε σιγουροι οτι ειναι η ιδια?
Και το τηλεφωνο ειναι αλλο... και οι φωτο δεν μοιαζουν...
Οχι τυπε, εγινε λαθος, δεν ειναι η ιδιαΕιμαστε σιγουροι οτι ειναι η ιδια?
Και το τηλεφωνο ειναι αλλο... και οι φωτο δεν μοιαζουν...
Ναι και άμα η τηλεφωνήτρια είναι καλή πάντα περνάς ζάχαρη...μεσω γραφειου απλα εχεις το συν οτι μπορεις να απευθυνθεις καπου σε περιπτωση που γινει καμια στραβη
οσο για τιμη οσες εχω παρει ειναι παντα με λιγοτερα ή στα ιδια με ..... καποια αλλα εξτραδακια
Σωστός και στα δυο.οσο για αυτην την Μαρινα απο GDE που εβαλε ο τεστερ με 20 ευρω φυλης δεν την εχω παρει γιατι δεν γαμαω φυλης αλλα την εχω δει με φιλαρακια που εκαναν μπουρδελοτσαρκα
Άλλη είναι δηλαδή, δεν είμαι η ίδια με τις φωτογραφίες; Τουλάχιστον, λες ότι είναι καλή εμφανισιακά.Στο δικό μου χώρο.
sexorama.eu
Μια ταλαιπωρία χωρίς λόγο.
Φωτογραφίες καμία σχέση αλλά ωραία παρουσία. Γύρω στα 25 καλό κορμάκι ρωσοφατσα.
Το σπίτι Ιλίσια μου έβγαλε το λάδι να παρκάρω. Μετά μόλις έφτασα στη λεωφόρο Παπάγου πήρα τηλέφωνο και με πήγαινε από στενό σε στενό.
Τελικά έφτασα χώρος οκ μέτριος.
Αντί για κρεβάτι στρώμα κάτω.
Στο κρεβάτι δοτική αλλά στο 20 λεπτο είχε τάση ξεπετας.
Φιλιά οκ ελεύθερο στοματικό οκ.
Αλλά μου έμεινε η ταλαιπωρία κσι όχι το σεξ.
Οχι δεν ειναι η Αννίτα ειναι μια τύπισσα στο Κουκάκι δεν θυμάμαι όνομα . Το αλλάζει συνεχώς . Απο υπηρεσίες λεει κατι ψηλά βέβαια ειναι και λιγο τζαζ . Τωρα απο εμφάνιση εχει πάρει κιλα αρκετα η φωτογραφίες ειναι παλιέςμαλλον η αννιτα ειναι.ενταξει 34 δεν ειναι αλλα κανει καλα και τρελα γαμισια.τιμια μιλφαρα.
Έχω την εντύπωση πως δε συνεχίζει πλέον στη Φυλής.οσο για αυτην την Μαρινα απο GDE που εβαλε ο τεστερ με 20 ευρω φυλης δεν την εχω παρει γιατι δεν γαμαω φυλης αλλα την εχω δει με φιλαρακια που εκαναν μπουρδελοτσαρκα
ΣωστάΆλλη είναι δηλαδή, δεν είμαι η ίδια με τις φωτογραφίες; Τουλάχιστον, λες ότι είναι καλή εμφανισιακά.
Τιμή; 60€ μισάωρο, 100€ η ώρα (με δύο πιστολιες στην ώρα, σωστά);
Τυπε μιλάμε για GOWIND2500 η GOWIND3100?Αν δεν είσαι φαν των plus plus plus size τότε μην....
αμα σου'ρθει αυτή στη φώτο στην κερνάω εγώ 2ωρο!!καλησπερα, θα ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος κατι για την συνκεκριμενη¨εχω παρει 2 φωρες και καμια απάντηση, ευχαριστω,Με λένε Εφη - aggelies sex | thelosex.gr
αγγελίες σεξ από callgirls, φοιτήτριες, σέξυ κοπέλες, καυτά κορίτσια, aggelies xxx, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και άφθονες προτάσεις για σεξ.thelosex.gr
Δεν έχεις κ άδικο.. 0.00001% να είναι αληθινή τούτηαμα σου'ρθει αυτή στη φώτο στην κερνάω εγώ 2ωρο!!
Ξερουμε δωρακι / υπηρεσιες ?https://www.openday.gr/aggelies-sex/aggelies-gia-sex-μάγδα-φοιτήτρια/ μετα απο ερευνα που εγινε απο γνωστού μου ( τσακαλι) αυτη ειναι αληθής
καλημεραΚαλημερα οποιος θελει παει με εγγυηση εδω ..https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/gia-liges-meres-athina-elashara-se-diko-moy-polyteles-diamerisma-mazi-me-tin-fili-moy_i1260965 τρομερές υπηρεσίες και εμφανηση ακομα καλυτερη απο τις φωτο..
καλημερα
φτιαξε το λινκ δεν ανοιγει ετσι
κ αν θελεις πες κοστος κλπ